Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Pisicuta sper sa aveti maine noroc,sa inteleg ca trebuie sa dati banul ca sa prindeti oficiu,cand eram eu cam tot asa se rezolva treaba

Chiar nu mai e nimeni pe aici??

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lunna fata e mai bine. Suntem fericite ca am scapat de injectii, dar mai continuam cu suspensii. E un pic moftoroasa, dar in rest e ok.
Ieri am facut tabloasul cu manut1za si piciorusul. A fost o experientza unica. Tare ne-am mai distrat. Ficamea era din cap pana in picioare numai culori(a avut mami grija sa nu duca in guritza, dar in nas tot a ajuns). Cand va fi gata il voi pune sa-l vedetzi.
Deocamdata va pupam dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

lunna nu trebuie neaparata sa ducem.doar ca au fost foarte multe cereri si le-au facut in fuga.si nici macar nu au verificat.oricum tocmai am ajuns si am rezolvat fara spaga
super ana!abia asteptam sa-l vedem.bine ca sunteti mai bine!
restul fetelor unde sunt?

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna dragelor!
Felicitari pisicuta ca ati rezolvat cu bine! Matei ce face? Ana ma bucur mult c-ati scapat de injectii! Multa sanatate si sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva!
lunna voi ce mai ziceti? Alex a stat cu noi pana la una an si 4 luni, din ianuarie e la mama... si nici nu stiu cum e mai bine, sa-l ma las acolo sau sa-l aduc acasa...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

salutare!fetelor eu ma mut si nu stiu cat timp nu o sa am net. o sa imi fie tare dor de voi.
ionela matei este bine.a reusit sa ajjunga la 8 kg!dar la tine de apar numai 2 stelute desi ai o mie si ceva de mesaje???
va pup!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Buna fetelor! Eu stau ca huhurezii pe net, din cauza cantitatii de cafea consumate!
S-au facut niste modificari la forum, de asta s-au redus stelutele.Si eu "am scapat" de una Dar astea noi sunt atat de mici.....

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

'neata!

Am intrat doar sa va salut si va doresc o zi minunata!!Noi am plecat la tara!

Pisicuta,si tu pleci???

Ana imi pare bine pt fetita ta!!

Ionela,eu zic sa profiti acum cat poti,daca poate mama ta sa mai stea cu el eu zic ca e bine.

Mira,cred ca ai recuperat in dimineata asta somnul!!!

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Multumim fetele ca ne suntetzi aproape !
Ieri am chiulit de pe aici. Am iesit un pic si noipana la Ardelutza ca urmeaza o saptamana agitata. Am intrat in pregatirile de motz. Ne petrecem si maine si sambata. Maine vor veni catva prieteni, iar abia sambata vom face cu nasi si cu rude. Facem la ai mei la curte si deja azi noapte ma gandeam ca meniul e cam mare, dar mai vedem noi cum va fi.
Azi merg cu fetitza la dr de fam si am s-o si masor si cantaresc. Abia astept sa vad pe unde mai suntem la kg si cm.

Mergi la inceput

Buna, fetelor!
Am intrat sa va urez o saptamana excelenta si plina de realizari!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Neata, fetelor!
Ana, LA MULTI AAAAAAANI!!!!!!!! Cum a fost ieri la dr?

lunna, asa ma gandesc si eu, ca este inspre binele lui... insa sa vedem cat va mai rezista mama, ca la energia pe care o are alex e destul de greu de tinut pasul cu el!... voi vedea!... ale tale minuni ce fac? tot la tara e Paul?

pisicuta, o sa ne lipsesti! te iubim mult si-ti uram multa bafta la licenta! cum merge treaba? pupa-l dulce pe mateiu mic! te asteptam cu drag sa reviicu vesti bune!...

Va urez la toate o zi excelenta si sa suferim cat mai putin de canicula!

mira, te asteptam cu noutati, cum merge treaba?

Mergi la inceput