In Italia (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Petro super ... pacat ca n-a fost vreme de plaja , dar macar asa ai vizitat mai mult. Daca era mai mult soare nu stiai unde sa te imparti.

In Cavallino ( cred ca si aici .. ) erau campingurile unul linga altul .. cam toate 4 stele .. super lux, apa calda mereu nu cu fisa de 50 centi ca sa faci un dus rapid ca in restul Italiei .. si plin de nemti si englezi .. vara .. Marea ce strica tot dichisul .. parca erai la Mamaia ... nu ca la Mamaia ar fii rau .. dar prea m-am invatat eu prost cu apa transparenta din partea astalalta..

pe miineeeeeeee!

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

PETRO eu am fost odata la Venezia dar numai pana la gara. Asa sa intru in piata nu. Dupa cum vad te-ai distrat. Poate am sa fiu si eu curioasa un giorno.

CRINI da....ai vazut ce vreme..........mie chiar mi-a fost frig zilele acestea

CRISTA si eu am fost Sambata la cumparaturi si sa fereasca D-zeu ce era la cumparaturi. Dar e asa mereu Sambata. Am zis ca nu ma mai duc de-acum la sf. de saptamana la cumparaturi. Mai aveam putin si cadeam jos.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna dimineata tuturor si

Ma apuc sa citesc, caci tare am mai ramas in urma , printre picaturi insa, nu de ploaie, ci de timp liber. Of, munca asta...

Cri, lasi capitolul de 20 de pagini, cum spun moderatorii, nu?

Va urez o zi splendida!

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

'Neatza 'neatza... va invit la o cafelutza

Irinush ce matinala esti azi.. mi-ai luat-o inainte ...

De 20 de pagini sa fie( sau mai bine "fara numaaaar" ) daca asa zice stapinirea...

Angi sa stii ca ai dreptate asa o fii simbata si mai ales dupa amiaza. Cred ca dimineata e cel mai bine de mers ...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Apropos de facut cumparaturile: eu evit sa merg sambata, prefer vinerea, caci tare enervant e sa stai in aglomeratia aia.

Dupa frigul din zilele trecute, cred ca vara a pus definitiv stapanire pe noi. Iar eu, ieri am fost sa cumpar creme solare, poate in we viitor mergem la "bronzat".

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Petro, Cri, multumesc pentru sfaturi, am sa ma gandesc. Eu cochetam cu ideea de o insula, Minorca sau Maiorca. Dar nu exclud nici Italia.
Iri, te-ai intors, pe unde ai fost, ce ne povestesti?
De cumparaturi, eu am observat ca sambata de la 12 la 16 e destul de liber, cred ca italienii nu ies din casa, isi fac siesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Crisa, grazie comunque......

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Nico e o discutie cu citeva pagini in urma despre Mallorca... dupa mine e singura mai pentru familisti ( dintre Baleare.. ) celelalte sunt cam "prea vesele " pentru o familie cu 2 copilasi mici.. Daca te hotarasti pentru ea iti mai zic si eu cite ceva despre locuri de vizitat. In plus eu am fost in septembrie si iti recomand aceasta luna ( evident daca ai posibilitatea sa alegi) caci e mai liber , nu foarte cald si de ce nu .. preturile mai potolite...

Ia sa te uiti si la www.andareincorsica.com/" target="_blank">Corsica ( ai aici residence-uri, campinguri cu bungalow-ri ca cele despre care povesteste Petro, hoteluri si B&B.. )ca e tare aproape si in plus toata lumea spune ca e la fel de frumoasa ca Sardegna doar ca mai ieftina decit asta.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Cri, si mie mi s-a parut mai potrivita Maiorca, dar datele nu prea sunt modificabile, prima jumatate a lui iulie. Discutia n-am gasit-o, mai caut. E pe subiectul nostru, sau pe topicul 'Calatoriile sufletului'?
Corsica... poate, nu stiu, sa ma obisnuiesc cu ideea, ca eram croita pe una din astea spaniole

Mergi la inceput

Nico uite aici discutia despre Mallorca.

Dupa parerea mea e sa alegi hotel cu demipensiune .. in felul asta te poti plimba linistita ziua , seara te intorci maninci si iesi la plimbari mai aproape de hotel ..
Sa inchiriati obligatoriu masina pentru ca excursiile organizate cu autocarul ar costa mai mult ( sunteti totusi 4). Iar masina sa fie mica de tot caci strazile sunt inguste, mai ales in nord .

Cristina

Mergi la inceput