Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)
Raspunsuri - Pagina 30
ana1980 spune:
Sunt fericitaaaaa ! A iesit in final dintele mult asteptata si acum se pregateste si al doilea.
Lunna cam asa este.
pisicuta si matei spune:
'neata fetelor!
sa nu ma bateti ca nu am mai trecut pe aici,dar am fosr ocupata.
ionela are azi licenta?? daca sa sa ii facem galerie:
hai ionela,hai ionela,esti ce a mai tare!
ana este adevarat ca sistemul din romania este foarte frustrant si te imbolnaveste de nervi! oricum bine ca nu se mai chinuie casandra cu un dintisor. ca sa iasa repede si celalalt.
lunna multi tie si copilasilor!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
mira_m spune:
Bafta, Ionela!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
lunna27 spune:
Salut!!
Ana felicitari pt dinzuc!!
Ionela iti tinem pumnii!!
Mira din cate imi amintesc mai ai un pic si tu pana la vacanta...eu abia astept!!
Pisicuta te iertam si te mai asteptam!!
Dana
geba2001 spune:
IONELLA a luat 8.40 la lucrarea scrisa la licenta. Mai are maine prezentarea lucrarii si GATA!!!
Va multumim pt sustinere si sa va ajute Dumnezeu in tot ceea ce faceti !
O sa intre si ea sa va spuna cum a fost (ca nici eu nu stiu multe amanunte inca...).
Va pup pe toate si va urez sa aveti o zi excelenta!
Geta C. - Bacău
mira_m spune:
Felicitari, Ionela, bafta la sustinere!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
Laura25 spune:
Buna dimineata!
De mult nu am mai dat pe la subiectul asta si chiar imi era dor de voi. Am apucat sa citesc cateva pagini din urma. Eu sunt venita in oras intr-o "vizita" scurta, de o saptamana. Copii au ramas la parintii mei si nu i-am vazut de 3 zile si moooor de dorul lor. Ei sunt bine: sanatosi, mai dintosi, mai bronzati, mai inaltuti si mai grasutzi. Le prieste tare mult aerul de la tara, stau mult pe afara (e drept ca si pe acolo sunt calduri insuportabile si ii ascund in camera cea mai racoroasa in orele "de varf"), au mai multe persoane care roiesc in jurul lor si le fac toate poftele. Inca nu merg singurei, Rares a inceput sa mearga tinandu-se cu o singura mana, dar i-e frica sa-si dea drumul de tot.
Ionela felicitari pentru nota si bafta in continuare!
Ana felicitari printesei pentru dintuci si urez intregii tale familii sanatate si mai mult noroc de acum, ca tare multe ghinioane s-au adunat pe capul vostru, asa, deodata.
Dana ce mai fac nazdravanii tai?
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra
Laura25 spune:
Daca aveti timp si placere, am pus filme noi. De fapt, toate sunt noi.
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra