Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(24)
Raspunsuri - Pagina 27
joanna spune:
Irina,sa-ti dea Dumnezeu putere sa duci sarcina si sa ai un bebe sanatos!
Maica Domnului sa va ocroteasca casa!
Forte,hai vino,nu-si aminteste nimeni de nimic rau spus de tine.
Ce ma bucur ca ai fost la biserica...iti va lua ceva timp pana iti vei gasi locul in jur si vei sti ce sa faci si cand...dar inarmeaza-te cu dragoste ...
Amu.
Doamne ajuta,
gandacelu spune:
io intrasem sa va spun sa cititi neaprata aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79556
cand am vazut ca si irina e insarcinata!!! mi-au dat lacrimile de bucurie!!! irina, NICI NU ITI IMAGINEZI CAT MA BUCUR!
(dupa cum se "ramane" zilele astea, cred ca urmez io hihihi)
gandacelu spune:
forte, frumos mesajul tau... m-a impresionat... ai trait un moment unic si MARE... se cheama pocainta... atunci cand iti dai seama ca ai gresit si ai curajul sa o si spui... atunci cand iti dai seama ca mandria este secatuire si smerenia e datatoare de fericire...
te-a cercetat harul pentru simplu fapt ca ai mers numai putin in directia lui Dumnezeu... daca vei merge in continuare, vei primi mai mult... vor fi si greutati si piedici, tocami de aceea cred ca trebuie sa nu fii singura... e greu sa fii singur pe aceasta "cale", mai ales cand nu stii foarte multe, te poti insela... sa incepi sa citesti din Noul Testament si sa cauti oameni asemenea tie, care CAUTA...
m-a impresionat mult... eu te imbratisez, nu e nimeni suparat pe tine... Hristos ne-a invatat ca daca nu iertam, nu suntem liberi...
Doamne ajuta!
fdoina spune:
Forte, cei din urma vor fi cei dintai
eu am o simpatie speciala pentru ateii adevarati, aceia care vesnic dau cu bata-n Dumnezeu, ca am observat ca ori ajung la balamuc ori in calendarul ortodox
ca si marii pacatosi
e ca-n parabola cu fiul risipitor, care cand se intoarce, e "fierbinte", are pocainta adevarata, in timp ce fiul ramas acasa e doar "caldicel"
irina.c. spune:
quote:hi,hi,Doamne ajuta!hai repede, ca e liber la mamici de martie-aprilie!
Originally posted by gandacelu
(dupa cum se "ramane" zilele astea, cred ca urmez io hihihi)
Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
bagoiu spune:
Irina, sa fiti sanatoase! Maica Domnului sa va ocroteasca!
eu am ramas de trei ori insarcinata in luna iunie. Anul asta am scapat!
Forte, ai pus inceput bun. Sa-ti fie drumul plin de bucurii duhovnicesti!
Adriana, n-am ajuns sa te felicit. Sa cresteti mari si sanatoase!
adriana spune:
Irina b., fetele, multumesc de urari..
Mai e ziua cuiva azi.. hihi...
LA MULTI ANI ILEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
gandacu nu zice nimic,
io-s fericita, bree.. am primit un mesaj de la cineva iubit de pe aicea,
apoi si forte.. tot la categoria grea a minunilor se inscrie..
ma bucur tare mult... huh.. asta dupa furtuna ce fu, ne mangaie Dumnezeu cu atatea vesti bune..
gandacelu
joanna
stiti voi de ce
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by bagoiu
Gandac, asa-i ca ziua lu' Ile e pe 14?
Irina & trupa
Ceea ce la oameni nu este cu putinta la Dumnezeu este cu putinta.
ce faci bre, incurci america cu franta?
felicia74 spune:
Irinac, felicitari si sarcina usoara!
gandacelu m-am uitat pe site-urile privitoare la Horia Bernea. Ce stil interesant avea acest pictor, imi plac foarte mult deoarece unele se apropie de impresionism.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)