Clubul nurorilor (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Jocelyn
Moeciu ...traseu pe dealurile acelea superbe ...am dormit ...Sinaia ...pizza

vreau si ioooooooooo... Aly, bafta!
fete lenese, p'ec! pup u all!

Mai am doar 4 zile pana la nunta !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Raza, Marina, mersi, sper sa fie ok. Intotdeauna ma stresez cand fac un lucru pentru prima data, mai ales ca sefu' n-are rabdare sa explice si se asteapta sa stiu eu tot...

nunta noastra

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

bauuu am venit si eu de la faculta!!
mai e cineva pe aici????? ma duc sa imi fac oua umplute ca mie o pofta!!!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Eu sunt, dar numai inca putin de tot, ca de la 5 am o sedinta si pe urma o tai repede repede la dentist. Tu ai fost sa-ti scoti dintisorul?

nunta noastra

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Ce mai fac fetele mele?
Sunt si eu prin zona da' nu prea mai am loc de fie-mea ca a gasit pe la prieteni niste CD-uri cu Barbie si toata ziua le imbraca si le fardeaza pt. prezentarile de moda!Ce mamica as fi daca n-as asculta de copii?
Raza,v-ati hotarat unde veti petrece luna de miere?
Aly,bafta la conferinta aia cu sefu' mare...lasa ca te descurci tu ca esti fata desteapta...si sefii stiu asta !

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Eu sunt, dar numai inca putin de tot, ca de la 5 am o sedinta si pe urma o tai repede repede la dentist. Tu ai fost sa-ti scoti dintisorul?

nunta noastra

Miresica de 15 iulie

nu ca mie frica!!!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Gata, va ca imediat intru in sedinta!
O seara frumoasa si pe maine!

Edit: Lavi, jos dintisorul ca iei na-na! Fii fetitza cuminte ca daca se infecteaza din nou si ai probleme mari o sa fie mai rau.
Cami, asa-i, ce sa faci, trebuie sa asculti si de copii

nunta noastra

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

fetelor dar chiar toate ati plecat??? am ramas singurica???
corina cand ai licentza??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

eu m-am odihnit putin, adica m-am foit in pat, ca de dormit...nu am putut. imi astept soata sa ma duca la med de fam. o sa-mi iau medical dar maine cred ca tot ma duc pana la serviciu. e mai nasol ca nu pot sa stau in picioare....nu stiu cum o sa ajung.
dar poate-mi mai revin.

Lavi sa mergi sa-ti scoti maselutza. ti-am zis ca nu e mare lucru. nadia s-a operat si parca nu a fost asa tragic. cherry asemenea.
curaj!!!

marina

pozici

Mergi la inceput

offf marina, imi pare rau ca nu te simti bine!!! las ca o sa treaca si totul va fi bine!!

Mergi la inceput