Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)
Raspunsuri - Pagina 15
ana1980 spune:
Mai fetelor am citi ce s-a mai scris. Am avut o problema cu internetul.N-au mers serverele - de vineri dupamasa
Laura multumesc de urari.Am vazut poze faine tareeeee. Sa-ti traiasca strumfii !
Eu sunt tare suparata. Fetitza mea aluat o raceala urata care s-a lasat cu 3 zile de injectii(4 injectii/zi).Iar mie pur si simplu ma ia cu rau cand vine ora de injectie
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by ana1980
Mai fetelor am citi ce s-a mai scris. Am avut o problema cu internetul.N-au mers serverele - de vineri dupamasa
Laura multumesc de urari.Am vazut poze faine tareeeee. Sa-ti traiasca strumfii !
Eu sunt tare suparata. Fetitza mea aluat o raceala urata care s-a lasat cu 3 zile de injectii(4 injectii/zi).Iar mie pur si simplu ma ia cu rau cand vine ora de injectie
ana, ne bucuram ca aflam noutati despre tine!... si-mi pare tare rau pt printesa ta! Trebuie sa fii tare pt ea, mititica!... Multa sanatate si o imbratisare calda de la noi, sa se faca repede bine!
geta, lunna multumesc! Se simte o adiere racoroasa, semn ca norii sunt pe drum... sper sa treaca si prin Crangasi!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
lunna27 spune:
Ana imi pare nespus de rau,stiu prin ce treci ca si noi am patit-o anul trecut de Craciun,cand Ana mi-a facut laringita.Am stat vreo 3-4 zile in spital cu injectii(facea vreo 6 odata ) in vena si apoi am continuat acasa,tot in vena(ne-am lipit de o asistenta draguta de aici din Darmanesti).Mi-era asa de mila de ea!!!Dar o sa treaca,ai sa vezi
Ionela,ma bucur ca te simti mai bine ,la noi nu a plouat(doar a picurat) azi si a fost racoare si bine
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
pisicuta si matei spune:
Mira succes la titularizare!
Ana multa santate puiutului tau
Lunna,Ionnela,Geba
eu in sfarsit lucrez la licenta!sa imi tineti pumnii sa ma tina cheful
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
lunna27 spune:
'neata!!!
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
ana1980 spune:
Multumesc mamici dragi. E bine ca pot iarasi sa intru pe aici. Am si primit incurajari. Mititica a inceput sa faca fata mai bine situatiei(chiar mai bine decat mine). Realizez ca tare pacatoasa mai sunt. Si tin minte ca eu ma ducem singura sa fac injectiile si le suportam cu stoicism. Dar vad ca se pune problema altfel cand esti mamica....
Lunna pai tu ai fost tare nu gluma. Nu stiu cum as fi reactionat eu....ma feresc de spital si de doctori ca de mere acre.
Pisicuta tinem pumnii, cum sa nu...
lunna27 spune:
Ana e nasol cand sunt bolnaviori,si eu sunt la fel de pacatoasa ca si tine,atunci a trebuit sa ne internam ca exista pericolul sa se sufoce noaptea,cand i-a bagat branula aia in vena plangeam si eu cu ea(de mila ei) si mai era si o asistenta proasta care nu i-a nimerit vena din prima si a intepat-o de vreo 2 ori
Fetelor,e fain tare astazi afara ,abia astept sa iesim dupa-amiaza la tara!!
ionella3003 spune:
Buna, dragelor!
Am tras si eu cu mersul prin spitale cu alex... a fost suspect de pojar si ne-au internat la Colentina... nu avea nimic, doar o eruptie virala... am turbat o noapte, atat am rezistat sa stau cu el in spital: asistentele se purtau mizerabil, gandacii misunau pe pereti... la spitl de boli infectioase! Sa ma ierte D-zeu, dar eram in stare sa altoiesc zdravan pe cineva daca indraznea sa ma enerveze, in ce hal ajunsesem cu nervii... A doua zi l-a luat acasa certandu-ma cu doctorii... Bine c-a fost doar atat! Cica intram in UE!...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
lunna27 spune:
Saluti!
Ionela inseamna ca l-ati avut pe Alex si in Bucuresti cu voi,nu?Cat ai stat acasa in concediu??
Ana cum se mai simte mititica?Ati terminat cu injectiile?
Pisicuta,pe unde mai umblati voi?E gata lucrarea??
pisicuta si matei spune:
Ionela te inteleg perfect!si noi am fost internati la matei bals la infectioase cand am avut criza celiaca si a fost griaznic.parca v-am mai povestit ce am patit acolo cum mi-au dat alt lapte decat cel hipoalergic si dupa ce am facut scandal parca tot eu as fi fost de vina.mama!!.noroc ca ne-au transferat ca altfel plecam pe semnatura!
lunna lucrarea someaza.ieri am fost la party si nu am facut nimic.azi o sa recuperez!
in rest astia de la Ase mi-au dat camin cu fundu cred ca am loc intr-o camera cu alte 2 fete in loc sa imi dea oficiu.si am fost azi(era omor acolo) si am reusit sa depun o contestatie.cica se rezolva pana luni dar caminul in care stam se inchide duminica .am vorbit cu directorul de la social un prost care s-a vazut sef si nu am rezolvat inca mare lucru.trebuie sa ma mai duc si maine!sa imi tineti pumnii!