Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Laura, distractie placuta! O sa ne fie dor de voi! Cat o sa stati acolo?

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Neata, fetelor!

Hai la cafeluta cu lapte muuult! Se anunta o zi minunata aici, chiar caniculara... cum petreceti ziua de azi? Ce-as da o fuga la strand!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

iuhuiuu
ce faci ionela?
lunna tu unde esti? ai iesit la gratar?
ionela noi ne ducem la gradina zoologica!tu ce faci?cred ca e super la strand!
laura drum bun si distractie placuta la parintii tai!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Salutare!

Laura,distractie placuta si poate ne mai vizitezi!

Ionela,bafta la interviu si distractie placuta azi la starand!Ce i-ai dat lui Alex pt giardia??

Pisicuta,eu mai intru cand si cand seara,ma cam alunga sotul la mine in camera(eu dorm cu fata),caci avem calculatorul in camera unde doarme el si il cam deranjeaza.Distractie placuta la zoo!

La noi s-a inourat asa de tare,cred ca in curand va trage o ploaieeee,noroc ca a scos sotul meu fata mai devreme cand inca era frumos.El s-a dus cu Paul la tara,vrea sa joace fotbal,eu am fost inspirata sa raman acasa,pe o vreme ca asta...

Va pup,culc fata si mai vin...

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

lunna la noi sunt 30 grade.si noi ne loveam mereu de vreme cand stateam la piatra.asta este unul din motivele pt care nu ne vom intoarce la piatra
in rest am luat ieri di cora lapte de soia lichid si daca il accepta scapam de cel praf care miroase ca naiba
pupici pt toata lumea!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Salut Pisicuta,ce bine imi pare ca mai e cineva pe aici!A plouat bine,acum vad ca a iesit soarele dar vad ca i-a cam fugarit ploaia pe toti cei care erau plecati la iarba verde,le vad masinile in parcare .Parca nici 30 gr nu suna bine...prea cald .Ati fost la zoo???

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele!

Pe unde umblati? Sunteti la plimbare?Noi dupa-amiaza cred ca vom iesi,acum sunt cu amandoi cei mici acasa si cat de curand trebuie sa cedez locul la calculator lui Paul .Eu treb sa ma apuc de mancare la bucatarie

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Buna dimineata, fetelor!
Laura sa-ti traiasca strumfii, ca tare dulci sunt!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

azi nu am avut timp sa trec pe la voi!am fost pe la facultate si apoi am avut treaba cu familionul .
lunna te astept maine la vorba ca sunt mai libera!cred ca o sa ma apuc de lucrare dar am timp de vreo 2-3 discutii
mira bine ai mai venit la subiect!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Buna!

Nici o probelema Pisicuta,te cred si te compatimesc,dar o sa scapi odata si odata si ai sa vezi ce bine o sa fie!Dupa ce mi-am dat licenta,efectiv nu-mi venea sa cred ca terminasem facultatea,nu am cuvinte sa ma exprim ce sentiment aveam atunci,avand in vedere prin ce stres trecusem.Dar sunt deja 5 ani de atunci...ce s-au mai dus...

Fetelor,toata lumea e ocupata??

Mergi la inceput