Cluj rulz! - 53
Raspunsuri - Pagina 9
asi spune:
Fetelor hai sa va povestesc ce am patit ieri.
De obicei dupa ce ii dau papa la amiaza lui Razvan spal vasele pana el papa un desert sau rasfoieste o carte.Termin de spalat vasele si magandesc ca nu ar fi rau sa spal paharele in care bem apa eu si sotul meu.Deoarece erau pline de calcar, din cauza ca bem apa minerala plata sau light, pun apa in ele si un pic de detergent de vase si le les sa se inmoaie.Vine sotul meu acasa , manca si eu ma duc in camera sa ma uit la televizor si aud ca bea apa.Fug in bucatarie si el senin ma intreba "de ce era asa de parfumata apa din pahar?".Va dati sema ca era sa lesin , bause apa din pahar.I-am dat sa bea 1l de lapte si nu a avut nimic.
Eu ma dadeam de ceasul mortii ca a baut apa cu detergent si el facea glume ca va vorbi cu clabuci si ca i s-e degreseza stomacul.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
olim spune:
Bine macar ca nu a patit nimic.Oricum nu cred ca ai pus prea mult detergent, dar totusi el nu si-a dat seama de gustul deosebit al apei.
Asta se mai intampla uneori.
Dat viitoare sigur o sa arunce apa si o sa bea proaspata.
mihaela ema spune:
Stanca ce faza tare ...... si inca odata si tot ce-ti doresti sa se implineasca. Cred ca a inchiriat cunostinta ta costum de la sora mea ca m-am nimerit si eu azi pe acolo chiar cind isi alegea.
pentru THEA ,sa cresti mare si sanatoasa!
pentru ANTONIO , sacresti voinic si sa ii bucuri pe parinti!
Darius 20.11.2004
ilinca79 spune:
Stanca, ma alatur si eu gastii si iti doresc "La multi ani" si sa ti se implineasca toate dorintele. Imi cer scuze ca am intarziat atat cu nr. de tel. al doamnei doctor Gavris. Pentru programari suna la 0744-664661 - iti va raspunde fratele doamnei (se cheama Jan), el face programarile. Multa sanatate sotului tau!
Ilinca
steaua spune:
Antonio!
Thea!
Stanca!
SI MULTA FERICIRE PENTRU TOTI TREI!Va -acim!
Svety, si noi folosim 2-3 pampers- uri pe zi, cu toate ca facem kk la olita! Mie mi se pare normal. Se mai poate reduce numarul, cred,daca ii punem pe olita tata ziua pt pipi.
Fetelor, unde gasesc io de cumparat carne de vitelush (manzat) pt Alex; ca am cautat intr-o gramada de locuri si..... ninik!
HELP ME, PLEASE!!!!!!!!!1
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
roxana1974 spune:
Stancaaaaaaaaaaaaaaaa era sa leshin inca odata se confirma ca ce povesteam noi 2 in coltz Sambata de dimineata se adevereste barbatziiii sunt niste, niste, niste, ooooooooooooooofffffffffffffff sa zic ce-o facut al meu acu 5 minute!
L-am lasat sa spele copilul singur...si iese cu kopilu' din vana si mi-l pune pe prosop si dau sa-l sterg si cand il sterg pe cur, ramane prosopul ... maro! no, ashe l-o spalat Nasty pe Tziky pe . Ca sa nu fac cu nervii l-am lasat singur sa se descurce, sa-l stearga, sa-l imbrace si sa-l culce, asa!
In alta ordine de idei, io am pierdut trenul azi si va urez cu intarziere in ordine aleatoare: Thea Stanca si Antonio !
noapte buna!
Roxa
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
svety spune:
Azi ma intalnesc cu o prietena de-a noastra de familie. Am fost cu ea, sotul ei si fata in Chei de 1 mai. Moaaaaamaaa ce ma ia tanti asta in plina strada, cum ca de ce i-am facut atatea poze lu' fiica-sa in Chei? Si de ce sa i le trimit lu' barbat-so pe mail? de parca ea nici nu era acolo. Numai la fata si la barbat-so am facut poze. Si i-am zis du-te tanti si mai arde din calorii (face fitness ca are 35 de ani si se simte cu musca pe caciula), lasa-ma ca esti paranoica si imi pare rau ca m-am incurcat cu un om ca tine. M-am intors si am plecat.
Femeia asta avea impresia ca-i acaparez acritura de fata si omu'!!! Si ziceam ca daca lucra la Primarie e desteapta...
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
svety spune:
Daca vedeti jos apare "edit", la mesajul de mai sus...sa va spun de ce: am scris in loc de femeie, m..ere- o forma de a zice femeie, nu - si mi s-a cenzurat!!!
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">