Clubul nurorilor (58)
Raspunsuri - Pagina 14
Alynutza spune:
Fetele, dar la ce ora are Raza civila/biserica? Sa stiu sa nu sun fix cand o intreaba "il iei"...
Nunta noastra
Pregatiri
cherry22 spune:
Bau!
Fetelor, imi pare rau ca am lipsit, job-ul e de vina, dar am fost cu ochii pe voi.
In primul rand, ii urez si eu Razucai CASA DE PIATRA, SA FII FERICITA, IMPLINITA, SA AI O NUNTA DE VIS SI SA VA IUBITI MULT!!!!
Fanna, sunt de acord cu surpriza, dar sa-mi spuneti si mie cum vom proceda. Eu in wk nu pot intra pe dc, daca se poate sa rezolvam azi.
pup toate fetele. revin
voicu_bebi spune:
fetele,in cele din urma imi merge si mie netul...bine ca am facut ceva curatenie prin casa...fetele m-as alatura si eu surprizei pt Razuca...s-o pupati din partea mea chiar de o sunati...
Razuca,CASA DE PIATRA ITI DORESC ALATURI DE ALESUL INIMII TALE..SA AI PARTE IN ZIUA NUNTII NUMAI DE BUCURII ALATURI DE FAMILIE SI PRIETENI..SA DANSUIESTI...
SA AI O VREME SUPERBA MAINE...SI SA AI O LUNA DE MIERE SUPERBA ..SI ASTEPTAM BEBELE....TE PUP...NUMAI BINE!!!
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
marinar spune:
fetelor am ajuns si eu acasa. azi teoretic aveam program pana la 2, dar cum a m avut proces...am terminat la 19.00. nasol. si am avut si o stare....degeaba m-am bucurat de dimineata ca tot rau mi-a fost, dar nu ca zilele trecute.
Ali nu ma super, dar eu abea astept poze cu rochitza...sunt tare nerabdatoare.
fete eu zic sa o sunam pe Raza pe la 12. stiu ca civila o are de dimineata, asa ca..... eu cred ca e ok in jur de 12.
pup toate fetele mele dragi
marina
pozici
marinar spune:
neata
ce fac fetele? va bucurati de we?
eu pe acasa, aseara nu am putut dormi delor, acum pastila nu-mi mai provoaca somnolentza ci insomnie...nu mai inteleg nimic. dar de dimineata nu am mai luat.
CASA DE PIATRA RAZA!!!!!!!!!!!!!!!!!! la ora asta sunt sigura ca esti norica cu actei n regula.
marina
pozici
roxanicea spune:
ce liniste domneste pe aici....
weekend placut si insorit!
casa de pitra inca o data, raza!
pupici
roxi foto
voicu_bebi spune:
hello nurori....adevarul e ca e cam liniste....ce sa-i faci e weekend...
casa de piatra inca o data,Raza! pupici
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
marinar spune:
chiar ca e liniste.
fete eu am incercat sa sun la Raza dar are telefonul inchis, asa ca ii mai urez inca o data aici CASA DE PIATRA!!!
marina
pozici
diadaniela spune:
hello!
fetele ,astazi se marita Raza?
CASA DE PIATRA SI MULTA FERICIRE!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana