In Italia (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara.

Acusica zbor din nou la munca....prima noapte. Am intrat sa va urez o saptamana frumoasa si plina de soare si cald. In special pentru fetele din friguroasa Germania.
Dar ati vazut ca si aici la noi s-a facut frig? Dimineata la mine erau 12 grade. Brrr....vine toamna sau vara??

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Doamne, Danangie, ce poveste trista...
Citind-o mi s-a facut jena c-am facut atīta caz de prostia aia de carte, pe cīnd altele uite cīta suferinta trebuie sa īndure. Cum s-o fi descurcīnd acum biata femeie singura cu copilitele? Si ce le-o fi spunīnd daca īntreaba de tata?

Dar hai sa va scriu si ceva pozitiv: s-a terminat zugravitul bucatariei (trebuia neaparat zugravita, c-am preluat-o de la predecesor īn albastru PTAP), am revenit acasa si mīine cica va iesi si soarele.

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ENN nu te preocupa. Asta e.

Cat despre cald si soare sa dea Domnul sa vina si la voi caldul. Aici in seara acesta la 21,30 erau 21°C. Ma doare spatele, fundul si mi-e somn....

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata ... m-am intors la "post" .
Angi vad ca ai fost de serviciu pe aici singurica... Eu in schimb simbata am fost mai intii sa o sarbatorim pe soacra-mea ( 82 ...) si apoi la cumparaturi (ne-am gindit noi ca daca tot eram cu masina prin zona sa impacam si capra si varza... ) insa era o aglomeratie cum numai inainte de Paste si Craciun se mai intilneste. Am inceput prin cautarea unui loc de parcare .. era plin de abia mai aruncai un ac. Apoi inauntru erau rafturi goale de parca ar fii trecut termitele pe acolo.
Ieri am lenevit toata ziua ... mi-am mutat suncile de pe fotoliu pe canapea si invers si seara culmea am adormit la Colombo, e drept ca il mai vazsem odata dar... chiar asa sa cad lata inainte de ora 9 e cam naspa ... offff semn de batrinete.

saptamina placuta .. si insorita dar nu prea tare sa lesinam de cald in case ... la mine pare ca vrea sa iasa soarele deja.

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Buna dimineata,
Iata-ma si pe mine la munca. N-am plecat nicaieri we asta, timpul era cam ciudat, ba cald, ba frig si vant, asa ca am preferat sa stam in casa sa ne odihnim.
Ieri am fost la un botez, la copilul unor prieteni romani, l-au facut intr-un restaurant la noi in sat si a iesit foarte frumos. Iar bebe a fost un cuminte, n-a plans mai deloc, statea la el in carucior si dormea sau dadea din manute cand era treaz.
Mai e mai putin de-o luna pana la concediu si nu m-am invrednicit sa prenotez nimic. Dati-mi si mie o idee, unde plec la mare pt 2 saptamani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Ciao, fetelor...M-am intors azi noapte din tzara voastra si a fost super...De fapt de fiecare data cand merg in Italia (asta a fost a 19-a oara in viata mea) zic ca o sa mai vin, nu ma satur deloc...De data asta am fost in Roma (eu nu mai fusesem de 11 ani, iar sotzul deloc), apoi in Sicilia pentru prima data (am stat in Catania, dar am vizitat si spre Taormina, Messina...si spre Siracusa, Pozzallo - de acolo am luat ferry spre Malta), iar la intoarcere Napoli, unde mai fusesem, si insula Capri pentru prima data, unde mi-a placut cel mai mult...
Va multumesc pentru sfaturile date si care mi-au fost de un mare folos. Crista, grazie...

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Nico vacanta de 2 saptamini la hotel e cam tirziu cred .. vezi ce mai gasesti acum. Si pe urma depinde ce iti place : plaja cu nisip banuiesc pt bambinutzi dar mai vrei si liniste sau vrei acqualand-uri si alte parcuri sau nu?!. Daca vrei liniste si apa transparenta si nici nu e departe de tine:Insula Elba, Insula Giglio , Argentario, toata coasta Toscana de la Livorno in jos... Apoi daca vrei sa te mai indepartezi , plaja de nisip larga, si mai multa agitatie dar nu prea multa iar apa asa si asa ... vezi prin Marche ... (in Senigallia au fost prietenele mele si le-a placut). Daca vrei balamuceala , copii , parcuri de distractie si n-ai prea mari pretentii la apa : Coasta Romagnola ( mai scump)sau Jesolo, Cavallino ( mai ieftin)...apa ca la Mamaia insa... Sa vina Petro sa ne povesteasca sau vezi in discutiile de anul trecut ( alea de pe 1 pagina ce ziceau fetele in Germania ... pe unde au stat ele ). Mai exista o varianta dar e cam departe de la Milano: Calabria... e minunata ...e si mare si munte ... cam ca si pentru Marche pierzi ceva vreme pe drum dar se meritaaaaaa...

Laura bine te-ai intors.. Ai prins si vreme de plaja ??

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Crista, vreme de plaja a tot fost (din 10 zile, doar o dupa-amiaza a plouat), numai timp nu prea...Dar am facut plaja de vreo doua ori in Sicilia, cate 2-3 ore, plus "bronzat ca tractoristii" (adica forma de maieu ) pe vapor...
Si mai am o intrebare pt tine. Ai ceva detalii despre insula Lampedusa? M-ar tenta pt la anul, am citit si pe net, dar as vrea amanunte de la cineva care a fost pe acolo...

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Laura in Lampedusa n-am fost. Insa o sa il intreb pe al meu sot care a fost in tineretea lui zburdalnica ( cind eu aveam numai 9 anisori ca dehhhhhhhhhh eu sunt o "juna" pe linga el ). Insa banuiesc ca s-a mai schimbat ceva de atunci .. inceputul anilor 70 . Stiu ca au mers cu vaporul toata noaptea din Sicilia ... si mai stiu ca a stat 1 luna la cortulet acolo ... ca s-a scufundat intr-o veselie .. ca acolo esti mai aproape de Tunisia decit de Italia ... cum o fii rezistat ca a fost in august cred ca sunt calduri de foc acolo banuiesc .. ??!?

Cauta tu pe net si pe urma in functie de ce gasesti il intreb ...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

M-am intors, fetelor ... a fost frumos, da' vreme de plaja ... ioc! A fost frig si vant nu s-a putut face plaja deloc. Da' macar am vazut Venezia! Nico ... eu pot sa-ti recomand, asa cum spunea Cristina, Jesolo-Cavallino pt. ca acolo am stat ... acum depinde de ceea ce vrei tu ca si conditii de cazare ... noi am stat intr-un camping, bungalow, despre care pot sa-ti spun ca am fost super incantati ... conditii de nota 10! Nici nu ma asteptam .... si a fost si ieftin ... pe noi ne-a costat € 180,00 pt. 3 nopti, 4 persoane. Ma refer numai la cazare ... iar de mancat ... ai tu toate conditiile de gatit trebuie sa-ti aduci numai mancarea sau eventual cumperi din zona, de la supermercaturile din zona ... In rest, ai de toate ... farfurii, oale, tacamuri etc. ... sau se gasesc diverse terase, restaurante, pizzerii unde se mananca bine.
Este o vacanta relaxanta, linistita, cred, asa cum ti-ai dori tu cu doi copii si dupa un an de munca ... Oricum, poti sa arunci un ochi pe site-ul lor (al campingului) www.campingsanmarco.it/chi.asp?lingua=ita" target="_blank">aici. Personalul este f. dragut si disponibil. Am sa pun si poze cu noi si conditiile de cazare ... daca te mai intereseaza si altceva, iti stau la dispozitie!

Mai revin cu alte impresii si sa mai vorbim ... ca acum sunt putin ocupata. Am vrut doar sa semnez condica ... .

Va pup si pe curand!

Petro

Mergi la inceput