Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Poze de la taierea de motzuri:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/album?.dir=7fcfre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Foarte faine pozele Laura,sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!Poate am observat eu aiurea,dar Rares e mai inalt decat Bianca??Ea a fost mai micuta la nastere?

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Multumim, lunna. Ai observat foarte bine! Bianca a avut la nastere 1600g si 43 cm, iar Rares 2900g si 49 cm. Acum el are 2 kg si 7 cm mai mult decat ea.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna, dragele mele!

Sunt si eu pe-aici in viteza mare, insa va promit ca ma revansez dupa licenta.

Laura, am vazut pozicile si sunteti absolut... minunati!!!!!! Cat de draguti sunt impreuna, sincer te invidiez ca ai gemeni!... Sa-ti traiasca si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!

Carmen, ce mai faci?

Pisicuta, cum merge cu licenta?

am multe de spus insa... tre sa fug!

Va pup pe toate (mai ales pe sor-mea) si va urez un weekend minunat!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

salutare!
laura si eu v-am admirat cum ati petrecut
lunna ce mai faci?
carmen cred ca are inca calculatorul stricat.
ionela licenta me mai multa sta.azi am facut rost de materialele pentru examneul scris,dar nu stiu ce ma obosesc daca lucrarea nu exista.la tine cum e?

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

feeeeteeeelorrr pe unde umblati?!iar trageti chiulu?
lunna nu ma mai vizitezi? ca celelalte fete vin si mai rar!
ionela nu ne-ai mai zis ce mai face alex!poate ne mai pui si nite poze!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

Buna ziua, fetelor!
E soare si frumos acum in Bacau, dupa ce aseara a tras o ploaie deasa, de vara, cu tunete si fulgere...
Am facut putina ordine, am plimbat catelul in parcul din apropiere si acum savurez o caafeluta. Va invit la BC la o cafea neagra, tare si fierbinte...
Sper sa avem un adevarat weekend de vara, Doamne ajuta!
Azi - program administrativ - rufe, baie, bucatarie, gatit - si maine sper la o iesire in natura.
Pupici la nemtencele mele dragi!
Geta

Mergi la inceput

'neata Geba.vin si eu alaturi de tine desi nu am sa beau cafeluta

fetelor va asteptam si pe voi!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna, dragelor!

luna, pisicuta, multumesc pt intrebare, se pare ca merge binisor, zic eu, cu lucrarea!... Am fost cu ea la prof, m-a pus s-o refac integral si deja ... sunt zombie! Azi n-am facut mai nimic in afara de lucrare (mint, am fost in Europa la prima ora si mi-am luat 2 costumase pt serviciu absolt mortale - unul alb, de in, fustita si sacou cu maneca scurta si unul rosu cu 4 piese). Revenind la lucrare, incerc maine s-o aduc aproape de forma finala si... lni va zic daca mi-a dat din nou profu' cu ea in cap!

Alex... e f bine, mi-e un dor nebun de el, nu l-am vazut de la Paste! Abia astept sa predau lucrarea si dau o fuga acasa... Se pare c-a scapat de giardia, i-a revenit pofta de mancare, nu se mai scarpina la nasuc... E mereu pus pe sotii si plin de viata ca intotdeauna!

Nu va mai spun c-am inceput sa-mi caut si de lucru ca sa fie meniul complet (la mine la serv se cam strica treaba!...). Asa ca, luni seara, la 6 jumate, am primul interviu (din seria asta!). Tineti-mi pumnii!
Sor-mea te pup dulce si sper sa apucam sa vb mai mult maine! Te iubesc!
Va trimit o imbratisare calda si va urez o noapte linistita!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Buna seara!

Am intrat sa imi iau ramas bun de la voi pentru un timp. Plec maine dimineata la parintii mei cu cei mici. Mergem acolo ca stam la curte, avem verdeata, umbra, e mai usor de iesit la plimbre, eu am mai mult ajutor, ei au mai multa lume sa-i rasfete . Acolo pot intra pe net numai prin dile-up. Daca reusesc, o sa va mai "vizitez" din cand in cand sa va vad ce faceti. Pupici dulci si o vara frumoasa in continuare!

Ana, La multi ani cu anticipatie fetitei tale! Sa creasca mare, sa fie sanatoasa, frumoasa, desteapta, norocoasa si sa va aduca numai bucurii!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput