In Italia (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Enn, imi pare tare rau ca nu te-au publicat.
Bine ca reusesti s-o faci totusi si iti doresc sa fie un succes. A propos, despre ce e vorba, ce carte e?
Dana, mi s-a zbarlit pielea pe mine cand ai zis de fratele cumnatei. E clar ca omul poate ajunge in situatii disperate, dar cand te gandesti la cati bolnavi se lupta din toate puterile sa ramana in viata, cum poti sa o arunci asa la gunoi?
Vorba fie-mi 'In primul rand imi doresc sa nu mor niciodata. In al doilea rand, daca mor, sa fie de batranete'
Da de ce vopsiti oua, cand e Inaltarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Nico e azi Inaltarea...
uite www.gurahumorului.org/Religie/Calendar/Calendar-Ortodox-2006.html" target="_blank"> aici un calendar

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Am apucat sa citesc ce-ati mai scris, asa ca raspund.
Cami, un copil roman, nascut in Italia nu devine cetatean, daca la astfel de "drepturi" te referi. Nu are nici avantaje financiare.
Din punct de vedere al birocratiei, daca nasti aici nu mai trebuie sa-i faci reintregirea, in caz ca va hotarati sa-l cresteti aici. Insa certificatul de nastere romanesc il obti mai greu, trebuie sa pleci cu copilul in Ro cu titlu de calatorie (inlocuitor de pasaport), valabil doar pentru un drum, acolo il declari, ii faci certificat de nastere, il treci pe pasaport si te poti intoarce cu el.
Daca mai vrei sa stii intreaba-ma
Enn, eu am cumparat 'Pane e tulipani', asa mult mi-a placut. Face parte din dvd-uri la care ma uit cand sunt trista sau deprimata ca sa ma remontez. Celelalte sunt 'Inventing Abbots', 'Irma cea dulce', 'Descult in parc' si seria 'Sex and the city' (din care imi lipseste stagiunea 5, dar las ca mi-o ia sotu anul viitor de 14 feb sau 8 martie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Cri, te īnteleg, sub nasul vecinilor nici eu n-as avea chef sa ma dau īn spectacol. Unde mergeam eu, sala n-avea geamuri, doar acoperisul era din sticla.
Crini, e vorba de teza mea de doctorat si de publicat ma publica editura oricum, ca m-au trecut deja īn program. Dar fiind vorba de un subiect de interes restrins, nu preiau ei toate costurile. Exista in schimb fundatii care ofera grant-uri pt. publicatii stiintifice, dar eu n-am avut noroc cu ei....
In general, cercetarea stiintifica nu e o meserie, ci mai mult un hobby pt. aristocrati, nu cīstigi mai nimic, ba mai trebuie sa investesti pe linga timp si munca si banii cistigati de altii Eu una m-as bucura sa-mi gasesc altceva de lucru pe viitor.
Cit despre Sex & the City, īn urma cu vreo 10 zile i-am luat sora-mii stagiunea 5. Si parca era si-n engleza, cu subtitluri nemtesti. Poate reusim sa facem o copie

E.

Mergi la inceput

Ragazze .. uichend prelungit placut ...

Poate mai imi bag "un ochi" pe aici cine stie , pe duminica .. daca nu .. pe luni !!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Crini, Crista... multumesc pentru raspunsuri.Nu avem de gand sa ne stabilim in It .Ma gandeam ca poate are alte avantaje...nu doar sa scrie in certificat locul nasterii Italia .
Oricum sunteti niste dragute si va doresc tot binele voua si copiilor vostri.

Cami 22+
Pozici cu burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Va doresc si eu un week-end frumos si insorit!

La noi va fi cam stresant, ca s-a hotarit sotul sa zugraveasca bucataria, iar femeile si copiii vor fi evacuati - sīmbata la o colega de-a mea, duminica la alta.

E.

P.S Ce-o mai fi cu Iri? Probabil prinsa cu pregatirile pt. ziua lui Ale...

Mergi la inceput

Ce credeti voi ca scapati de mine asa usor ?? ... Nu .. hop si eu pe firmament acum cit schimba omu' meu un bec la masina.

Aici ploua mocaneste de azi noapte .. vai ce vreme urita.

Enn mai bine ca vei fii evacuata sa nu stai in praf si mirosuri... Inteleg ca se fac pregatiri in stil mare pentru a o primi pe bambinutza cea mica ... daca se lasa si cu varuiala

bye bye fetitzelor.... pe luni

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Salve si de la mine.

Aici e soare, e frumos. Sper sa se mentina vremea frumoasa si saptamana viitoare ca vreau sa ma duc 2 zile la mare. Ma duc cu , cumnatii mei cei mici. Si abia astept si ma rog sa fie frumos.
CRI pai tocmai am inceput sa rad cand am vazut ca ai scris, imi ziceam ecco non puo' fare a meno. Apropo de bec si eu tre' sa schimb becul pe holul scarii ca s-a ars....si nu vad nimic nimic cand vin seara acasa.

CRINI da.....ai dreptate ca pe lumea asta sunt atatia oameni care mor din cauza bolilor si ar vrea sa mai traiasca. Dar crede-ma ca si astia care se sinucid ar vrea sa traiasca. Din pacate, ei cad intr-o depresie groaznica, in care el in acel moment nu mai este a posto cu realitatea. Cel care cauta sa se sinucida,nu e sanatos. Are ceva la cap. Sufera, si nu mai distinge care e realitatea....nu mai distinge ca ar putea sa faca rau. El vede doar moartea....si uneori si razbunarea. Oricum a posto cu capul nu-s. Eu m-am simtit revoltata cand am auzit ca inmormntarea sinucigasilor se face fara preot. De ce sa se faca fara preot? E clar ca in acel moment omul nu judeca!! E clar ca e dus cu pluta si nu e ca a facut-o constient. Fratele cumnatei mele a lasat in urma o nevasta, o fetita de 5 ani si una de 3 ani. Dpdv financiar nu o duceau prea bine. El fratele cumnatei a colindat si Spania, si Italia.....nu a rezolvat granche. Probabil ca inundatiile din Ro.....au pus capac la toate necazurile. Sa-ti spun ca Dunarea sau vreun fluviu de ala care lua totul in cale......era la 10 metri de casa omului. Asta e A fost mai slab de inger. Eu nu-i condamn pe ei pe sinucigasi.....mai degraba pe cei dimprejur. Ma rog.....e trist oricum.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata.

Eu la munca....aici a frumos, soare, dar e rece. Dimineata nu mai puteam de frig. La munca e plictiseala......am un somnnnn...........

O Duminica frumoasa.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput