Clubul nurorilor (57)
Raspunsuri - Pagina 11
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Jocelyn
Moeciu ...traseu pe dealurile acelea superbe ...am dormit ...Sinaia ...pizza
vreau si ioooooooooo... Aly, bafta!
fete lenese, p'ec! pup u all!
Mai am doar 4 zile pana la nunta !
Foto
Alynutza spune:
Raza, Marina, mersi, sper sa fie ok. Intotdeauna ma stresez cand fac un lucru pentru prima data, mai ales ca sefu' n-are rabdare sa explice si se asteapta sa stiu eu tot...
nunta noastra
lavinai spune:
bauuu am venit si eu de la faculta!!
mai e cineva pe aici????? ma duc sa imi fac oua umplute ca mie o pofta!!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
Alynutza spune:
Eu sunt, dar numai inca putin de tot, ca de la 5 am o sedinta si pe urma o tai repede repede la dentist. Tu ai fost sa-ti scoti dintisorul?
nunta noastra
camelia72 spune:
Ce mai fac fetele mele?
Sunt si eu prin zona da' nu prea mai am loc de fie-mea ca a gasit pe la prieteni niste CD-uri cu Barbie si toata ziua le imbraca si le fardeaza pt. prezentarile de moda!Ce mamica as fi daca n-as asculta de copii?
Raza,v-ati hotarat unde veti petrece luna de miere?
Aly,bafta la conferinta aia cu sefu' mare...lasa ca te descurci tu ca esti fata desteapta...si sefii stiu asta !
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
lavinai spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Eu sunt, dar numai inca putin de tot, ca de la 5 am o sedinta si pe urma o tai repede repede la dentist. Tu ai fost sa-ti scoti dintisorul?
nunta noastraTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
nu ca mie frica!!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Alynutza spune:
Gata, va ca imediat intru in sedinta!
O seara frumoasa si pe maine!
Edit: Lavi, jos dintisorul ca iei na-na! Fii fetitza cuminte ca daca se infecteaza din nou si ai probleme mari o sa fie mai rau.
Cami, asa-i, ce sa faci, trebuie sa asculti si de copii
nunta noastra
lavinai spune:
fetelor dar chiar toate ati plecat??? am ramas singurica???
corina cand ai licentza??
marinar spune:
eu m-am odihnit putin, adica m-am foit in pat, ca de dormit...nu am putut. imi astept soata sa ma duca la med de fam. o sa-mi iau medical dar maine cred ca tot ma duc pana la serviciu. e mai nasol ca nu pot sa stau in picioare....nu stiu cum o sa ajung.
dar poate-mi mai revin.
Lavi sa mergi sa-ti scoti maselutza. ti-am zis ca nu e mare lucru. nadia s-a operat si parca nu a fost asa tragic. cherry asemenea.
curaj!!!
marina
pozici
lavinai spune:
offf marina, imi pare rau ca nu te simti bine!!! las ca o sa treaca si totul va fi bine!!