Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Salut!

Am scris un mesaj lung si l-am sters din greseala
incerc sa rescriu

Ana MULTI ANI TRAIASCA
MULTI ANI TRAIASCA
LA MUUUULTI AAAAAAAANI!!!!

Sa ne spui cum v-ati petrecut!

Ionela,e posibil sa se fi saturat si mama ta,mai ales ca e si Alex obraznicut
La noi a inceput numaratoarea inversa,mai sunt 2 luni pana incep serviciul .Sotul meu nu vrea sa dam fata la cresa,el vrea o femeie care sa aibe grija de ea.Dar e greu sa gasesti pe cineva de incredere si mai si costa.Nu stiu daca ne vom descurca si cu banii
Am vorbit si cu mama mea,i-am propus ca-i dam 4 mil daca sta cu Ana(ea lucreaza acum si nu are anii de pensionare),poate asa o sa poata sa-si plateasca cartea de munca in continuare.Insa ea nu prea vrea pt ca ar iesi si discutii in familie si nu cred ca ar mai avea rabdare sa stea dupa mucoasa asta mica.Oricum mai vedem noi...

Paul e la tara si acum,il aduc acasa o data pe sapt. ca sa-i fac baita,mi-am propus sa-l inscriu la inot,macar o data pe saptamana,are o energie in el si ne-am zis ca ar fi bine sa faca un sport.El ar vrea fotbal(cred ca toata ziua ar sta cu mingea,asa de mult ii place)dar are un suflu la inima si noua ne e cam frica,ar trebui sa consultam mai intai un medic sa ne zica daca e in regula.
As vrea sa-l duc pe la teatru de copii,film dar pe aici pe la noi nu prea ai unde

Oare Carmen mai revine?Mi-e dor de ea...

Pisicuta,sper sa nu ne parasesti mult timp

Va las ca vrea Ana sa faca ceva...e pe olita

Va pe toate!

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

lunna, mult succes sa gasesti bona! Si eu am cautat si nu mi-a convenit ce-am gasit... mare noroc am avut cu mama, multumesc lui D-zeu! Ea zice ca nu mi-l mai da pe Alex pana nu intra la gradi, insa... i-e greu si ei, mi-e greu si mie... Oricum acum cel mai bine e pt Alex sa stea acolo! Nici nu ma gandesc cum ar fi fost cu el aici pe caldurile astea!... Iubitelul mamei, mic...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Pai cum sa nu-i fie bine,e aer curat,nu e chiar asa de cald,are curte etc.Si eu zic ca e f bine pt el,chiar daca e greu pt tine...

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Ionella3003 multam' de urari.
Lunna iti multumim si tie. Cred ca-i va placea lui Paul al tau la inot. Important este sa-l duci sa vada espre ce-i vb. Eu am facut 3 ani de inot, iar cand m-a inscris maicamea am urlat ca eu nu ma duc ca nu-mi place si dupa prima luna nu m-a mai putut desprinde.
Momentan am primit numai telefoane, vizite pe mai tarziu.

Mergi la inceput

Neata, fetelor!
Am azi o zi criminala, am de alergat prin oras si pe caldura asta... Sa ne ajute D-zeu sa avem o zi minunata!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

'neata si de la mine!

Ionela si eu iti doresc o zi minunata si racoroasa!

Ana,cum fu ieri??

Mira,merge treaba cu invatatul??

Mergi la inceput

Ce fac fetele mele dragi??? am luat o mica pauza si-am trecut repede sa va salut si sa va spun ca maine seara......PLEC LA ALEX!!!!!!! sunt asa de fericita, de-abia astept sa-l vad!
Mai am cale lunga pana atunic, trebuie sa mai merg o data cu lucrarea la prof si apoi s-o dau la legat...asa ca... ma intorc la munca sa am timp sa le fac pe toate!
O zi frumoasa in continuare!

Mergi la inceput

Felicitari Ionela si drum bun!Cat stai la P Neamt?Vine si sotul tau sau singurica?Imi inchipui ce emotii ai,asa pateam si eu cand veneam din Iasi sa-l vad pe Paul,ma gandeam cum mai arata,cat a crescut(era micut )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Ieri a fost aglomerat pe la noi(unii veneau iar altzii plecau) Casandra s-a simtzit super bine. Daca a fost bagata in seama de toata lumea......Dar ne-am distrat. Pe unul din prietenii nostri l-a indopat bine cu saratzele. El o tinea in brate, iar fiimea tot lua cate o saratica si ii dadea sa manance. Dupa a 3-a bucata a crezut omu' ca a scapat si a zis ca-i gata, dar Casandra repede cu mana in cosuletz si i-a mai intins una..... Si tati pe cealalta parte ii umplea paharul de vin....mai avea un pic si spunea tot saracu'....noroc ca-i plac copii.
La doctor a fost bine. Avem 80 cm si 9.200 kg. Deci ok. Raceala e si ea gata.

Mergi la inceput

Buna!

Ce frumos mai Ana,ai fetita mare!!!

Tocmai i-am tras lui Paul vreo 2 vargute la fund,nu vrea sa doarma si ma termina

Va las,ma duc sa fac un joc

Mergi la inceput