Sa ne rugam pt Maria lui Irinel!
Raspunsuri - Pagina 8
Carmenbr spune:
Fetele, am vorbit cu Irina. Nici nu stiti cat de mult au ajutat rugaciunile noastre. Maria e mai bine. Irina mi-a spus ca de cand ne rugam pt Maria, se cunoaste, e mult mai bine.
Exista posibilitatea ca Maria sa plece acasa cu medicatie, fara operatie deocamdata. Nu li s-a spus cand, dar li s-a spus ca exista aceasta posibilitate. Deci, Dumnezeu e mare asa cum stim.
Week-end-ul il vor sta in spital, iar luni se va face o conferinta la care se va discuta cazul Mariei si pasii care urmeaza sa fie facuti. sa le lumineze Dumnezeu mintile si sa o faca pe Mariuca sanatoasa!
Va multumesc din suflet ca va rugati pt Maria si n-o parasiti. Rugati-va in continuare pt ea. Revin cu vesti!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...aproape!
Elenalove27 spune:
Sunt alaturi de voi dragilor Irinel si George si ne rugam pentru MARIUCA sa treaca cu bine peste aceste grele incercari
Doamne Doamne te rugam sa ai grija de micuta MAriuca
Elena12+
Idora spune:
Irinel sunt alaturi de tine si de Maria si sper sa aud in continuare doar vesti bune.
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg
Ioanatugs spune:
Multumim Doamne ca Mariuca e mai bine, respira singurica, fara aparate! Cu siguranta acesta e un semn bun, un semn de speranta la viata!! ne rugam in continuare pentru Maria - puiutul lui Irinel drag! Irinel fii in continuare tare pentru puiutul tau drag si trebuie sa speri ca va fi bine!! Noi i-ti suntem aproape in fiecare clipa, gandul nostru e mereu la voi! Ai grija de tine pentru ca Mariuca are nevoie de o mamica sanatoasa!! Noi ne vom ruga in continuare pentru Mariuca!!
http://photos.yahoo.com/ioanatugs
Alyssa spune:
Ma rog pentru micuta Maria sa o ajute Dumnezeu si Maica Domnului (al carui nume protector il poarta) ca sa traiasca multi ani alaturi de parintii ei care sa se mindreasca de realizarile ei!
Irinel si George, sa va dea Dumnezeu multa putere sa treceti peste incercarea asta.
Eu sint in Tornto si am inteles ca si ei sint aici in Toronto. Daca pot ajuta cu ceva, o fac cu cea mai mare placere!
Doamne ajuta si multa sanatate!
Alice
Laura B spune:
Ma alatur si eu cu un gand bun si o rugaciune pentru Maria. Doamne-ajuta sa auzim numai vesti bune!
Laura
Irinel spune:
Sunt acasa astea-seara, de fapt asta-noapte ca am ajuns dupa 11.
Am venit sa dorm cu baietelul meu iubit, are si el nevoie de mine. Mi-a fost greu sa ma decid, de 6 saptamani am fost zi si noapte cu Mariuca si a fost greu sa ma dezlipesc de acolo, dar stiind ca e mai bine si George e cu ea, am hotarat ca si Danut are nevoie macar putin de mamica lui. Acum el doarme, e si el cam obosit ca din cauza imprejurarilor a dormit cam putin in ultimele zile, asa ca daca sfarsesc brusc mesajul sa stiti ca s-a trezit (asa face cand e obosit, e mai agitat).
In primul rand vreau sa va spun ca din primul moment am stiut ca veti fi alaturi de noi cu rugaciunile voastre, cand ne-au spus ca are o problema micuta si ne tin in spital, i-am spus lui George sa ii dea un telefon si Doinei si sa ii spuna sa puna un anunt pe forum, stiam ca va veti ruga si asta ajuta atat de mult. Insa reactiile voastre au fost cu adevarat coplesitoare. Nu m-am gandit ca oameni pe care nici nu ii stiu vor fi alaturi de noi si chiar se vor oferi sa ne ajute. Va multumesc din suflet si sa stiti ca am citit mesajele voastre, o buna prietena le-a printat si mi le-a adus la spital. In trecut, gandeam ca vorbele sunt goale in astfel de situatii, dar acum stiu ca nu e asa, stiind ca atatea suflete sunt alaturi de tine cumva te ajuta, nu stiu sa explic sentimentul exact.
In alta ordine de idei, vreau sa va spun ca in ciuda vestilor bune, sansele Mariucii nu sunt asa grozave, ca sa nu spun mai mult... Dar starea ei mai buna ma face sa sper ca Dumnezeu in nemarginita lui bunatate mi-o va mai lasa un timp. Din ce am inteles eu de la doctor ieri, sansele ca ea sa aiba o viata normala pana la batranete nu prea exista. Una din sanse ar fi sa raspunda bine la tratamentul medicamentos si sa poata trai asa o perioada (a zis ca sunt si cazuri care au trait pana la 10-15 ani). Iar cea mai fericita situatie, o viata ceva mai lunga, dar cu un sir lung de operatii ...
Luni, dupa ce ei vor analiza daca totusi se poate face ceva pe cale chirurgicala (pentru ca ni s-a spus ca nu prea exista mari sanse), o sa intreb mai in detaliu, pentru ca doctorul care ne-a dat tristele vesti a fost destul de evaziv, cred ca s-a temut de reactia noastra, asa incat nu sunt foarte sigura daca am inteles totul foarte corect. Maria este acum sub tratament (primeste medicatie care sa ii ajute inimioara si sa ii elimine lichidul din organism) dar nu mai primeste oxigen si nici macar ajutor ca sa respire (asta-seara i-au scos pompa care o ajuta sa respire corect). Valorile sangelui sunt de 2 zile constante, ea e linistita. Ne-au spus ca in cazul ca merge tratamentul, ne-o vor da acasa. V-am zis ca nu sunt prea sigura de tot ce a zis medicul, caci n-a precizat ce se va intampla pe termen lung in cazul ca ne-o dau acasa.
Va multumim din suflet pentru toate rugaciunile voastre si gandurile frumoase. Mariuca e inca aici si indiferent ce va decide Dumnezeu in netarmurita lui mila, noi, parintii ei, suntem fericiti ca am putut sa ne bucuram de ea pentru atata timp. Este o adevarata minune ca avand atatea anomalii in organism ea a reusit sa traverseze 9 luni de sarcina si 5 saptamani de viata fara ajutor si in mod normal. Noi ii multumim lui Dumnezeu pentru zilele frumoase alaturi de ea. Putea sa fie doar o sarcina pierduta sau cu copil mort la nastere...noi am avut mult mai mult, si inca avem atata timp cat Dumnezeu va vrea. Fetele care sunteti suparate ca nu s-a vazut la ecograf ca e bolnava, nu fiti manioase, oricum nu as fi facut avort, nu as fi putut renunta la viata din burtica mea, ar fi fost doar un stres suplimentar in timpul sarcinii. E drept ca am citit undeva ca uneori daca se depisteaza probleme cu inima inca de cand e in burtica bebe, se poate face un tratament inca de atunci, care poate imbunatati situatia, dar era vorba de cazuri simple, cu o gaurica la inima, sau ceva de genul asta, nu cazuri complexe ca cel al Mariucii mele.
Va pup cu drag si va multumesc inca o data pentru tot. Rugati-va pentru Mariuca mea iubita.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)
pd spune:
Dumnezeu sa o ajute pe Maria!
Irinel, sunt si eu alaturi de voi cu un gand bun!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
sim spune:
Irina, draga mea draga, direct la calculator am venit sa vad daca cineva a mai zis ceva despre fetita noastra scumpa. De cand am aflat vestea cumplita numai la voi ma gandesc (si asta nu este o exagerare) si ma rog sa fie cum crede Bunul Dumnezeu ca este mai bine pentru pui si pentru voi. Am vazut atata putere in mesajul tau, incat mi-am dat seama ca eu nu am fost eu in stare sa trimit incredere catre tine, dar tu o faci atat de bine cu noi toate.
Ma rog Maicii Domnului sa va aiba in paza ei si sa va dea putere si puiului si tine. Te imbratisez cu drag.
Simona 6+ si Ruxi