Clubul nurorilor (57)
Raspunsuri - Pagina 13
Raza de soare spune:
feteeeeeeeeee! am postat la Generale, da' va intreb si aici... aveti vreo coafeza care sa stie sa lucreze pe par lung? cocuri, adik!!! si sa vina acasa, sambata????
Mai am doar 3 zile pana la nunta !
Foto
Jocelyn spune:
sorry, ia incearca acu, sper sa mearga. am editat tot acolo dar hai ca il pun din nou aici
I plan on living forever. So far, so good
Alynutza spune:
Joce, superbe pozele...
nunta noastra
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Jocelyn
sorry, ia incearca acu, sper sa mearga.
merge! multumesc! prima poza la care m-am uitat a fost... cutu! mumos rau! si cll poze, de altfel! multumesc!
Foto
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by preda_vicky
Desi de cand iau Yasmine am niste stari de cum nu am avut nici cand am fost . Atunci pofteam intr-una si as fi dormit non-stop!
Va si va astept dim la cafea!
Vicky draga, si eu iau Yasm din decembrie. LA inceput nu ma avut nimic , dar acum ma cam dor sanii dela ele. Cred ca dupa nunta renunt la ele.
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Raza de soare spune:
fetee... am doar un nick de coafeza...dat pm si astept...altcineva nu stie?????????........ incep sa bat saloanele azi!
Foto
briza_marii spune:
Fata, coafeza n-am nici eu. M-a sunat nasa sa imi zica ca vineri ne-a programat la o tanti undeva in titan (departe rau de mine), care are salon si care a zis ca in ziua nuntii ne trimite acasa pe cineva pt coafat si machiat, dar ca acum vrea sa ne veada sa isi faca o parere. Tu sti ca si eu am parul lung, asa ca dc sunt multumita intreb si pt tine. Numai, ca din pacate eu abia vineri la 18.00 am programarea, cam tarziu pt tine.
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Tu sti ca si eu am parul lung, asa ca dc sunt multumita intreb si pt tine. Numai, ca din pacate eu abia vineri la 18.00 am programarea, cam tarziu pt tine.
pai, dupa discutia cu ai mei, am decis asa: eu ma duc la dracu-n praznic, in Rahova, dupa coafeza mea, iar mama si sor'mea ori vine cineva acasa/se duc la un salon pe langa casa. pt ele am nevoie! k de, mireasa e "obligata" sa se ocupe de altii! zau k mi-a ajuns de atatea aere! faza e k la 10-mi vin lautarii si tb sa fie cineva acasa...si dak plecam toate 3, cui canta? ma rog, asta-i parerea lu' taica-meu... ce, doar nu-i platesc sa-i cante lui? ba, ii platesc sa cante acasa, nu conteaza pt cine!
edit: da' multumesc de oferta! insa da, e tarziu...
Foto
marinar spune:
neata mai pe la pranz
super pozele de la Moeciu. abea astept sa merg si eu la Moroieni, unde am fost si de paste. tot asa e zona.
Fetelor azi ma simt mai bine, incet-incet imi revin. Sper sa dea si rezultatul scontat traamentul asta. Varul meu-care e student la medicina, mi-a zis ca e cel mai eficient, dar stiti cum e - in functie de organism.
Corina mai ai putin pana la licenta. pacat ca ai si altele pe cap- sanatate multa tatalui tau.
marina
pozici
Alynutza spune:
Marina, ma bucur ca esti mai bine. Acum ma gandeam, ca sunt altii care numai ce se pomenesc cu bb si nici macar nu-l vor, si cei care isi doresc cu adevarat cate eforturi trebuie sa faca... Si mama nu putea tine sarcina si i-au facut serclaj, a stat aproape 9 luni in pat ca sa ne aiba pe mine si pe frate-meu... Dar lasa ca iti da DD si tie un bb frumos si sanatos.
nunta noastra