Cluj rulz! - 53

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

tonitza-bebitza, la multi ani!!!!!!!!!!!!!
sa fii sanatos si vesel mereu!

pupi

p.s la multi ani si theiutzei, cu amre inatrziere...scuze. nu am intrat deloc zilele trecute pe dc....

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Noi vizionam Codu' lu' Davinci, ca-l am de la Codruta. Asa ca nu mai intru azi. Pupici la toata lumea.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Fetelor multumesc mult pentru urari! Sunteti dragute ca v-ati amintit de noi...azi am avut o zi plina...plina cu de toate incepand cu raul de dimineata, cel de amiaza si incheiat cu cel de seara nu am ratat nimic ...am avut si musafiri azi ..copilasi dragalasi cu parintii lor..am sarbatorit un pic..nu foarte mult pentru ca situtia mea nu prea permite mare chef dar sper sa recuperam la anu`...
Vreau sa va zic ca am fost foarte dezamagita de tortul pe care l-am avut..l-am comandat la foto cake (vis a vis de central) l-am vrut cu poza lui Antonio...si mi-a deformat poza si a iesit si cu pate..naspa...ma asteptam la ceva mai frumos ..la pretul ala...
Eiii una peste alta totul a iesit bine...musafirii sper ca au fost multumiti ...zbenguiala mare...a fost frumos...am facut si poze asa ca le voi pune (maine ca azi sunt prea obo...)
Va pupacesc pe toate si va doresc noapte frumoasa!

9+ si mama lui bebita(29.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

flavione,
nu-mi spune ca aia de la photo cake nu afc cehstii misto!?
eu chiar am gandeam pe saptamana atsa sa comand si eu unu`....;dar la gust sunt ok?
cat de scump e? pretul se aplica pe kg...sau pe rezolutai si coloristica pozei?

hai arata-ne poze de la ziua mumosului.

pupici si noapte buna fetelor!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Desi e f tarziu, am vrut musai sa trec ca sa fac urari sarbatoritilor nostrii.

In primul rand: LA MULTI ANI! ANTONIO MIHAI
Sa ai parte in viata numai de bucurii si mult noroc!
Flavia, sa-ti traiasca printul!

Apoi: LA MULTI ANI! THEODORA ALEXIA
Sa-ti de-a D-zeu in viata tot ce-i mai minunat; sa fii fericita mereu, asa cum esti acum.
Cristiana, sa-ti traiasca printesa; sa te bucuri de ea tot mereu!

Si nu in ultimul rand: LA MULTI ANI! STANCA
Draguta mea, sa-ti dea D-zeu sanatate ca sa te poti bucura de toate cate le ai; sa fii iubita si fericita alaturi de Bogdan; sa-ti creasca mare si cuminte Razvan; iar daca tu mai vrei, sa iti dea D-zeu inca un bebel. Mii de pupice!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Iaca am vazut Codul lui Davinci...nu am ce comenta...nefondat

Mergi la inceput

Theiuta,www.americangreetings.com/display.pd?bfrom=4&prodnum=3064485&path=23516" target="_blank">La Multi Ani. Sa aduci numai bucurii parintilor, sa cresti mare si cuminte.

Stanca, sa-ti dea Dumnezeu cel mai frumos dar din lume si sa va bucurati de el (sau ea) toti trei. www.americangreetings.com/display.pd?bfrom=6&prodnum=3040820&path=32031" target="_blank">La Multi Ani

Mergi la inceput

Gata, fug la culcare.
ps. sper ca va plac Felicitarile.
Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetele..

roxi sa vezi ce fatza inocenta are, intr-adevar..si nu prea, cred ca stie ceva ceva ca se uita conspirativ cand o spune, sa ne vada reactia...io ma fac ca ploua...

svety, pai cu sau fara olita, deja vad ca foosesti scutece putine, mai putine nu se poate... noi folosim mai multe, ca junior le umple rau de pishu...chiar daca-l mai nimerim pe olita...cat despre faza cu nunta, nu stiu ce sa zic, io as lua copilul daca zice buni ca sta cu el...

simo, abia astept sa ne vedem!

Flo, tu pe unde umbli?

Mariana, poate ne vedem azi la Edith...s-ar putea sa iau fereastra de la ora 6 si atunci ma gasesti acolo, daca nu, te gasesc eu pe tine

R

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

LA MULTI ANI STANCA!!!sa-ti dea D-zeu sanatate si implinirea tuturor dorintelor.ce ai primit cadou?

LA MULTI ANI THEODORA, fetitza mea draga si scumpa!mami si tati te iubesc cel mai mult pe lumea asta, esti viata noastra, ratiunea noastra de a trai.iti dorim sa fii fericita ,norocoasa, plina de viata si iubita!

Mariana si Svety, multumim din suflet de urari si de felicitare.dar mai ales de ora la care v-ati gandit la noi.
pupici si ptr pufymica si Raluca , ele au fost ff matinale.

noi am dus azi sa sarbatoreasca si la gradi d-soara.

dupa masa ma infund intr-un bar cu pretena mea sa

va pupam, intru mai incolo

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput