Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)
Raspunsuri - Pagina 31
ionella3003 spune:
Fetelor, sunteti absolut minunate!!! Va multumesc din toata inima pentru sustinere!!! Sunt extrem de fericita ca mi-a ajutat D-zeu sa trec cu bine de scris! Acum mai am un hop cu prezentarea lucrarii si gata!
Pisicuta, tu cand incepi? (de fiecare data cand vad o mamica cu un bb de varsta lui Matei imi imaginez ca esti tu... tre sa ne intalnim neaparat!)
Sa aveti o zi minunata, plina de bucurii!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
lunna27 spune:
Laura,bine ai revenit,chiar daca pt putin timp .M-am uitat impreuna cu fii-mea pe filmulete si s-a amuzat asa de tare cand ii vedea(a mea iubeste copii f mult) si tot imi cerea sa vada 'cocuta'.A fost comic filmuletul cand stau amandoi langa butoiul ala de apa,nu cumva au facut un pic de pisu pe langa?
Si mai vroiam sa te intreb ceva,cum de le dai voie sa puna manutele pe pisica,nu stiu daca e bine,ca ei mai duc manutele la gura.Eu am noroc ca pisicile lui soacra-mea de la tara(are vreo 10) nu stau sa le atingi ca altfel erau si ele jumulite de fii-mea
Ionela mai ai un pic si gata...bafta!!!
Dana
Laura25 spune:
Dana da, in filmuletul cu butoiul, am prins si cate un pipi facut pe langa . Ii las destul de mult fara Pampers pe afara si n-au nici o retinere.
Legat de pisica, noi si acasa avem un motan care a dormit in camera cu ei (nu in apropierea lor, dar oricum, a avut acces in camera lor) din prima zi cand au venit acasa. Nu stiu daca e inconstienta sau nu, dar pe mine nu ma streseaza problema. Binenteles ca dupa o tura de tras pisica de coada si urechi ii spal pe maini (filmuletele puse au fost facute imediat unul dupa altul, deci mai mult de 5-8 minute nu a stat pisica pe langa ei, dupa care i-am dus la spalat). Eu m-am hotarat sa nu-i cresc in mediu steril si, multumesc lui Dumnezeu, in afara de un pic de rosu in gat facut asta iarna de Rares, nu au fost niciodata bolnavi (si sunt nascuti prematur, cu greutate mica). Nu sunt genul de mama cara sta cu servetelul cu alcool in geanta sa se repeada la fiecare jucarie cazuta jos sau la manutele copiilor cand ating un obiect de afara. La tara, l-am gasit pe Rares plecat in 4 labe prin iarba,pe amandoi scobind cu degetele in pamant sau culegand pietricele. I-am spalat pe maini cand si-au terminat activitatea si gata.
Sper sa nu gresesc si sa fie in continuare copii sanatosi.
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra
pisicuta si matei spune:
'neata! care nu prea mai e! am nervi ca matei ma urla ca ii e somn si ma chinui sa il adorm vreo 30 min si el nimic.si acum l-am pus i pat la el si i-am spus sa nu ma urle ca nici nu ma uit la el
felicitari ionela,ti-am zis eu ca esti tare .eu am luni la 9 examenul si sustinerea intre 2 si 5,nu stiu exact cand sunt programata.o sa ne intalnim sigur,doar am stabilit,nu?!
laura bine ai revenit.din pacate nu am timp acum sa ma uit pe filmulete,dar recuperez dupa licenta!si eu il las pe matei sa scormone peste tot si sa jumule pisici si catei.
lunna
toate fetele
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
lunna27 spune:
Salut!
LAURA nici eu nu sunt exagerata si nici n-as avea cand sa umblu dupa amandoi ,sa vad pe ce pun si nu pun mana.Intr-adevar sunt atenta cand ating vreo mata sau caine si ii spal,in rest nu am timp sa va povestesc cate minuni pot face.
Asta seara mi-a cazut fata cam rau in curte la tara,s-a lovit la cap,sper sa fie bine.L-am adus si pe cel mare acasa,i-am bait....acum toata lumea doarme la mine numai eu umblu pe aici
PISICUTA incearca sa-l treci doar la o repriza de somn pe zi!!
Noapte buna!!
Dana
roxanacibo spune:
Va salut! Sunt mai noua pe aici si ma bucur tare sa vad ca Piatra Neamt-ul e reprezentat cu succes pe forum..va pup !
geba2001 spune:
Fetelor dragi, sa va traiasca ingerasii, sa fie zglobii si sanatosi!
IONELA A LUAT 10 LA LUCRAREA FINALA SI ARE MEDIA 9.21!
E CEA MAI TARE LICENTIATA DIN FAMILIE!
O asteptam sa faca cinste!
Multa bafta tuturor celor care mai au examene de sustinut si sa auzim numai vesti bune!
Doamne ajuta!
Si noua, celorlalte, o duminica excelenta sa avem, sa ne bucure cei dragi si minunatiile din jurul nostru!
Va pup cu drag,
Geta C. - Bacau
PS. La BC e soare si frumos, dar si o adiere racoroasa, care face sa fie f placut afara; asa ca daca va toropeste caldura, va astept la un suc sau o bere rece si la o plimbare prin parc...
pisicuta si matei spune:
felicitari ionela
si noi asteptam sa bem
roxana bine ai venit
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
mira_m spune:
Felicitari!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
ionella3003 spune:
pt voi, fetelor!
AM SCAPAT!!!
pisicuta, bafta multa maine si la sustinerea proiectului si trebuie sa ne intalnim sa te imbat pt toate fetele!
Laura, sa-ti traiasca ingerasii, ca-s asa de dulci!
roxanacibo, bina ai venit in gasca noastra! Suntem cele mai adevarate nemtence, chiar daca viata ne-a imprastiat prin cine stie ce colturi ale lumii! Povesteste-ne despre tine, ai copilasi, in ce cartier stai, ce vrei tu!... Ne bucuram ca ai venit alaturi de noi!!!
Sunt tare fericita ca marti seara ma duc sa-mi vad ingerasul! mi-e asa de dor de el!!...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA