Cluj rulz! - 53
Raspunsuri - Pagina 8
nana_sim spune:
Stanca "la multi ani fericiti!"
Sa-ti Domnul multa iubire ca o sa stii tu ce sa faci cu ea, c-asa sunt taurii!
Pentru Theiuta , deci ani multi si fericiti!
ralucames spune:
La Multi Ani !! draga Thea, sa ne traiesti multi ani cu sanatate, fericiti si impliniti, sa ii bucuri pe parinti si sa ii asculti.
pt. Stanca si un sincer LA MULTI ANI !! sa fii sanatoasa ca sa te bucuri de familie si de tot ce ai
La Multi Ani !! printului Antonio, sa creasca mare si voinic, sa fie fericit si sanatos !!
Va doresc o zi frumoasa, chiar daca ploua si e cam urat afara
minunea vietii mele
roxanicea spune:
la multi ani ,stanca!!!!!!!!!!!!!
si sa auzim cat de curand ca esti cu bb la purtator!
roxa.....cred ca haiosul vostru cretzofolin...o fi auzit de pe la copiii vecinilor sau de pe la ceva bona, care dupa ce a scos porumbleu` , o fi pus mana la gura sau o fi facut ceva gest de disculpare....si asa s-o fi prins cretzofolinu` ca nu e voie sa spuna...
hihihi ce comicaros este!
pupi si o zi cat mai buna....ca senina nu este...
roxi foto
carrie spune:
multumim dragelor
uite ce pozica am gasit din ziua botezului(la 6 saptamani)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/detail?.dir=d785&.dnm=bd1c.jpg&.src=ph
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
asi spune:
Multumesc pentru urari si va poftesc la tort si la sampanie,berica sau vin fiecare dupa preferinta.
Avem si putina muzica
LA MULTI ANI THEODORA!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
svety spune:
Iaca si eu...Dani doarme, mancarea e facuta...ma duc sa trag O Virginie S. ca nu am atins-o de cateva zile.
Intrebare: DACA MAINE E VREMEA CA AZI, NE INTALNIM? Da mai sigur imi spuneti maine pana la 2. V-am intrebat de intrarea in Gradina: se plateste 'au ba in zilele de ne-vizita?
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
nana_sim spune:
Nu cred ca exista zi de vizita anume in gradina, oricand e deschisa se viziteaza si se plateste. Da' suma nu e mare, dupa mine e prea mica pentru cat se munceste ca sa se ingrijeasca minunatiile acelea de acolo.
Fetelor, a aparut socul. Cine face socata?
svety spune:
Auzi...eu fac socata, dar din pacate pana maine nu-i gata. Chiar ma gandeam sa aduc maine. De duminica tot sta in borcan si inca mai are de stat.
Stiti de ce am intrebat de plata la Gradina? Cand am fost eu si am platit pt. mine si prietena mea, tipa si-a bagat banii in jeb. Asa a mai facut cu cativa . Ce mi-e ciuda ca la Gradina Zoologica asa merg o gramada de bani si bietele animale arata mai mult decat jalnic.
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
svety spune:
Ia sa vedeti o poza haioasa cu Dani stergand blidul de la papara
Dani
...Mihai a facut poza ca eu eram la bucatarie. Eu mai mananc la calc. si las farfuria pe fotoliu si de cand Dani-banani se ridica in picioare, papa-tot.
olim spune:
Salutare fetelor.
Mai da ce rau e fara internet.Nu pot sa intru decat de la 2-4, si atunci doar din cand in cand.
Multam tuturor pentru medici .Mi-am facut programare pe joi.Sper sa nu am nimic, ca nu am mai fost la ginecolog de 6 ani.Rusine mie, dar asta e.
Sper sa fie totul bine.
Ne mai auzim.