Clubul nurorilor (57)
Raspunsuri - Pagina 10
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by lavinai
nu a mai facut analize ci a trecut direct APT!!!
uite aici om "operativ", briza!
bey fete, unde-ati disparut? e, las' k va las io singurele de luni incolo...k-o sa fiu in hanimun! sic! de fapt, de poimaine...k mai am de 3 zile de munk...apoi... spre nunta!
Mai am doar 4 zile pana la nunta !
Foto
Alynutza spune:
Io n-am disparut, dar... mai usurel, ca a venit sefu'... care trebuia sa fie in strainataturi... Asa ca... am scuza, dar tot mai bag un ochi... Cu scrisul mai greu...
nunta noastra
BraveGirl spune:
Am aparut si eu ....ieri am avut ultimul examen ...Azi m-am apucat sa invat pt licenta....Acum sper sa stau mai mult pe acasa si sa am timp si pt DC
==========
Corina
Albumul meu
Nadia1976 spune:
'Neatza, nurorici!
Marina, LA MULTI ANI ptr. mamica ta, sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si tot ce-si doreste (si nepotei sanatosi, frumposi, cuminti si norocosi).
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Am aparut si eu ....ieri am avut ultimul examen ...Azi m-am apucat sa invat pt licenta....Acum sper sa stau mai mult pe acasa si sa am timp si pt DC
mult noroc in continuare! tatal tau cum se mai simte?
Mai am doar 4 zile pana la nunta !
Foto
marinar spune:
Nadia merci de urari.
offf, nici nu stiu ce sa fac, am probleme la munca, am treaba si nu are cine sa o faca. cu toate ca ma simt rau ma gandeam sa merg la serviciu de maine.
si ma mai gandesc de ce e prolactina marita!!!!! stresule e de vina.
marina
pozici
Alynutza spune:
Corina, spor la invatat si multa bafta la licenta!
Gagici, eu cica de la 5 am conferinta cu sefu' cel mare din strainatati... upsi...am emotii, daca n-o sa inteleg ce spune...
In plus, azi aveam programare la dentist, si ma grabeam acasa, ma rog, am sunat sa spun ca s-ar putea sa intarzii putin, dar tot am primit o veste buna: cica nu mai trebuie sa umble la canale (ca asta stiam ca ma asteapta, tratament pe canale) si face direct plombitza...
nunta noastra
marinar spune:
Ali succes. sper sa iasa bine conferinta.
Corina spor la invatat. cand dai licenta?
marina
pozici
Jocelyn spune:
Hello. Am avut un week-end de vis. Am plecat la Moeciu cu niste prieteni , sambata dimineata am facut un scurt traseu pe dealurile acelea superbe , a venit ploaia si ne-am intors la pensiune, am dormit si dupa-amiaza ne-am plimbat iarasi. Duminica dimineata ne-am dus in Sinaia si urcat pieptis pana pe la cota 1800... mi-a prins foarte bine si ne-am simtit excelent. Am coborat tot pe jos, apoi am mancat o pizza langa hotel Sinaia si ne-am intors in Bucuresti pe la ora 20:00. As iesi la fiecare sfarsit de saptamana la munte daca s-ar putea... atat de placut e.
I plan on living forever. So far, so good