Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

quote:
Originally posted by mira_m

quote:
Originally posted by pisicuta si matei

mira primesti o floare ca ne-ai vizitat.noapte buna!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mersik, Pisicuta!
Buna dimineatza fetelor! Noi ne pregatim sa iesim afara. Cred ca ne va prinde ploaia daca nu ne grabim!
Asteptam si noi pozicile! Dar de ce trebuie sa le micsorezi, Laura?

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Laura super fain. La noi va fi doar o serveala simpla marti pt cei care vor veni.Sambata de dupa va fi petrecerea. Oricum poze vooi face la greu. Sunt sigura ca si tu ai facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna!

Imi pare bine Laura ca totul a iesit frumos si cum ati vrut voi...de acum ai copii mari nu mai sunt bebelusi...

Mira,si pe mine ma batea gandul sa ies dar cand am vazut ca picura ...

Pisicuta,cum a fost la dr. cu Matei?

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

ei lunna ce ma bucur sa te vad la subiect,deja imi era dor de tine.
a fost ok la doctor,a zis ca nu a facut progrese uimtoare dar este bine si cel mai mult conteaza ca are pofta de mancare.ne-a mai zis sa renuntam la pastilele pentru digestie si sa incercam cu niste branzica poate poate merge.

in rest noi ne cam gandim sa emigram! ce ziceti?!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Si mie mi-ar place sa emigrez dar sunt 2 copii la mijloc si e f greu,si nici nu ar vrea al meu sot...e singur la parinti si nici ai lui nu ar fi deacord.

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

da e cam greu cand sunt si copii la mijloc.
cert e ca nici al meu sot nu s-a lasat convins cu una cu doua,ca sa nu mai spun ca mama lui e in italia si ea s-a gandit prima sa ne mutam acolo dupa ce aderam si el ce crezi ca zice:"sa ma gandesc ca si acolo sunt tarani" .sa mor langa el cand am auzit-de ras evident!
dar acum s-a suparat pe statul roman si s-a hotaarit sa plecam,dar in state,nu ne incurcam cu italia

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Pisicuta,va felicit pt curaj,ti-am zis ca si mie mi-ar place(de fapt asta e visul meu,si tot in state),dar ce-i facu statul roman sotului tau de l-a suparat asa de tare?

Mergi la inceput

cica face legi proaste
ce iti mai fac fumosi?!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

Buna ziua, nemtencele mele dragi?
A venit vara la Piatra? ...ca la Bacau tare greu se mai arata...
Sa va traiasca copilasii, sa va bucurati cat mai mult voi de ei si ei de voi, in Romania sau oriunde va este bine.
Pupici si sa aveti o zi excelenta !
Geta

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Se pare ca avem parte de un inceput de zi promitator....e un soare afaraaaa!!!!Sa vedem cat tine

Pisicuta,noi suntem bine,Paul e in deplasare pe la tara asa ca profit un pic,caci cand sunt cu amandoi e dezastru

Geba....bine ai revenit la noi ,nici aici nu se mai arata vara asta....tind sa cred ca nici nu mai vine,ma gandesc ce-ar face unii pe vremea asta la mare

Ionela,cum merge cu lucrarea?

Mergi la inceput