40 cu + sau - (cap.10!!!)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Ah, am uitat sa va spun ca prietena lui fiu-meu s-a mutat intr-o garsoniera pe care a inchiriat-o cu ajutorul fratelui ei (care a girat pt. ea). Si fiu-meu o ajuta pe fata sa zugraveasca vernil pal!!! Mi-a luat toate pensulele, trafalete si ce unelte mai aveam eu pt. zugravit si a venit acasa doar sa doarma. M=am zbirlit eu la el in weekend ca pe mine nu m-a ajutat cind am zugravit dar degeaba. Ii intra pe o ureche ii iese pe alta. Pe bune ca mai bine ma inteleg cu fiica prietenului meu decit cu el. De pilda fetiza a gatit ea singura simbata friptura de pui la cuptor, toaca legumele, daca pica ceva pe jos sterge imediat… Iuliana mi-e dor de Bucuresti de nu mai pot. Numar zilele pina plec. Ce n-as da acum sa fiu in Bucuresti sa ma plimb pe Lipscani, sa intru in toate librariile, sa merg in Herastrau si sa ma plimb pe jos in cartierul de linga televiziune… Trebuie sa fie superb acum, cu florile de primavara. Pina si floraresele de la gurile de metrou imi lipsesc. Cel mai mult as vrea sa merg pe jos sa-mi clatesc ochii. Si as mai vrea sa merg in piata sa vad piata cu culorile ei vesele. In Amzei sau Dorobanti de pilda. Si as mai vrea sa maninc o pizza cu crusta subtire si sa o iau pe calea Vicoriei pina la sala Palatului, sa maninc o inghetata pe strada si sa ma opresc in fata la Estee lauder si sa-mi amintesc ce buna era inghatata acolo in vremea studentiei mele cind locul cu pricina era cofetaria Athenee Palace. Si as mai vrea sa merg cu trenul pe Valea Prahovei si sa-mi amintesc cum faceam naveta imediat dupa ce am terminat facultatea si cum mergeam cu nasul in studentie si sa maninc mititei si tocanita cu mamaligutza. Hai ca pe ultima pot sa o procesez acasa… ei va las ca mi se face foame si devin melancolica…. Ah si mai mi-e dor sa stau la taifas cu prietena mea si mi-e dor de imaginea Bucurestiului vazut de la etajul 8. Chiar daca au ciine pe casa scarii si mi-e teama ca miriie la mine … Si mi-e dor de un spectacol bun si de dupa amiezele petrecute in discutii interminable cu prietenii... Imi lipseste viata aceea…Sint atitea locuri in Bucuresti de care mi-e dor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Mai Adrienne, cum se schimba barbatii astia pentru cate o femeie ! La fiul tau ma refer.
Doar ca din cate mai stim si noi, de cele mai multe ori schimbarea e pe termen scurt

Al meu a implinit 14 ani si parca se schimba pe zi ce trece. Deocamdata il schimba adolescenta si nu vreo fata/femeie, dar va veni in curand si vremea aia.

Ai descris tare frumos Bucurestiul studentiei tale. Sunt totusi curioasa, cand vii aici, regasesti acelasi parfum, iti place, sau comparativ cu viata de acolo, te dezamageste realitatea de acasa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Kuki, imi spui te rog in ce data te-ai nascut sa te trec in lista?
Al meu baiat e deja indragostit, de o colega de clasa... deocamdata doar o cicaleste toata ziua, insa tot cu ea il vad:))) E frumusica foc micuta:))) Deja avem semne de prepubertate- crize, irascibilitate, of, ce ne asteapta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Gabi : 25 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Kuki Bucurestiul imi va place pina voi muri. E parte din mine. Aici traiesc intr-un oras micutz si la periferie. Nu se poate compara din nici un pct. de vedere. E ca si cum ai compara mere cu pere. Bucurestiul (si Romania) nu ma vor dezamagi niciodata... cel mult ma intristeaza pt. ca e inca saracie, coruptie si mizerie dar sper ca in timpul vietii mele voi apuca sa vad imbunatairi substantiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Adrienne,

am bifat tot ce ai zis pe lista, inclusiv tochitura, micii, shoriciul si multe altele (am fost joi la o circiumioara pe Brezoianu, linga sediul ziarului Libertatea - sau mai exact linga magazinul armeanului cu cafea ala de dinainte de 80) si mai putin drumul pe valea prahovei pe care l-am inlocuit cu cel catre moldova descris un pic mai sus

as zice ca au cam tuns/taiat copacii si e cam putina verdeata pe strazi, gunoiul de azi nu era alta data, romantismul meu e la pamint asa ca n-am vibrat corespunzator...

dar te-astept la o bere-n cismigiu si poate imi dai tu un pic de entuziasm tineresc

pup 40 cu plus si minus!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Buna dimineata, doamnelor!
Kuki si adrienne 12 primiti-ma si pe mine in clubul celor care nu merg cu drag la scarbici, da-i salariul bun...nu-mi place si pace. imi doresc sa stau cu fata, ca asa sunt eu, cu orizonturi inguste, de care, fie vorba intre noi, nu mi-e rusine deloc.
Nematics daca ai vreme si de intalneli ne putem vedea, mie mi-ar fi drag. Iti trimit pe pm nr meu de mobil.
Adrienne 12, cat am fost plecata din tara si mie imi era dor de Bucuresti dar amu, cand stau zi de zi aici...am gene de peizana, imi place sa traiesc mai departe de agitatie si vanzoleala si numa de asta am parte...
Noemi marian, daca ai sti de cate ori visez ca mi-ar fi mai bine pe varful muntelui, sa cresc oi si capre, sa nu mai aud telefoane si masini, sa-mi tiuie urechile de liniste, sa-mi alerge pruncul si catoiul in voie...iar concediu nu stiu cand vom putea lua ca sotu' motu' si-a schimbat jobul si am vrea sa inceapa si gradi mandra...
lu.more, frumoase pozutele tale. cat am fost aproape de camargue nu am mers ca mi-era lene. Acu' si sa vreau nu mai pot. Asa sunt eu, balanta cu fundu' in doua luntre.
Am fost nanasa sambata. A fost frumusel, dar nu ma omor dupa statul in prima banca si dupa toti ochii atintiti asupra mea. mai am o cununie in iulie si jur ca nu mai fac.
visez sa merg la munte, sa-mi duc mandra la mare, visez sa ma joc cu ea cat e ziua de lunga, sa dansam, sa ne hlizim din orice. Deocamdata merem doar in parc si ne caznim sa mai gasim ceva nisip pe care sa-l udam si cu care sa facem castele pentru...leul simba, ca asa vrea fata

victoria si minunea mea Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxane spune:

Adrianne, Adrianne..sa stii ca te reneg! adeca de Ploiestiul copilariei nu-ti este dor? adeca ai uitat parfumul strazilor, al bulevardului cu castanii in floare? hm! zi-mi ca decat nu ti-ai amintit pe moment nu ca l-ai uitat.
pupici pentru aducere aminte

Roxane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Of,Doamne,fetelor ati stirnit niste doruri in mine....
Orasul asta al meu ,asa mic cum e, e intr-o continua schimbare.Si mie mi-e dor de mine si al meu la 20 de ani cind ne luam de nebuni si bateam toate strazile ascunse,cu case si gradini si ciini si pisici si .....muuult parfum.Au inflorit salcimii,dar e asa o vinzoleala de masini incit nu-i mai simt decit ca pe o adiere de demult,ca un parfum uitat si regasit intr-o unda.Citeodata ma chinui sa regasesc ceva din zilele acelea si mi-e din ce in ce mai greu.Amintirea a palit asa de mult incit mi-e teama ca peste putin timp am s-o pierd cu totul si n-am s-o mai regasesc nicicum.Si mi-e dor de bunica.
Si mi-e dor sa fiu mama si-al meu nu are cum sa-nteleaga nerabdarea asta a mea.Hai sa inchei ca poate incep s-o iau pe aratura.Cre' c-am luat-o deja
De servici nu mai vorbesc pt ca e atit de nashpa incit am ajuns sa ma duc cu lehamite acolo,dar n-am ce face.Inca.

Iuliana eu n-am uitat ce-am promis. Daca gasesc un mijloc de transport incolo mai esti amatoare?

Victoria,sa-ti dea Dumnezeu sa te bucuri de cit mai mult timp pt tine si fetita ta.

Gabi,tie-ti doresc putere pt ce mai urmeaza.Cresc copii,nu-i poti baga sub pres,dar fiecare virsta are frumusetile ei.

Adrienne,eu pt stilpul tau cel buclucas am o solutie simpla:curata-l bine-bine pina iese in evidenta fibra,da-l cu un baitz de lemn in ce culoare se potriveste cu restul,apoi un strat de lac si...gata!
Cit despre ficior,las' ca-i bine.Inseamna ca e gospodar.

Liliana ce-ti face fetita?

Uf! Cred ca am terminat!V-am zis ca mintea mea se opacizeaza din ce in ce mai mult.

Nomie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Nematics, din ce oras vii ? Eu sunt ieseanca. Na ca ma laud.

Mie mi-e dor de urcat in copaci si de facut dracii.

Adrienne, bine ca te intelegi cu nora. Lasa, dom'le' baiatul sub papuc ca e mai bine.

Azi n-am avut spor la munca. A fost un mic party si am baut ca un porc, nu fac lista ca sa nu va schimbati parerea despre mine.

Nomie, felicitari ca ai fost nasica. Chiar si in blugi.

Mik.

Mergi la inceput