Clubul nurorilor (57)
Raspunsuri - Pagina 9
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by marinar
Raza am dat PM.
asa e, pt bb fac orice.
mai fetelor ce va mai chinuiti voi cu analizele astea. intr-un fel e bine daca le faci cu adevarat, o ocazie sa vezi cum stai la anumite capitole. noi nu le-am facut. am dat 500 mii si am luat certificatul.
marina
pozici
Marina noi vrem sa facem un set complet de analiza dupa nunta ca sa vedem cum stam dc o fi sa apara un bb. DAr bubu meu nu vrea sa se intepe si acum pt alea si apoi mai incolo pt setul complet. Poti te rog sa dai PM de unde ai luat "ceferticatul"?!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
lavinai spune:
neatza fetele!!!!!
am intrat doar sa va salut ca tre sa plec fugutza la faculta!!!
va multumesc de urari!!!
pupici
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
Alynutza spune:
Marina, asa-i, e bine sa vezi daca e totul ok, insa eu sunt satula, ca in fiecare an facem analizele astea pt servici... In afara de HIV, care de altfel nici nu stiu daca se cere la noi... Asa ca tare m-as bucura daca m-ar lasa doctoritza in pace si mi-ar da certificatul. Mai ales ca intotdeauna ma invinetesc cand imi ia sange...
nunta noastra
marinar spune:
Briza nu stiu sa dau amanunte,pt ca sotul meu a rezolvat, l-a dus un prieten. Dar ai putea discuta cu medicul de familie. Stiu ca al meu tot de la un medic de fam l-a luat, dar nu de la al lui, edci se poate.
Ali cred ca si tu ai putea sa incerci asa.
marina
pozici
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Poti te rog sa dai PM de unde ai luat "ceferticatul"?!
cand ai nevoie de el??? poate te pot ajuta..da' tot tb sa faci hiv pe bune!!! aman2!!!!!111
Mai am doar 4 zile pana la nunta !
Foto
cherry22 spune:
Hop si eu!
Vad ca tot vorbiti de analize, certificate, nunti... Foarte bine.
Fetelor, noi nu am facut nici o analiza "pe bune", am dat 600 mii medicului de familie si am rezolvat problema. Razuca, cine ti-a zis ca trebuie sa faci hiv-ul? Cu bani, toate se rezolva, dar daca ai timp pentru analize, e bine sa le faci, mai ales daca va ganditi si la bb.
pup fetele
PS-revin, dar am putina treaba
fannna2003 spune:
salut gagici!
marinar LA MULTI ANI ! MAMEI TALE
CHERUCA SI LAVI CU INTARZIERE DAR ALATURI DE VOI IERI(IN GAND) LA CAT MAI MULTI ANI!!!
Elena
briza_marii spune:
Al meu med de fam nu a vrut nici cu bani. A zis ca fara analizele astea nu da. Acum o sa incercam la med lu' iubit, poate ala e mai operativ, ca sa zic asa.
Mai ce stiti de Nico? Oare cum o fi fost nunta?!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
lavinai spune:
fetele din cate stiu eu certificatele alea oricum se platesc, indiferent ca faci sau nu analizele!!! cel putin asa e la noi!! anul trecut pe noi ne-a costat 500.000 (250.000 de persoana), dar nu ma mai facut analize ci a trecut direct APT!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Razuca, cine ti-a zis ca trebuie sa faci hiv-ul? Cu bani, toate se rezolva, dar daca ai timp pentru analize, e bine sa le faci, mai ales daca va ganditi si la bb.
pai, hiv e obligatoriu la starea civila! nu cumva sa fie 1 bolnav si celalalt sa nu stie...ma rog, complicat... doar am zis k de anul asta cer si ex psiho...din acelasi motiv.
da' de unde am luat noi certif, nu faceau hiv...si a tb sa-l facem in alta parte, iar restul...
Mai am doar 4 zile pana la nunta !
Foto