Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(24)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Femeile au voie la Frasinei in pelerinaj,ca eu stiam ca numai barbatii au voie...???Fetele care ati fost,ati intrat in incinta manastirii sau ati ramas la poarta? Daca se poate merge,as merge si eu anul asta,n-am fost niciodata,dar as vrea sa stiu sigur daca pot sa intru inauntru,sa nu bat drumul degeaba/

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Doina, cred ca trebuiesc parata la parintele meu duhovnic.
Rugati-va si pentru mine, va rog, ca numa ce m-am spovedit si pacatele cu tornada dupa mine.

Cand am plecat la spovedanie, mecanicul i-a spus sotului ca nu avem sanse sa ajungem cu starea actuala a masinii iar daca ajungem nu ne intoarcem cu ea.Sotul s-a uitat la mine, eu la el...si zice ..eu cred ca e o ispita...Si slava Domnului ne-am intors sanatosi si in timp.

Post usor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by mate

Femeile au voie la Frasinei in pelerinaj,ca eu stiam ca numai barbatii au voie...???Fetele care ati fost,ati intrat in incinta manastirii sau ati ramas la poarta? Daca se poate merge,as merge si eu anul asta,n-am fost niciodata,dar as vrea sa stiu sigur daca pot sa intru inauntru,sa nu bat drumul degeaba/Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
OsamaCine da din coate...departe ajunge...

Mate,din cate stiu eu doar barbatii au voie sa urce la manastire,femeile pot sa mearga doar pana la un schit aflat in drum.Prietena mea a fost anul trecut si a urcat doar sotul cu baiatul,iar ea a ramas la schit.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by forte

quote:
Originally posted by gandacelu

de la laurentiu dumitru...

Rugați-vă pentru Sorin

Nu merită să moară… e un tânăr nevinovat, un suflet bun, curat, cuminte… fără ifosele, bravările pe care majoritatea tinerilor de vârsta lui le manifestă.

Amuzanta stare duhovniceasca. Acest Sorin nu merita sa moara, pentru un altul cu ifose si teribilisme te mai gindesti daca sa te rogi sau nu.

Mergi la inceput

irina, acu incep sa ma ocup de nr 2, deocamdata m-am relaxat putin si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

chiar, Gandacelu,acum mi-am amintit. eu inca n-am vazut nici nr 1. se mai gaseste pe undeva?

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adita

chiar, Gandacelu,acum mi-am amintit. eu inca n-am vazut nici nr 1. se mai gaseste pe undeva?

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

incearca la vecina irina

chiar e pacat sa nu-l vezi... char e pacat... sunt si copiii tai acolo... daca facem vreodata intalnirea aia aduc mai multe numere pentru toata "ortodoxia"

chiar, doina, ai primit-o pana la urma?

Mergi la inceput

Doina e la Frasinei,cred ca abia pe luni o sa dea pe-aici.Chiar,mai fetelor,cand ne intalnim?Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Cum astazi ne aducem aminte si sarbatorim Nasterea Cinstitutului Slavitului Prooroc, Inaintemergatorul si Botezatorul Ioan (Sanzienele)....

Va spun voua,
tuturor celor ce sarbatoriti......
sa fiti iubiti !

Fie ca Sanzaienele sa va umple ziua de Pace si Bucurie !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Sunteti toate la iarba verde sau unde ati disparut?Sunt foarte bucuroasa ca s-a facut forum special pentru religii,cred(sper ) ca atmosfera va fi mai relaxata.Deja am in minte ceva topice noi.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Serafim Rose

Mergi la inceput