Clubul nurorilor (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Raza este stipulat in contract ca plata se va face in lei la cursul BNR? din ce data? avansul cum a fost facturat? raportat la ce curs?

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,fetele!
Raza...mai e atat de putin pana la ZIUA CEA MARE,cred ca au inceput deja emotiile!
Marina,ce faci,cum te mai simti,te-ai obisnuit cu tratamentul?

Eu nu am vazut la nunti nici o nasa cu buchet,doar miresica trebuie sa aiba...ca sa-l arunce dupa eveniment...

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

neata Camelia. starea mea e aceeasi...din pacate. dar pt bb rezist.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by marinar

Raza este stipulat in contract ca plata se va face in lei la cursul BNR? din ce data? avansul cum a fost facturat? raportat la ce curs?

marina

pozici

am dat pm cu explicatii

Mai am doar 4 zile pana la nunta !

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by briza_marii

med meu nu vrea sa imi dea foaia cu "apt de casatorie" fara SIDA, sifilis si micro la plamani (cica pt TBC).

pai e obligat!! dak le faci pe bune...da' vezi k difera de la sect/sector..ori apt pt casatorie ori se poate casatori, cum e la sect 4, unde am fost noi...

si da, se fac: hiv, plamani, sange, psihologic (nu ma intreba care-i logica!!! ) si...gineco. pt tine!

noi am facut hiv pe bune si restul... prietenii la nevoie se cunosc..

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Si cat costa un test HIV? In cat timp primesti rezultatul?

nunta noastra

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by briza_marii
Miercuri inaite de vals, merg si eu sa vb cu tipa care o sa "gateasca sala". Asa ca dc intarziem ii spui tu lu Alex. SPER CA NU LIPSESTI DE LA ULTIMA TA SEDINTA!!!!

nici o pb! cum sa lipsesc??? no way!
marina, te chinui acum, dar cand va veni bb, o sa uiti...si o sa incepi sa "pangi" dupa hainute si noi o sa te incurajam...apropos, a.cicel si bb ce-or face?

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Si cat costa un test HIV? In cat timp primesti rezultatul?

unde am facut noi, au spus k este cea mai scumpa analiza din cele pt casatorie..hiv-ul e 900.000/cuplu, iar tot setul ar ajunge pe la 3 mil. sunt gata de pe-o zi pe alta.

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ma gandeam eu ca e cea mai scumpa analiza. Insa am impresia ca analizele cerute difera de la loc la loc, ca eu cand am intrebat la o clinica de certificatul prenuptial, mi-a zis doar de RBV si plamani...

nunta noastra

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Raza am dat PM.

asa e, pt bb fac orice.

mai fetelor ce va mai chinuiti voi cu analizele astea. intr-un fel e bine daca le faci cu adevarat, o ocazie sa vezi cum stai la anumite capitole. noi nu le-am facut. am dat 500 mii si am luat certificatul.

marina

pozici

Mergi la inceput