Clubul nurorilor (57)
Raspunsuri - Pagina 6
marinar spune:
LA MULTI ANI Lavi si Cherry, sa aveti casnicii frunoase si sa va iubiti mult.
Fla merci de urari. Si tie distractie placuta. O sa-mi fie dor de tine.
Eu intru abea acum pt ca nu am putut sa deschit pagina nicicum.
Lavi e superba Alexia...si tu pe langa ea.
Eu am o stare super naspa de la tratamentul pe care-l urmez. sper sa ma obisnuiesc cat mai repede.
marina
pozici
camelia72 spune:
Salut si eu fetele!
- 27 mai - Nicoleta -"Casa de piatra si copii frumosi,sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata!"
- 28 mai - Lavi si Cherry "La multi ani,sa fiti fericite alaturi de jumatatile voastre!"
- 29 mai - Marina [red]"La multi ani mamei tale,sa fie sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi!"
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
lavinai spune:
cherry, la multi, multi , multi ani impreuna!!!!! cum va distrati???
marina, [red]la multi ani mamei tale!![/red] sa-i dea doamne-doamne multa sanatate si bucurii laturi de familie!!!
fetele unde sunteti restul????
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
marinar spune:
Lavi, Cami multam de urari.
Mi-e asa dooooor de mama, nu am mai vazut-o de cateva saptamani. maine si-ar fi dorit sa merg la ea, dar nu cred ca pot. ma simt asa rau incat nici la munca nu stiu daca merg. sa vad cum ma trezesc...
marina
pozici
lavinai spune:
quote:
Originally posted by marinar
Lavi, Cami multam de urari.
Mi-e asa dooooor de mama, nu am mai vazut-o de cateva saptamani. maine si-ar fi dorit sa merg la ea, dar nu cred ca pot. ma simt asa rau incat nici la munca nu stiu daca merg. sa vad cum ma trezesc...
marina
pozici
marina, te inteleg si mie mie asa de mor de mama mea!!!!!! saptamana viitoare se fac 2 luni de cand nu ma vazut-o, noi fiind obisnuite sa ne vedem de 3 ori pe zi, sa vb la tel toata ziua, ea sta la un bloc departare! dar acuma e plecata de 2 luni ssi mor de dorul ei..... sper sa fie aici cand dau licentza, sa o am aproape!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
marinar spune:
offffff mai Lavi...
si eu macar am o consolare- vorbesc la tel cu ea in fiecare zi...dar nu e de ajuns. asta e viata...
marina
pozici
lavinai spune:
da marina, asta e viata!! eu nici nu is obisnuita sa fiu departe de ea!! sper sa vina peste vreo 2 luni!!!
si eu vb cu ea la tel dar nu asa de des pt ca, costa . vb cam 1-2 pe saptamana!
uite un la fata sa nu se mai simta rau si sa ii treaca doru' de mama!!
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Fetelor, ia lamuriti-ma si pe mie: nasa are buchet la cununie?! Ca eu habar n-am. Nasa mea zice ca nu, dar eu parca am vazut..?! Sa o fi fost un buchet pe care il adusesera nasii miresei?!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Help, nurori! Chiar nimeni nu imi spune cum vine treaba?!
briza_marii
lavinai spune:
quote:
Originally posted by briza_mariiquote:
Originally posted by briza_marii
Fetelor, ia lamuriti-ma si pe mie: nasa are buchet la cununie?! Ca eu habar n-am. Nasa mea zice ca nu, dar eu parca am vazut..?! Sa o fi fost un buchet pe care il adusesera nasii miresei?!
briza_marii
Help, nurori! Chiar nimeni nu imi spune cum vine treaba?!
briza_marii
eu una nu am vazut la nunti ca nasa sa aibe buchetul ei!!!
nasa noastra nu a avut, dar nici nu am discutat despre asa ceva ca nu auzisem sau vazusem la nici o nunta!!
cine stie poate o fi vreun obicei de prin vreo zona!!!
lavinai spune:
aaaa uitasem: nasii au buchetul (cosul de flori) pe care trebuie sa il dea mirilor la primarie .
noapte buna si somnic usor!!!!