Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)
Raspunsuri - Pagina 14
ionella3003 spune:
Buna, dragelor!
Va salut pe toate, tot asa, in fuga...
Pisicuta, spor la lucrare si pupici lui Matei...
Noi asteptam furtuna anuntata... la interviu nu a fost prea ok... e cam la capatul lumii, la margine de Bucuresti si nu prea ma trage inima... mai cautam..
Alex e bine si va pupa dulce, ceea ce fac si eu acum ca... iar tre sa fug!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by lunna27
Salutare!
Laura,distractie placuta si poate ne mai vizitezi!
Ionela,bafta la interviu si distractie placuta azi la starand!Ce i-ai dat lui Alex pt giardia??
Pisicuta,eu mai intru cand si cand seara,ma cam alunga sotul la mine in camera(eu dorm cu fata),caci avem calculatorul in camera unde doarme el si il cam deranjeaza.Distractie placuta la zoo!
La noi s-a inourat asa de tare,cred ca in curand va trage o ploaieeee,noroc ca a scos sotul meu fata mai devreme cand inca era frumos.El s-a dus cu Paul la tara,vrea sa joace fotbal,eu am fost inspirata sa raman acasa,pe o vreme ca asta...
Va pup,culc fata si mai vin...
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
lunna, i-am dat zentel, insa nu l-a tolerat prea ok, in sensul ca, din a doua yi de tratament varsa dupa administrarea medicamentului... asa ca l-a intrerupt mama si l-a trecut pe leacuri babesti. Sper sa fie ok, ce sa zic...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
lunna27 spune:
Ionela,nici Paul nu tolereaza zentelul ,vara trecuta am ajuns cu el in spital din cauza asta(la analize i-a iesit giardia),eu i-am mai dat parazitol si am sa incerc si helmiflores...dar am sa-i dau si anei,asa,preventiv.
Pisicuta,cum merge lucrarea?
Ana,Mira,voi nu ne mai spuneti nimic?
A tras azi o ploaie la noi,asa ca-n zilele de vara,acum cica s-a oprit
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
geba2001 spune:
Buna dimineata, fetelor!!!
Se anunta o noua zi minunata in Bacau, chiar daca ne-am obisnuit deja cu ploaia de vara de dupa amiaza...
Sper ca e la fel si in Piatra, mai ales ca acolo cred ca nu e asa zapuseala - aveti padurea la indemana...
Va pup pe toate si va urez sa aveti o zi excelenta!
Geta
mira_m spune:
Buna dimineatza!
Lunna eu repet pentru examen am timp mai putin sa stau cu voi, desi mi-ar placea. Mai intru din cand in cand sa vad ce faceti.
In plus profitam de vremea calda ca de-abia am iesit din "iarna".
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
lunna27 spune:
Buna dimineata!
Mira,spor la invatat si sa dea D-zeu sa reusesti,poate ne dai mai multe detalii,pt ce examen inveti?(parca esti in invatamant)
Geba,si la noi a plouat in fiecare dupa-amiaza,si a fost si cald,acum nu pare chiar asa de cald afara,sunt deja niste nori ,cred ca o sa iesim un pic.
Dau fuguta sa-mi fac o ,bineinteles ca sunteti si voi invitate!V-am pupat...
ionella3003 spune:
Buna, fetelor!
Mi-ati facut pofta cu cafeaua, ma duc si eu sa-mi mai pun o gurita... Mai trimiteti ploaia si la Bucuresti ca-i o caldura absolut CRIMINALA!
Hai sa avem o zi minunata si sa avem spor in tot ce facem!
Pupici la copilasi!
mira_m spune:
Pentru titularizare, Lunna! Ce sa-i faci daca n-am invatat la timp!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
lunna27 spune:
Stii vorba aia Mira,niciodata nu e prea tarziu!!
Ionela,hai ca am dat eu comanda de niste ploaie si pe acolo
geba2001 spune:
Mira, spor la invatat si multa bafta! Ce predai?
Ionela, am suflat eu norii si inspre Bucuresti. Sper sa ajunga pana la tine, cu un pupic de la mine.