Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(24)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns star33 spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

Dragelor,va dau si eu o veste,cu ajutorul lui Dumnezeu o sa fiu din nou mamica in martie anul viitor.Suntem un pic cam surprinsi,iar eu sunt si cu stresul examenului.Rugati-va si pentru noi,sa fie totul bine.

Irina iubita, multe, multe felicitari !! Ma bucur foarte mult pentru voi, sa va dea Dumnezeu un copil frumos, sanatos si cu dragoste de Dumnezeu, asa cum sunteti voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Felicitari, Irina!
Sarcina usoara si bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Irina, ce mult ma bucur pentru tine
Doamne ajuta, Maica Domnului sa te ocroteasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Irina, ce bucurie
Sarcina usoara si bebe sanatos.
Maica Domnului sa te ajute sa treci cu bine peste toate greutatile, pana la nastere si dupa

Mama de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Irina, sarcina usoara si fara stres la examen!

Am banuit eu ceva, cand te-am vazut pe la "simptome"

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

Dragelor,va dau si eu o veste,cu ajutorul lui Dumnezeu o sa fiu din nou mamica in martie anul viitor

Felicitari Irina si sarcina usoara.

Fie ca baietelul care vine in familia voastra sa fie sanatos, cuminte, bun, intelept si baftos......
si sa va pape urechile la tot clanul

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Aaa,Darael,vreau tot fetita!Multumesc din inima tuturor pentru urari, si fiindca sunteti alaturi de mine .Azi am avut o alta surpriza placuta,am primit un mail de la Forte.Din pacate ea si-a sters contul,ca si Amuleta (va rog eu,stati mai putin pe DC daca vreti,dar nu mai plecati de tot).Ca sa revin,Forte m-a rugat sa va transmit mesajul urmator-,,Cine sint eu? Am fost conectat ca forte. Acest I.D. nu mai exista. Nu va mai scrie niciodata. Vreau doar sa-mi cer iertare de la voi, toate cele pe care le-am deranjat si jignit adesea prin atitudinea mea, prin cuvintele mele. Am fost o nesocotita. O mica minune mi s-a intimplat aseara. Dupa o zi petrecuta cu ochii in computer cititnd din toate materialele recomandate de voi, aveam o stare de neliniste (aveam ochii obositi) si nu puteam adormi. Am spus o mica rugaciune, in gind, cind eram cu capul pe perna (poate nu se face, dar asa e la inceput) si m-am linistit imediat. Imediat. E un semn, nu?
Ieri am fost la biserica de dimineata. Am stat putin, nu prea stiu ce e de facut, ma tem sa nu fac vreo gafa, dar a fost linistitor. Nu mai fusesem demult.
... Sa ma ierte toate fetele. Am un "talent" de a-mi indeparta toate persoanele pe care, de fapt, le admir. V-am jignit si v-am vorbit incalificabil. Iertati-ma.,,
Asa ca va rog veniti inapoi aici sa mai scrieti cate un randulet,ca poate Dumnezeu ajuta pe cineva prin el.Pe mine oricum ma ajuta tot ce scrieti ,ma ajuta ca va gasesc aici in fiecare dimineata cu un gand,o vorba,o rugaciune.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Irina.C.,felicitari pentru sarcina,sa fie usoara si sa ai un bebe sanatos.(poate-mi fac si eu curaj...)

Forte,si mie mi-e dor de tine-,chiar ma intrebam de ce ai disparut...te asteptam inapoi pe forum,nu cred ca ai jignit pe nimeni,toti ne ambalam la un moment dat...

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

irina, felicitari! sarcina usoara si bb sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by mate

Irina.C.,felicitari pentru sarcina,sa fie usoara si sa ai un bebe sanatos.(poate-mi fac si eu curaj...)

hi,hi,Mate,te rog sa ma crezi ca daca incep sa rationez simt ca mor de frica...asa ca prefer sa nu ma gandesc ,ci doar sa ma bucur si sa am incredere in Dumnezeu ca stie mai bine.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput