Sa ne rugam pt Maria lui Irinel!
Raspunsuri - Pagina 6
zozela spune:
Offf..Doamne nu-i lasa pe Irina si George!!Atat de mult si-au dorit-o pe Maria!!Da-i sanatate Mariei,Doamne si putere Irinei si lui George sa lupte!
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
Nally spune:
Multa sanatate micuta Maria... sunt sigura ca ingerii te au in grija lor si vor veghea asupra ta sa te faci bine si sa iti bucuri parintii pana la adanci batraneti!
Scumpii mei Irina si George multa putere si multa sanatate sa va dea Dumnezeu sa treceti peste aceste momente de cumpana in viata! O imbratisare calda si nepunticioasa de aici din Bucuresti!
Ma gandesc mereu la voi si ma rog ca fiecare ora care trece sa apropie insanatosirea Mariei!
Il pupic si pe Danut care sigur simte lipsa mamicii si a suriorii lui!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
Happiness_4_us spune:
Multa, multa sanatate pentru micuta , Maria. Este un sufletel mic si curat si sunt convinsa ca bunul Dumnezeu o va ajuta sa treaca de aceste momente grele.
Multa putere parintilor, sa lupte cu aceasta grea incercare!
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
tnicoleta spune:
pt Mariuca
Irinel si George ma rog sa treceti cu bine peste aceste momente grele
Fie ca Feciaoara Maria sa ocrotesca puiul mic
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
fdoina spune:
Mi-au dat lacrimile, vazand cata lume o iubeste pe Irina..
Vreau sa va spun ca mie nu mi se pare deloc Irina doborata, ca dincolo de suferinta inevitabila, pe care numai cei ce au trecut prin asa ceva o pot eventual imagina, mie mi se pare ca e linistita si fericita ca Cineva ii poarta de grija. Ea a vazut exact jumatatea plina a paharului, faptul ca a aflat la timp printr-o intamplare, faptul ca e acum intr-unul din putinele locuri in care copilul ei ar fi avut o sansa, faptul ca a avut timp sa o boteze si ca nasul ei a fost din cauza imprejurarilor un preot, faptul ca toti oamenii care o inconjoara sunt minunati si calzi, ca desi e departe de noi e inconjurata de atata afectiune
Ea nu vrea neaparat o minune, vrea ce crede Dumnezeu ca e mai bine pentru ei si pentru fetita...Imi spunea doar ca, desi stie ca fetita va avea o viata destul de chinuita, ea e destul de egoista incat sa-si doreasca sa o aiba totusi langa ea
Eu cred ca micuta noastra Maria va trai...Dar sa stiti ca nu va fi deloc simplu, viata ei va atarna probabil mereu de un fir de ata...sansele ca ea sa aiba o viata normala sunt inexistente
Indraznesc sa pun si eu o Rugaciune pentru Maria, care a intrat in Biserica lui Hristos in imprejurari asa de triste:
Cred intr-unul Dumnezeu,
Tatal Atottiitorul
Facatorul cerului si al pamantului,
al tuturor vazutelor si nevazutelor.
Si intr-Unul Domn Iisus Hristos
Fiul lui Dumnezeu,
Unul Nascut,
Care din Tatal S-a nascut mai inainte de toti vecii.
Lumina din Lumina,
Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat.
Nascut nu facut, Cel de-o Fiinta cu Tatal, prin Care toate s-au facut.
Care pentru noi oamnenii, si pentru a noastra mantuire
S-a pogorat din Ceruri si S-a intrupat
de la Duhul Sfant si din Maria Fecioara
si S-a facut Om.
Si S-a rastignit pentru noi, in zilele lui Pontiu Pilat
si a patimit si S-a ingropat
si a inviat a treia zi, dupa Scripturi
si S-a inaltat la Ceruri
si sade de-a dreapta Tatalui.
Si iarasi va sa vina, cu slava, sa judece viii si mortii.
A Carui Imparatie nu va avea sfarsit.
Si intru Duhul Sfant, Domnul de viata Facatorul,
Care de la Tatal purcede,
Cele ce impreuna cu Tatal si cu Fiul, este Inchinat si Slavit,
Care a grait prin Prooroci.
Intr-Una Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica,
marturisesc un Botez, spre iertarea pacatelor,
astept Invierea mortilor
si Viata veacului ce va sa fie.
Amin.
beatriskiki spune:
Draga fdoina te rog transmitei surorii tale toate gandurile noastre bune si sper ca rugaciunile noastra sa faca o minune, pt Maria si pt parintii ei, mai ales ca poarta nume de sfant , al Fecioarei Maria, nu se poate ca Dumnezeu sa paraseasca asa sufletel de inger. Dumnezeu stie de ce le face pe toate, trebuie sa vem incredere deplina in El.
cu drag,
Diana79 spune:
Draga Irinel iti doresc din tot sufletul sa fi tare. Mariuca draga iti doresc din tot sufletul multa sanatate si sa invingi toate obstacolele.
Doamne ajut-o pe Maria, sa se faca bine. Ma rog pt voi dragele mele.
Diana 39+ cu Nicole Evelyn
Carmenbr spune:
Doina, ma bucur ca ai scris la acest subiect. Chiar te rog cand mai vorbesti cu Irina sau George, mai scrie si aici vesti, spune-le cat de multa lume ii iubeste si se roaga pt Mariuca.
Aseara si azi dimineata am vorbit cu George. De Irina nu am reusit sa dau, am nimerit peste o asistenta mai zeloasa, care nu a vrut sa o caute...fiind intensive care depinzi f mult de asistente si de toanele lor daca vor sa te ajute sau nu (ma refer la a cauta pe cineva, nu la asistenta medicala ca acolo isi dau toata daruirea). Aseara George era si el destul de coplesit, doar ce vorbisera cu medicii si viziunea de ansamblu a bolii Mariucai nu e incantatoare. Dar de dimineata am gasit un alt om. George era plin de speranta, era convins ca medicii vor face tot posibilul si cu ajutorul lui Dumnezeu Mariuca va duce o viata normala. M-am bucurat enorm cand l-am auzit si m-am bucurat pt ca el ii da putere si speranta si Irinei. Sunt niste oameni deosebiti!
Noaptea trecuta Maria a trecut-o f bine, din ce mi-a spus George. Nu are aproape deloc medicatie, deci e puternica Mariuca noastra. Astazi o sa i-o dea Irinei pe Maria sa o mai tina in brate.
Peste 3 ore o sa sun din nou sa vorbesc cu Irina. O sa va mai scriu noutati dupa ce vorbesc cu ea.
Va rog inca o data sa nu o uitati din rugaciunile voastre pe Maria! Are mare nevoie de noi, de puterea rugaciunilor noastre!
Va multumesc!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...aproape!
Cricor spune:
Buna,
Carmen stii cumva daca au nevoie de ceva? Adica, facut cumparaturi, stat cu copilul cel mare,facut mancare, chestii din astea? Eu am copilul maricel si sunt usor deplasabila, deci daca au nevoie de ceva, ma ofer cu cea mai mare placere.
Corina