Sa ne rugam pt Maria lui Irinel!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Azi este ziua de vesti bune.
Am vorbit cu George si Maria dormea in brate la mamica ei!
Medicii sunt incantati de evolutia Mariei si se pare ca in afara de ceva oxigen pe care il primeste ocazional, Maria nu ia deocamdata nici o medicatie!
Nu s-a luat nici o hotarare cu privire la o operatie, George spune ca medicii vor daca este posibil sa o tina pe Maria pe medicatie si sa amane putin interventia chirurgicala pana mai creste. Eu sper ca asta sa insemne ca Maria este luptatoare si ca nu are nevoie deocamdata de operatie.
Mai sun mai tarziu poate reusesc sa vorbesc cu Irina.

Va multumesc din suflet ca va rugati pt Maria, rugaciunile noastre o ajuta, asa ca va implor sa nu o uitati in continuare si sa va rugati un minutel si pentru sufletelul ei mic!

Corina, o sa-i intreb cand o sa-i sun daca au nevoie de ceva si o sa-ti dau nr lor pe PM. Multumesc de oferta.

P.S. Sper sa redactez litera cu litera ce-mi spune George. Asa ca daca sunt confuza, va rog sa ma intelegeti ca nu prea cunosc termeni medicali. Eu vreau doar sa fie Maria bine! Doina, te rog, posteaza si tu vestile de la ei! Multumesc de intelegere!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Multumim din suflet, Carmen!!! Suntem cu gandul si rugaciunile alaturi de Maria, Irinel si George!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Sun6t asa de fericita de vestea asta, sunt sigura ca Maria va lupta pana la capat. Astepat vesti noi.

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Carmen,Doina,multumim mult pentru vesti!

Sa le dea Dumnezeu putere si credinta Irinei si lui George iar Mariei o sansa de a ii face fericiti!

Rugaciune pentru copii
Doamne Dumnezeule, care prin stiinta Ta ai creat pe om din lut si i-ai dat suflare de viata, binecuvantand-ul si spunand: Fii roditor, inmulteste-te si umple pamantul; si in Cana Galileii prin Fiul Tau adevarat, ai binecuvantat cununia, si prin aceasta ai binecuvantat si nasterea copiilor.
Cu smerenie ma rog bunatatii Tale, cerandu-Ti sa binecuvantezi si sa ai mila intotdeauna de acesti copii cu care ne-ai binecuvantat.
Pazeste-i de toate relele vazute si nevazute. Porunceste ingerilor Tai, sa fie intotdeauna cu ei in toate zilele vietii lor.
Amin.

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Irinel, nu-mi vine sa cred ca Maria e bolnava. Ma rog si eu pentru sanatatea ei, Dumnezeu sa-i dea putere si sa depasiti aceste momente.
Asteptam in continuare vesti bune de la voi.
Multa sanatate va doresc
Nu sunt suficiente cuvinte pentru a exprima ceea ce simt acum. iti doresc sa ai putere si credinta.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

Nu stiu prea multe rugaciuni, insa ma rog pentru Maria asa cum ma rog pentru Cosmina mea :Te rog Doamne fa o minune pentru copilasii bolnavi care au nevoie de Tine si ai grija de cei sanatosi sa fie bine.
Parintilor : credinta ,nadejde si speranta!!
Cu drag Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Carmen, iti multumesc tare mult pentru vesti! Nici nu stii cat ma bucur pentru fiecare unda de speranta care vine de la voi. Ma rog Bunului Dumnezeu sa ajute sufletelul acesta mic pe care El l-a trimis in lume sa gaseasca drumul unei vieti normale, bucurandu-si parintii si pe cei ce o vor cunoaste!

George, daca vei citi aceste randuri, te rog mult sa-i spui Irinei, lui Mami Irinel a noastra, ca sunt cu tot sufletul alaturi de ea si ma rog ca minunea sa se reverse asupra Mariei si a voastra. Am incredere ca puiul se va face bine. Sa va ajute si sa va intareasca Dumnezeu!

Simona 6+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Medici incantati, multumiti asta inseamna VESTI BUNE!!
Inseamna ca sansele de reusita sunt mult mai mari decat vor ei(medicii) sa spuna.
Maria este o luptatoare si va trai si ii va face pe parintii si fratele ei super fericiti.Va fi un copil care ii va uimi pe medici si le va demoonstra ca se poate. Asta simt eu.
Irinel si George, curaj mult in continuare si suntem alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

..Atotputernicule Doamne, Tamaduitor al sufletelor si trupurilor, care cobori pe oameni si tot Tu ii ridici, care pedepsesti si vindeci din nou, ai mila de Maria, pentru ca este bolnava.
Intinde-Ti bratul Tau tamaduitor, si vindeca pe ea, si ridica-o din patul de suferinta. Goneste duhul de slabiciune din ea si indeparteaza de la ea durerea din inimioara.
..Dumnezeule ai mila de ceea ce a creat mana Ta, intru Iisus Cristos, impreuna cu care esti binecuvantat si cu bunul si de viata datatorul Sfantul Duh, acum si in vecii vecilor.
Amin.
sa'ti ajute DD olteancooo..si eu sunt alaturi de tine si de Maria..ma rog pentru ea..veti reusii!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Asteptam cu nerabdare vesti.
Nu mai intram pe la Discutii Generale de multa vreme, insa acum o fac zilnic, cu gindul ca voi auzi vesti din ce in ce mai bune despre Mariuca Irinei. Dumnezeu e mare, nu incetati sa credeti in minuni!

Mergi la inceput