Clubul nurorilor (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Sa nu mai radeti de blonde!

O blonda raspunde la "Vrei sa fii miliardar":
1. Cati ani a tinut razboiul de 100 ani?
a. 116
b. 99
c. 100
d. 150
Blonda se blocheaza.

2. In ce tara a fost descoperita palaria "panameza"?
a. Brazilia
b. Chile
c. Panama
d. Ecuador
Blonda tot blocata.

3. In ce luna sarbatoresc rusii revolutia din octombrie?
a. ianuarie
b. septembrie
c. octombrie
d. noiembrie
Blonda nu s-a deblocat.

4. Care a fost numele regelui George al IV-lea?
a. Albert
b. George
c. Manuell
d. Jonathan
Blonda in cele din urma cere ajutor din public.

5. Dupa ce animal au fost numite Insulele Canare?
a. canar
b. cangur
c. sobolan
d. foca
Blonda pierde dreptul la joc.

P.S. Daca cumva ai zimbit la aceste intrebari, iata raspunsurile:
1. razboiul de 100 ani a tinut 116.
2. palaria panameza a fost descoperita in Ecuador.
3. revolutia din octombrie se sarbatoreste pe 7 noiembrie
4. George al IV-lea se numea de fapt Albert.
5. insulele Canare si-au primit numele de la foci. In latina inseamna"insula Focilor" (ciini de mare).
Cu cat esti mai citit decat o blonda?

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Repede repede si eu sa salut fetele.
Fla, ma bucur ca ti-a fost dor de noi, si noua ne e dor de tine si de luni sa vii la povesti, ca de pe la pranz raman si eu fara sef...
Marina, mersi am primit numarul, dar tot n-ati zis la ce ora o sunati voi... Rochitza am adus-o ieri acasa, dar nu e gata, ca nu-i sosisera strasurile la tanti, si eu nu mi-am gasit inca pantofi ca sa mi-o poata scurta, dar am dus-o ca n-am chef s-o probeze toata lumea... Poze nu pun inca, sa nu te supi pe mine, dar pana nu e gata nu vreau sa pun. Cand are look-ul final pun, fii fara grija. Ma bucur ca te simti mai bine. A, si felicitari pentru "senioritate" pe DC si la mai mare!
Vicky, actele nu se pot depune decat cu maxim 14 zile inainte de data casatoriei, pentru ca asta e valabilitatea certificatelor prenuptiale, care trebuie sa fie valabile in data casatoriei. Eu vreau civila tot sambata in ziua cand ma marit si religios, de asta cel mai repede pot sa ma duc in 3 iulie sa depun actele. Asta inseamna ca tu in 10 ai putea sa mergi, daca faci civila in 23. Dar stii tu, cate bordeie atatea obiceiuri, asa ca mai bine intreaba la primarie la voi, ca sa fii sigura.
Bunicuta, mersi de incurajari, si eu sper sa se faca vreme buna. Abia daduse caldura si pe cand am apucat sa imi scot si eu hainele de vara din dulap, a venit ploaia si frigul...

Fetelor, ieri am vazut niste pantofiori asa draguti de mireasa... si 35 imi erau mari asa mi-e de ciuda ca evident ca nu fac 34...

Va , am o groaza de lucru, incerc sa mai intru pe la voi, dar nu promit. Sa nu ma puneti absenta nemotivata.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

fanna, eu tot blonda! Si DA, ma alatur si eu pt. MEGASURPRIZA pt. Raza.
Marina, ma bucur ca te simti bine. Eu sunt cam ametita de la vreme, as tot dormi. Pana ajung acasa imi trece.
Aly, multumesc de informatii. Tot timpul ma tem sa nu patesc si eu ca Razuca. Sper sa fie totul OK.
Bunicuto, si multumesc ca stai cu mine.
Briza, felicitari pt audit. Acum poti sa sa sarbatoresti.
Eu ma agit sa-l inscriu pe jr. la o gradi mai aproape de casa, si nu gasesc. Offfff. Dar nu ma las!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

neatza fetele!!!
la noi e o vreme nasoala....ploua....si cica va ploua pana la mijlocul saptamanii viitoare!!
aly, si eu am fost stresata cu vremea inainte de nunta!! i-am innebunit pe toti. care veneau pe la noi sau cu care vorbeam inainte de nunta primeau aceeasi intrebare :" n-ai auzit cumva vremea, ploua sambata??" . si tot n-am scapat pana la urma, am avut parte de o vreme inchisa, dar tot m-am bucurat ca nu a plouat cu galeata!! asa ca nu te stresa, singurul lucru care nu depinde de tien la nunta este vremea!!! vezi tu trebuie doar sa fii pregatita pt orice fel de vreme!!
fla,
oare ce mai e cu cherry, andreea....????? sper ac sunt bine!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

fetele, dar camd vin eu chiar plecati toate???? vedeti ca pang......

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

nu plange lavi...uite-ma ca-s aici

Elena
FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Lavi, nu plange, eu raspund "Prezent" la apel!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

fanna esti o dragutza!!!
numai stii nimik de cherry, andreea??? sper sa sunt bine amandoua!!

Mergi la inceput

NU MAI STIU NIK...scuze capslook dar mie lene sa mai sterg
ce zici te alaturi la surpriza?

Elena
FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg

Mergi la inceput

sigur ca da!!!

Mergi la inceput