Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)
Raspunsuri - Pagina 29
lunna27 spune:
Salut! 
Eu una nu am parasit subiectul,dar am avut ceva treaba iar ieri am fost plecati ![]()
Sa inteleg ca voi invatati la greu...se apropie examenele
Sa stiti ca ma gandesc la voi ,uitati un 
Dana
pisicuta si matei spune:
multumesc lunna.da invat de zor![]()
azi este si matei mai bine cu burtica si pot sa ma concentrez mai bine si asta ma bucuta.
stiam eu ca va plimbati...si mie imi e dor de o vacanta,nu mai pot![]()
si de la noi.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
mira_m spune:
Noi de cand ne-am instalat usa cu sistem ultrasofisticat de inchidere, uit sa incui.
Inainte o incuiam, dar acum.....
Bafta la invatat fetelor si vreme racoroasa!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
pisicuta si matei spune:
'neata!
mira cum s-a terminat repartizarea? a fost unde ti-au dorit?
ionela cred ca invata de rupe ca nu a mai trecut pe aici
.cred ca o sa ia 10.spor ionela!
pentru toate fetele dragi!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ana1980 spune:
Iar vin cu vesti bomba.
Ieri a fost o zi aiurea tare. A venit maicamea pe la mine si cand sa parcheze masina a intrat cu roata din fata intr-un colt de bordura si si-a indoit janta(este de aluminiu) desi a franat. Seara pe la 9 a sunat fratele sotului ca a avut accident ca l-a busit unul cu un jeep.Si cand s-a dus sotul sa vada care-i treaba si sa-l ajute la agatat si pe el o tipa in portiera. Bine este ca la noi e putzin si se rezolva repede. Nasol e ca pe fratele sotului politita vroia sa-l scoata vinovat, desi nu este dar l-a busit unul din neamul Craciun(a vrut sa intre in parcare la Enjoy si Craciun a iesit in depasire - a depasit mai multe masini si urma si intersectia de la muzul de istorie). Si politzistul a zis ca nu era drum marcat si deci este perfect legal sa depaseasca pe acolo si este vinovat fratele sotului ca cica nu s-a asigurat - ha ha ha. Si azi dupa ce au fost la asigurari(ca pana la urma a reusit sotul sa-i determine sa plateasca) am aflat ca trebuie sa facem contestatie la procesul verbal ca este incoerent. 

lunna27 spune:
Salut!!
Iar am net cu incetinitorul 
Nasoala treaba Ana,e si multa umblatura dar poate se va rezolva totul cu bine! ![]()
E o caldura la mine,de-mi vine sa-mi dau jos maieul asta 
la fete!
Dana
ana1980 spune:
Mai oameni buni dreptatea asta in Romania este discutabila. Chiar si cand ai dreptate, dupa politie nu ai..asta e tara in care traim momentan. Sper sa se va schimbe cat mai repede lucrurile astea.
lunna27 spune:
Nu fi trista Ana,ti-am spus doar ca asa e sistemul la noi in RO ,cine detine banul castiga de cele mai multe ori,ca sa nu mai vorbim de coruptie!! ![]()
Dana