Clubul nurorilor (58)
Raspunsuri - Pagina 13
cinta spune:
buna, norici
nu dati bataitza ca am cam lipsit la apel. dar cu jobul si renovarea partamentului + sarcina care ma oboseste e destul de greu sa tin pasul cu toate. problema nu ar fi atat de timp cat de energie. sunt pur si simplu epuizata si imi lipseste vointa. ultimele [icaturi le folosesc pt a-mi impune propriile puncte de vedere in ceea ce priveste amenajarea apartamentului - pt ca mi se pare impropriu sa decida un muncitor daca sa am sau nu un anumit tip de zid in casa. cand discutia nu e legata de detalii tehnice ci pur estetice - si el habar nua re ce vreau io si care imi sunt gusturile nu mai intru in detalii ca imi ies din sarite iar si nu asta e motivul aparitiei mele pe aici
am intrat pt ca am vrut sa ii urez si eu Razucai noastre toate cele bune - casa de piatra, o familie unita si marita cat de curand, multa fericire alaturi de alesul ei. Imi pare rau ca nu pot complota alaturi de voi si participa la surpriza - dar de cateva zile numai la Razuca si emotiile ei ma gandesc
Multa fericire, draga noastra si bun venit in randul nurorilor cu acte
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
camelia72 spune:
Salutare,fetele!
Si la noi ploua de azi noapte si este asa intuneric...ne-am trezit si cam tarziu ca am ajuns la ora 23 aseara,cu Mihai cu tot,mititelul a dormit pana la ora 10!
Si mie mi s-a terminat cafeaua iar acum sunt cu o cana cu ness,daca vreti si voi,luati...!
Fanna,vreau si eu nr. Razei si sa-mi ziceti si ora cand va fi SURPRIZA...!Tu ce mai faci,cum iti merge...?Uf,ce ciuda-mi este ca nu putem vorbi pe mess!
Fla,ma bucur ca mai dai cate un semn,te asteptam la povestit,cred ca vremea v-a incurcat si voua planurile!
Lavi,nu mai plange,iubita,ca uite am venit si eu sa-ti tin de urat...!
Si pe mine ma ingrijoreaza Cheruca si Andreea...fetelor,dati-ne un semn,va rugam...!
Him,tu nu ne mai zici nimic,nu am inteles de ce esti absenta,te asteptam cu drag...!
Marina ,Buni ,Aly ,Vicky ,Roxi ,Briza ...noricilor,va pe toate,sunteti cam multe absente,ati intrat deja in vacanta...?
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
preda_vicky spune:
Eu am mess pe yahoo, cine vrea, poate si are chef de vorba, sunt disponibila (in masura in care nu vine sefa sa traga cu ochiul...).
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
lavinai spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Si pe mine ma ingrijoreaza Cheruca si Andreea...fetelor,dati-ne un semn,va rugam...!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
lavinai spune:
fetele ati lucrat careva pana acuma cu programul SPSS varianta 14.0?? ca am nevoie sa o folosesc in proiectul de licentza si habar nu am cum!!
helpppppp
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Alynutza spune:
Vicky, ca sa scapi de stres eu te sfatuiesc sa mergi la voi la primarie sa intrebi exact, eventual du cu tine si o copie a actului de divort ca sa verifice astia daca e totul ok sau mai trebuie ceva. Si eu ma stresam cu declaratia de casatorie si m-am dus sa intreb si gata stresul: se completeaza de mana pe loc. Asa ca eu zic ca-i cel mai bine sa mergi din timp sa te interesezi ca sa nu ai surprize.
Lavi, din pacate nu stiu nimic de programul de care zici tu. sorry...
Cinta, nu te mai enerva, ca nu-i bine pt bb. Ce sa-i faci, asa sunt muncitorii, vad ca asa sunt peste tot. Si noi amenajam si e de groaza...
Dati-mi si mie de stire daca stabiliti o ora pentru surpriza.
Nunta noastra
Pregatiri
briza_marii spune:
Fetelor, eu plec pe teren asa ca nu o sa mai va pot citi. so, am sa o sun pe Razuca de pe drum. Pacat sa nu stiu voi pe la ce ora o sa incepeti cu "tzaraitul" . Va pup si va urez sa aveti cadura in suflete ca afara ....Of, si eu am azi de umblat...
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
lavinai spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Fetelor, eu plec pe teren asa ca nu o sa mai va pot citi. so, am sa o sun pe Razuca de pe drum. Pacat sa nu stiu voi pe la ce ora o sa incepeti cu "tzaraitul" . Va pup si va urez sa aveti cadura in suflete ca afara ....Of, si eu am azi de umblat...
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
offf nasol cu vremea asta!! dar gadestete ca e vineri.... si de maine de weekwnd!! aaaa.....parca e ceva mai bine, nu????
preda_vicky spune:
Fetele, eu va si va doresc week-end placut, sa aveti vreme insorita si sa va distrati!
M-am hotarat sa-mi fac "zi scurta", asa ca la ora 13 am plecat acasica la puii mei.
Aly, asa ma gandeam si eu sa fac, sa merg sa intreb. Multumesc si
Lavi, nu stiu de progr. de care zici tu. Sorry ca nu te pot ajuta.
Briza, spor pe teren. Si eu o sa o sun maine pe Razuca, pe la 12, cred. Sa dea DD sa aiba vreme buna.
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
lavinai spune:
vicky, sa ai si tu un weekwnd placut alaturi de cei dragi!! cu multa caldura (daca nu afara atunci in casa, in inimile voaste!!!)