Clubul nurorilor (57)
Raspunsuri - Pagina 8
marinar spune:
Raza este stipulat in contract ca plata se va face in lei la cursul BNR? din ce data? avansul cum a fost facturat? raportat la ce curs?
marina
pozici
camelia72 spune:
Salutare,fetele!
Raza...mai e atat de putin pana la ZIUA CEA MARE,cred ca au inceput deja emotiile!
Marina,ce faci,cum te mai simti,te-ai obisnuit cu tratamentul?
Eu nu am vazut la nunti nici o nasa cu buchet,doar miresica trebuie sa aiba...ca sa-l arunce dupa eveniment...
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by marinar
Raza este stipulat in contract ca plata se va face in lei la cursul BNR? din ce data? avansul cum a fost facturat? raportat la ce curs?
marina
pozici
am dat pm cu explicatii
Mai am doar 4 zile pana la nunta !
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
med meu nu vrea sa imi dea foaia cu "apt de casatorie" fara SIDA, sifilis si micro la plamani (cica pt TBC).
pai e obligat!! dak le faci pe bune...da' vezi k difera de la sect/sector..ori apt pt casatorie ori se poate casatori, cum e la sect 4, unde am fost noi...
si da, se fac: hiv, plamani, sange, psihologic (nu ma intreba care-i logica!!! ) si...gineco. pt tine!
noi am facut hiv pe bune si restul... prietenii la nevoie se cunosc..
Foto
Alynutza spune:
Si cat costa un test HIV? In cat timp primesti rezultatul?
nunta noastra
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Miercuri inaite de vals, merg si eu sa vb cu tipa care o sa "gateasca sala". Asa ca dc intarziem ii spui tu lu Alex. SPER CA NU LIPSESTI DE LA ULTIMA TA SEDINTA!!!!
nici o pb! cum sa lipsesc??? no way!
marina, te chinui acum, dar cand va veni bb, o sa uiti...si o sa incepi sa "pangi" dupa hainute si noi o sa te incurajam...apropos, a.cicel si bb ce-or face?
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Si cat costa un test HIV? In cat timp primesti rezultatul?
unde am facut noi, au spus k este cea mai scumpa analiza din cele pt casatorie..hiv-ul e 900.000/cuplu, iar tot setul ar ajunge pe la 3 mil. sunt gata de pe-o zi pe alta.
Foto
Alynutza spune:
Ma gandeam eu ca e cea mai scumpa analiza. Insa am impresia ca analizele cerute difera de la loc la loc, ca eu cand am intrebat la o clinica de certificatul prenuptial, mi-a zis doar de RBV si plamani...
nunta noastra
marinar spune:
Raza am dat PM.
asa e, pt bb fac orice.
mai fetelor ce va mai chinuiti voi cu analizele astea. intr-un fel e bine daca le faci cu adevarat, o ocazie sa vezi cum stai la anumite capitole. noi nu le-am facut. am dat 500 mii si am luat certificatul.
marina
pozici