Cluj rulz! - 53

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

I-os in vrie! Am tare multa treaba si timp ioc! Asa ca....ma lungesc de alta data!

si somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Multumim fetelor inca o data pentru urari ...

La multi ani Theodora Alexia! Sa cresti mare si cuminte (frumoasa esti) iar mami si tati sa se bucure in fiecare clipa de tine!

La multi ani Stanca! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si fie ca toate visele tale sa devina intr-o zi realitate !

Va urez o seara minunata!

9+ si mama lui bebita(29.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

La multi ani pentru Antonio Mihai,sa cresti mare si sa fii sanatos si fericit alaturi de parintii tai !

La multi ani si pentru Thea ,sa ai parte numai de bucurii si fericire in viata !

La multi ani Stanca,multa sanatate,fericire si tot ce-ti doresti !

imi cer scuze ca nu am scris colorat da am incercat si nu am reusit,poate ma ajuta cineva si-mi spune cum se face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

noapte buna gagici...

Svety, la tatz' ni greu las-o 'n pace pe cucoana aia e o frustrata!

hai, pupicei,
pe maine!

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

La multi ani Antonio, sa cresti mare si voinic!

La multi ani, Thea, sa fii fericita si vesela toata viata!

La multi ani, Stanca, multa sanatate, fericire si toate visele sa devina realitate!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:

L-am lasat sa spele copilul singur...si iese cu kopilu' din vana si mi-l pune pe prosop si dau sa-l sterg si cand il sterg pe cur, ramane prosopul ... maro! no, ashe l-o spalat Nasty pe Tziky pe . Ca sa nu fac cu nervii l-am lasat singur sa se descurce, sa-l stearga, sa-l imbrace si sa-l culce, asa!

noapte buna!
Roxa

LESIN DE RAS!!!!!!!!!!!!!!!!!! E CRIMINALA FAZA...SI-MI IMAGINEZ MUTRITZA SOTZULUI TAU...SI MAI ALES A TA CAND AI VAZUT CULOAREA MARO PE PROSOP....
MI-L SI IMAGINEZ PE AL MEU BERBANT IN ACEEASI SITUATIE.....;E NEANDEMANATEC IN SITUATZII SIMILARE!
MOR DE RAS!
SUPER MISTO FAZA!
SARACU` BEBE ....

NOPATE BUNA TUTUROR!

roxi foto

Mergi la inceput

Doar pt Roxana ceva, ca nu am timp: soro, sa nu-ti imaginezi ca doar Victor a facut faza asta! Si Adi are vreo 2 la activ; dar eu zic asa: avand in vedere ca faza-i izolata, ar trebui sa te bucuri ca iti este un real ajutor cu Serban; si nu uita ca astept vesti bune de la tine .

pt restul gastii!

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

mai ce zi faina!
az cre ca ma intalnesc cu yank la pranz, se inscrie kareva?

Oana, abia astept sa vad daca-ti place ceva din brosura aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Sautare!

Ne intalnim azi? Bate tare vantu'...

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Mi-e teama ca azi nu ni se arata intalnire la aer liber ; acum e f innorat; sunt convinsa ca si azi va ploua.

Se ofera careva sa ne bage in casa? Sau azi zicem pas la intalneala?

Repede, repede cu opinii!

1 , 2 si 3

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput