Viata in Japonia (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nickolle spune:

Buna fetelor! Nu prea mai intra nimeni pe aici din cate vad eu! Ati vazut emisiunea cu pricina? Cum fost? A fost de rau tare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna japonici
eu am vazut emisiunea si cat de cat a fost ok ....parerea mea zic ca a iesit bine fata de ultima tipacare a fost destul de vulgara la vb cu sotul ei
insa cu salata de biof ma lasat masca la cata maioneza pusese hihihi
va pup si va doresc o zi pufoasa

irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY zana noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Multumesc pt urarile scrise cand am plecat spre Romania. Stef a dormit foarte putin pana am schimbat avionul, doar vreo 2 ore, apoi tot drumul pana la Bucuresti. Am fugit cu el prin avion, am inventat zeci de jocuri pt a-l tine intre scaune.
Biletul il am pe 3 luni dar nu stiu daca voi sta atat.

Eu vreau sa imi iau permisul international, chiar luni aveam de gand sa merg sa depun actele. Costa 5.700.000 lei, e gata in cateva zile, intrebarea e, se merita? Pot sa il folosesec in Japonia, e valabil? Eu am permisul de aprox 4 ani, dar abia acum am reusit sa adun cele 3 luni de experienta. De condus nu am condus mai deloc, nu cred ca as putea da examenul pt permisul japonez imediat ce ma reintorc in Jp. Ma gandisem ca un an de zile cu permisul internat. capat experienta si apoi dau pt cel japonez.

Shian, ce-ti mai face burtica?
Anca, Naomi cum mai sunteti?
Adina, bits, irimel, EDDY, pengunica ???

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Hanako,in emisiunea cu pricina au fost doua romance sa inteleg?imi cer scuze de off topic,dar eu nu am vazut emisiunea si de asta intreb si eu.

Mergi la inceput

Sa ma fac inteleasa mai bine am vazut ca zici de `ultima tipa cea vulgara la vb cu sotul ei`sa fie vorba cumva de mine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Eli eu stiam ca permisul international este valabil aici pe o perioada de 3 luni.Nu stiu insa cat de valabila poate fi informatia asta.Si apoi stiu ca permisul international este eliberat pe baza tratatului de la Viena.Care nu include si Japonia.Ci trebuie in baza tratatului de la Haga pentru a fi inclusa Japonia.
Vezi ca aia de la permis international mint(cel putin asa s-a ntamplat in cazul lui so'mea,spunandu-i ca e valabil si in Japonia)
Toate informatiile care le-am scris mai sus nu stiu cat de reale sunt.Insa ai putea sa te interesezi putin.

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna gagicute....ce mai faceti?
azi va duceti la mare?
hiroral nu cred ca tu ai fost la acea emisiune..insa era o tipa romnca care vb cu sotul si cu copii foarte urat si ii scuipa
..barbatasu zisese ca asa face mereu si ca e stil romanesc
ai fost si tu la vreo emisiune?
va pup si va doresc o zi frumoasa

irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY zana noastra poze

Mergi la inceput

Scuze intelesesem eu gresit.Am aparut si eu in emisiunea cu pricina anul trecut in dec..si a fost o faza cu o mica cearta intre mine si sot unde-l facusem prost in romaneste(ca ma scosese din sarite)de asta ziceam...
Am fost si noi la mare azi si de uituca ce ce sunt nu m-am dat cu crema protectoare si m-am ars toata ca ma ustura spatele de...m-am dat cu tot felul de creme solutii dar degeaba.help!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickolle spune:

Deci nu prea am iesit bine........ partea cea mai rea e ca din cate stiu eu se generalizeaza destul de mult.Parca si aud: yappari ru-manai jin! Si disper cand aud asta.
Eli cum e in tara? Bine ai venit! Si eu sunt momentan in Ro.Eu stiu ca permisul international e, teoretic, valabil 1 an, practic pare sa nu fie acceptat de Japonia. Uita-te putin pe la pag. 6(cred) ca si eu am pus o intrebare asemanatoare de curand. Eu nu o sa imi mai iau international de data asta m-am decis sa mi-l schimb cand ajung in Japan.Cred ca asa e cel mai bine. Acum mai vadem daca da DD sa il si iau.....! Distractie placuta in Ro!
Si pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koky spune:

Buna japonicilor

Unde as putea gasi informatii/link-uri despre limba japoneza pentru incepatori? Multumesc mult

Koky, mama de doi super bebici

Mergi la inceput