Clubul nurorilor (57)
Raspunsuri - Pagina 7
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Fetelor, ia lamuriti-ma si pe mie: nasa are buchet la cununie?! Ca eu habar n-am. Nasa mea zice ca nu, dar eu parca am vazut..?! Sa o fi fost un buchet pe care il adusesera nasii miresei?!
mneata, fete!!!!!!!
pai... nasa NU are buchet la cun civila, dar la nunta, DA! ma rog, depinde de zone, de obiceiuri...
Fete, au inceput emotiile!...
Mai am doar 4 zile pana la nunta !
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Lavi si Cherry petrecere de neuitat si cele mai frumoase vise ale voastre sa devina realitate!
Sa va iubiti mult!!!
Marina la multi ani fericiti mamei tale, sa-ti fie mereu alaturi![/b]
Si de la mine, urarile de mai sus, in caz k nu mai am timp!!!
Fla, multumesc pt urari!
vicky, multumesc si tie! normal k sunt topita dupa el!
hai k mai scriu...
Foto
Raza de soare spune:
feteeeeeeeee, lasati mireasa singura???????
Foto
Alynutza spune:
'Neatza si de la mine!
Scuze, nu am intentionat sa va tin pe jar, am vrut sa intru sa va scriu, dar in weekend-ul asta nu mi-a mers net-ul de acasa . Din pacate nu am poze cu rochitza, ca a ramas la salon, mai trebuie lipite strasurile pe ea, si cand imi iau pantofii, trebuie si scurtata. Insa a iesit mumoasa de tot, chiar mai mumoasa decat ma asteptam.
Weekend-ul asta iar am umblat de nebuni, dar macar am rezolvat mirele, gata, e cu tacam complet ca i-am gasit intr-un final fericit si costum asa cum si-l dorea! yupiiii! Numai mireasa a ramas tot desculta, ca n-am gasit absolut nici o sandalutza alba sa fie ok, ce-am gasit sa-mi placa avea un toc cui, ca nici sa stau nu puteam bine pe el, darmite sa si dansez... Cine o fi inventat si tocurile asta cui, cred ca ura femeile intr-un hal fara de hal si voia sa se razbune.
Am fost sa dam avansul si pentru tort si am constatat (din nou) ca o sa ne uste de bani... dar asta e, daca vrem sa "iesim in fata"... platim...
Briza, la noi nasa are buchet, il cumpara mirele si pentru mireasa si pentru nasa. Acuma nu stiu ce sa zic daca se face in alta zi civila, ca prietenii nostri au facut in aceeasi zi, si cum la noi nuntile sunt de zi, e diferenta de maxim 2-3 ore intre civila si biserica. Deci nasa il poarta la amblele, ca nu mai are cand sa si-l ia (de la mire se merge dupa nasi, apoi dupa mireasa apoi civila si pe urma biserica).
Roxi, deci e bun Max Factor? Acum am auzit ceva si despre Glam Shine de la L'Oreal... Vreau ceva care sa nu se ia de pe buze, ca la atatea pupaturi...
In alta ordine de idei:
La multi ani fericiti impreuna cu sotzii vostri pentru Lavi si Cherry! Sa va iubiti mult!
Marina, la multi ani pentru mama ta, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
nunta noastra
Raza de soare spune:
macar nu mai sunt singura
Aly felicitari pt rochita!
noi am rezolvat cu masina Fla, ai dreptate, am 1 pui descurkret...
insa... am mers ieri la restaurant, pt ultimile detalii..si...meniul a crescut cu 4 euro fata de contract (si cu 6 fata de pretul initial) da' noi n-am semnat nimic acum, asadar dak iese ceva urat, nu le platim atata...dimpotriva, sa respecte ctr!!! mirese grija mare cu asa surprize!!!!!!!
Foto
Raza de soare spune:
si...m-am apukt de marturii ! ies frumoase rau!!! mai am "cateva" si gata...adik vreo 30. diseara gata!
Foto
Alynutza spune:
Raza, mersi , abia astept sa fie gata gata, cu strasuri lipite si scurtata... Auzi, dar cum, voi ati semnat contract sa va faca meniul la X ron si acum va cere mai mult?
nunta noastra
marinar spune:
neata fetele
o sa-mi permit sa-i urez mamei mele LA MULTI ANI din suflet, sa fie sanatoasa si voioasa, mereu alaturi de noi. Te iubesc mama!!!
multumesc si voua de urari.
Ali ma bucur ca ti-a iesit ok rochitza, ai mai scapat de un stres. Ati luat si costum pt mire....o sa-ti gasesti tu si sandalutza, sunt sigura. Si eu am umblat mult dupa pantofi, dar cei pe care i-am ales au fost superbi si am rezistat toata noaptea incaltata cu ei.
Raza spor la marturi. Ce putin mai ai...........
Briza nasa mea nu a avut buchet la cununie, aici in Bucuresti nu am vazut la nici o cununie nasa cu buchet...si anul trecut cred ca am fost la 7 nunti.
marina
pozici
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Auzi, dar cum, voi ati semnat contract sa va faca meniul la X ron si acum va cere mai mult?
meniul e in euro si-l modifik dupa cursul BNR ..urk...scade...
Foto
briza_marii spune:
Da, gata m-ati lamurit cu buchetul. Ideea e ca eu am fost la cununii unde nasa avea un buchet de flori, dar sa fiu sincera nu am vazut ce se intampla cu el. intre timp m-am lamurit ca acel buchet era pt miresica, deci i-l dadea dupa partea cu "statul ocroteste familia....blabla".
Razucohai ca acus ma crizez eu ca med meu nu vrea sa imi dea foaia cu "apt de casatorie" fara SIDA, sifilis si micro la plamani (cica pt TBC). Miercuri inaite de vals, merg si eu sa vb cu tipa care o sa "gateasca sala". Asa ca dc intarziem ii spui tu lu Alex. SPER CA NU LIPSESTI DE LA ULTIMA TA SEDINTA!!!!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta