Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(24)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

dragelor, eu plec in cateva ore!
va imbratisez si...stiti ca a nascut Adriana, nu?

;-)))

ps.am impresia ca forumul asta se vede numa de la interior, nelogata nu il vad!!!!
nu-i bine, zic eu.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Adriana,felicitari!!!off-topic-Eu tocmai innebunesc,oameni buni.E unu noaptea si niste nenorociti de la o casa de pe strada fac ,,chef de chef,, cu manele si tot tacamul.Am inchis geamul ,dar degeaba.Am sunat la politie si vad ca au trimis un echipaj,de i-a facut sa dea mai incet,dar deja mi-au stricat somnul.Eu nu inteleg de unde atata nesimtire in unii.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

ce ma bucuur pentru adriana!!!

fetelor, ati vazut schimbarile pe forum? eu sunt mai mult decat bucuroasa, am in sfarsit un motiv excelent sa "iau o pauza"

ma gasiti pe mail, o sa intru muuuuuuuuuuuult mai rar!

pupici!
anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
fetelor, ati vazut schimbarile pe forum? eu sunt mai mult decat bucuroasa, am in sfarsit un motiv excelent sa "iau o pauza"

Acum iei si tu pauza,cand a inceput sa fie mai frumos?Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

ce ma bucuur pentru adriana!!!

ma gasiti pe mail, o sa intru muuuuuuuuuuuult mai rar!

pupici!
anca

www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze
"Tine-ti mintea in iad si nu deznadajdui"
Sfantul Siluan Athonitul

Da' ce te-a gasit? Ti-e frica de Xeno?

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Un lucru e clar,acatistele voastre il ajunsera pe Xeno.... Eu inca le mai astept pe alea Conchitei.
Bah,Xeno,vezi mah ca exista Dzeu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Felicitari, Adriana.

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Adriana,felicitari!Sa-ti ocrotesca Bunul Dumnezeu copilasul!
Anca,spor la revista...si te asteptam cu drag.
Ana scumpica,...unii nu doarme de grija ta...

Parca scria pe undeva ca se vor elimina postarile inutile,userii nu vor mai scrie mesaje de dragul punctelor sau din egocentrism exacerbat si lipsa tolerantei....eh ..vorbe, vorbe, vorbe.

Doamne ajuta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by joanna
Parca scria pe undeva ca se vor elimina postarile inutile,userii nu vor mai scrie mesaje de dragul punctelor sau din egocentrism exacerbat si lipsa tolerantei....eh ..vorbe, vorbe, vorbe.

Daca doresti sa semnalizezi o problema, exista dupa fiecare postare un buton special “raporteaza la Moderator”.......

Cu stima,

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Multumesc Darael,eu ma refeream la bunul simt al fiecaruia de a se abtine de la scrierea rautatilor gratuite si incarcarea forumului si nu la butonul de jos.

Mergi la inceput