Clubul nurorilor (57)
Raspunsuri - Pagina 12
marinar spune:
Lavi
azi m-am inveselit putin cand am vorbit cu mama. de ce???
1. pt ca am vorbit cu mama
1. pt ca Alesia mi-a spus pe limba ei ca ma asteapta sa ne jucam. a inceput sa gangureasca si de data asta chiar am auzit-o bine. s-a obisnuit ca mama sa-i acorde ei toata atentia si acum ca vorbea cu mine.... a dat mare spectacol.
marina
pozici
lavinai spune:
quote:
Originally posted by marinar
Lavi
azi m-am inveselit putin cand am vorbit cu mama. de ce???
1. pt ca am vorbit cu mama
1. pt ca Alesia mi-a spus pe limba ei ca ma asteapta sa ne jucam. a inceput sa gangureasca si de data asta chiar am auzit-o bine. s-a obisnuit ca mama sa-i acorde ei toata atentia si acum ca vorbea cu mine.... a dat mare spectacol.
marina
pozici
ce scumpa ee!!!!! la ea!!
si eu am vb zilele trecute cu varamea si era alexia langa ea, si ii zic sa mi-o dea sa iti zic ceva dulce sa vada ce reactie are, iar a mica la urma a zis bucuroasa LAIA (poate de la lavi.....)
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
preda_vicky spune:
la norici, am fost dupa-masa la serv. azi, am avut si treaba...
ma doare si capul, vreau acasa!
Razuco, mai ai putin si esti mireasa! Abia astept sa vii din luna de miere sa ne pui poze si sa ne povestesti cum a fost (ei, nu chiar toate amanuntele). Chiar, unde plecati in hanimun?
Marina,sa treaca, sa te simti bine din nou cat mau curand.
Eu joi am programare la colposcopie, cum aflu ceva, va spun. Sper sa fie de bine.
Camelia, eu nu am loc de Pilotii Nascar si de cd-uri cu Reksio
Aly, toti sefii sunt la fel. Eu i-as cateodata.
Lavi, trimite-mi si mie niste oua ca am si eu! Desi de cand iau Yasmine am niste stari de cum nu am avut nici cand am fost . Atunci pofteam intr-una si as fi dormit non-stop!
Va si va astept dim la cafea!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
BraveGirl spune:
Raza-acum am realizat ca tu mai ai doar cateva zile pana la nunta...cred ca ai niste emotii...ce te mai invidiez .Tata nu prea se simte bine.Trebuie sa merg iar cu el la doctor.
Nu mai stiu cine intreba de licenta....am in iulie, de pe 1 pana pe 10 iulie si apoi scap.
Va pupic pe toate.Noapte buna!
==========
Corina
Albumul meu
roxanicea spune:
alina,
da este misto lipfinity...doar ac ti-am zis, se intareste destul de tare pe buze si tu nefiind obishnuita cu rujurile in general- din cate am inteles- s-ar putea sa fie o senzatie nitel stranie...; cel de care ziceai de la l`oreal...e mai mult un glos.....si te banui ca-l vei manca si nu-ti va rezista pe buze prea multicel.
pupici si noapte buan tuturor!!!!!!!
roxi foto
preda_vicky spune:
Buna dimineata la norici! Mai sunt pe-aici? Daca m-am trezit eu, nu mai doarme nimeni, numai eu sa muncesc?
Razuca, mai taie o zi de pe raboj! Esti mai aproape de nunta!
Aly, cum a te-ai descurcat aseara? A fost multumit seful?
Gata, mi-am baut cafeluta, pot sa ma apuc de treaba.
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
Jocelyn spune:
Neata, hai sa va pun vreo cateva peisaje de la Moeciu, in special pentru Raza - Click
sper sa mearga link-ul.
I plan on living forever. So far, so good
Raza de soare spune:
spun buna dimineata si mai tai o zi...
fete, ce sunt socrii, da' ce-s ai mei! ieri..m-am cu ei de-mi venea sa ma ridic si sa plec! nu-i posibil asa ceva! cum mama naibii, eu, k mireasa, tb sa ma ocup de coafeza pt mama si sor'mea??? numai pt k e foaaaaaaaarte comoda mama si nu vrea sa se deplaseze la salon... off, scap de una, dau de alta...in loc sa am parte de liniste, acum incep si cu cine?!
Mai am doar 3 zile pana la nunta !
Foto
Alynutza spune:
'Neatza.
Abia ma tin sa nu dorm cu capul pe taste... Aseara la 10 si un sfert m-am dat jos de pe scaunul stomatologului... Apoi pana am ajuns acasa si calcat camasa la iubi pe azi si pregatit papa pt mine la servici...
Vicky, evident ca sefu' a avut de comentat... Am fost placut surprinsa de sefu' mare din strainataturi, asa de bine si frumos vorbea engleza... in schimb ai nostri... dezastru, plus ca se bagau unii peste altii... Ma rog, eu trebuia sa trag niste concluzii, pe care evident ca nu le-am tras ca nu mai intelegeam nimic din ce bolboroseau colegii astia ai mei, intr-o engleza de balta si 3 de-odata... Of, sper sa le descurc azi.
Roxi, ai dreptate, nu-s obisnuita deloc cu rujul.
Marina, sa te faci bine.
Fetelor, e o vreme la Cluj... numai buna sa-ti tragi plapuma in cap si sa zaci...
nunta noastra
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Jocelyn
hai sa va pun vreo cateva peisaje de la Moeciu, in special pentru Raza
saru'mana! da' io vad 3 tipe care-si flutura parul...
Mai am doar 3 zile pana la nunta !
Foto