40 cu + sau - (cap.10!!!)
Raspunsuri - Pagina 6
gabibarta spune:
Lulu, ati fost intr-un loc minunat!!!
Danna,felicitari pt inaugurare, se vede ca lumea s-a simtit bine!!!
lu.more spune:
Multumesc!
Kuki, exista prin locurile astea o multime de resturi de stâne, vechi de sute de ani. Uite aici o poza : perete
Am alte poze de acum 2 ani, facute intr-un alt loc :
Adapost de ciobani
Cetate medievala
Capela in cetatea medievala
Ultimele 2 poze : in evul mediu, pe locul unor foste cetati romane s-au contruit cetati de acest fel, in scop de aparare; toate se afla in locuri strategice, pe varfuri de munte greu accesibile.
Dar unde am fost ieri nu, totul e natural si rezultatul a milioane de ani de transformari ale scoartei terestre. Se pare ca atunci cand Alpii au inceput sa se formeze, au "apasat" muntii de mai la sud, Alpii Maritimi sau pre-Alpii, aici la noi, i-au zdrobit pur si simplu. Din zdrobirea asta ar fi iesit din pamant din iarba verde pietroaiele astea, care s-au erodat sub actiunea vantului si a apei. Muntii acestia erau acoperiti de ape inainte, si intr-un alt loc am mers cu fetele odata la "cules" de fosile : urme de cochilii de scoici, sau de pesti, unele vizibile foarte bine in pietre. Deci treaba e vechi de muuuulti ani, eu am fost impresionata.
Si, o ultima fotografie, din alt loc, unde se vede clar "zdrobirea" de care vorbeam : www.carto.net/andre.mw/photos/1999/05/22_provence-alpes-cote-d-azur_-_camargue/1999052310_gorges_du_daluis_sens_unique.jpg" target="_blank">Daluis
Iar acum inchei, ca destul v-am impuiat capul.
Dana, frumoasa petrecere ati avut! Eu sunt sigura ca o sa fie bine pe viitor, copii vor fi intotdeauna, iar pana sa se gandeasca statul roman sa construiasca astfel de centre, o sa mai curga apa pe Dunare. Iar atunci, tu iti vei fi facut deja un renume si vei avea vechime. Succes in continuare!
Kuki, stiu ce-nseamna sa-ti vina sa plangi luni dimineata. Si eu la fel... Uneori ma trezesc in noaptea de sambata spre duminica, cred ca-i luni dimineata, iar cand imi dau seama ca e de fapt duminica, nu-ti spun ce fericita adorm la loc! Diferenta intre tine si mine e ca eu dorm bine tot timpul, dar dimineata ma trezesc cu niste dureri de spate ingrozitoare, am nevoie de un sfert de ora de mers ca pe oua, pana ma pun in miscare. Cred ca esti obosita si te streseaza faptul ca incepe o noua saptamana, de asta nu te odihnesti cum trebuie...
Va las... in scurt timp merg la tribunal, azi e ziua cea mare! Va povestesc dupa amiaza cum a fost. Sper sa nu am parte de incidente.
O zi placuta!
Lulu
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
adrienne12 spune:
Lu e superb. Vreau si eu. Eu n-am facut nimic interesant weekendul asta decit finalizat partea din fata a casei ca sa nu mai tund iarba. V-am is, pietre albe si rosii, roci si cam atit. o sa pun si eu poze diseara caci acum sint pe graba sa plec la servici. Kuki parca m-ai descris pe mine. Eu luni sint terminata ajung la servici si nu-mi amintesc la ce lucram vineri. noroc ca imi scriu pe o hirtie de vineri dupa amiaza ca sa am ce spune la sedinta (ca noi lunea dim incepem sapatmina cu o sedinta in care raportam ce am mai facut. Va pup si o saptamina placuta.
gabibarta spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Buna dimineata
Uite ca mai e cineva matinal ca mine.
Gabi, si tu bei cafeaua pe DC?
Iulia
nu, asa-s eu, imncep pe DC la niste ore imposibile, dar fara cafea:)
KUKI spune:
Mai la mine insomniile astea cred ca sunt din cauza serviciului. Nu-mi place.
In afara de salariu, nimic nu ma multumeste acolo si in consecinta nu ma duc cu drag. Si dupa doua zile de pauza, lunea, cand am si eu sedinta dimineata...chiar imi vine sa
Sa nu-mi spuneti sa-mi schimb serviciul ca nu e asa simplu. Stiu si eu ca asta ar trebui sa fac, dar...am o meserie care imi cam limiteaza posibilitatile, locuiesc intr-un oras destul de mic si sunt singura cu un copil.
Asa ca pana una alta, in asteptarea unei idei salvatoare...ma complac aici si tin cu dintii de salariul pe care il am.
Hai ca n-am intentionat sa ma vaicaresc.
Lulu...m-ai facut sa visez la vacanta cu pozele alea. Si nu e chiar asa aproape, din pacate.
noemi marian spune:
Am sosit si eu intr-un final!
Doamne ce harnice ati fost!
Lu felicitari pt Anca ta,pozele sint super faine.Nu stiu ce sa-mi placa mai mult:peisajele sau Tex.parca asa-l chema pe ciine,nu?
Kuki,cu intirziere iti spun si eu bine ai venit!
Caprele tale Adrienne,sint o minunatie.De gradina nu mai spun nik,ca nu am ce.E superfaina.
Doamne!Cui mai tre sa zic?A! Dana,faina petrecere,tine-o tot asa.Ai sa vezi ca si datoriile se vor stinge.
noemi marian spune:
Am apasat nu'sh ce drak de boton si mi sa duse mesajul
E luni si e ziua mea preferata
Tre s-o iau cronologic:vineri seara am luat le trafalet si astupai frumoasa lucrare a berbantului.Mare suparare da' nu potrivea nicicum cu celalant perete!Drept pt care m-am angajat solemn sa fac niste ,habar n-am cum le zice la alea,am un lipsus acu',ceva de pus pe pereti din tesatura de iuta sau cinepa si sfoara innodata in diverse feluri si culori.Umblu ca bolunda dupa saci de iuta acu'!
Simbata dimineata constat ca al meu petit chien de la servici nu-i!Am cautat ca nebuna vreo doo ceasuri si nu l-am gasit!Cineva ni l-a luat si ....dus este.Am tras o boceala si tot la el imi sta capul.
La doua am botezat-o pe fosta viitoare fiica a mea.Am nasit fata imbracata in blugi si tricou ca la ora 13 am terminat cu serviciul Domn' parinte se uita la mine ca la BMW,dar ce rost avea sa incep explicatiile?Eram beton!A! Si cu ciocate in picioare,rucsacul pe spate si fatuca in brate. Guma de mestecat am scuipat-o inainte de-a intra in biserica.Doamne iarta-ma.Si cu o gramada de pupeze in jur care comentau de zor si ma studiau din cap pina in picioare.Al meu rinjea cu gura pina la urechi si se distra copios pe seama faptului ca eu trebuia sa fiu solemna si ma infunda un ris....
Na,una peste alta a fost cit se poate de bine,copilul e crestin si asta conteaza!
Imi doresc sa plec in virful muntelui si sa nu vad pe nimeni si sa nu stiu de nik!Io si lupii si ursii si mai stiu ce lighioane.N-am mai avut concediu de nici nu stiu cind! Si mintea mea e din ce in ce mai opaca si plina de blocaje.Si-al meu nu vrea sa depunem dosarele la DJPC pina nu e gata cu pictatul pt ca ii e frica ccc ca nu trecem de testul vizitei la domiciliu.Eu i-am zis sa-si faca probleme mai mari de ala psihologic Ca sintem dusi cu pluta amindoi!
Va pe toate si mai vin in vizita cit pot de repede.
adrienne12 spune:
Kuki, din nou parca m-ai descris pe mine. Nici mie nu-mi place serviciul actual si pace si singurul lucru care ma tine aici e salariul dar imi caut ceva sa incep cind vin din concediu in ro.Nomeni, asa imi trecuse si mie prin cap sa imi tapetez holul de la intrare cu ... etamina. AM vazut eu la tv cum se tapeteaza peretii cu textile, pur si simplu cu o solutie de apret care se aplica pe pereti. Asa ca am cumparat etamina si apret (acum vreun an) dar n-am ajuns la finalizare inca. De asemeni mai am in proiect sa fac mozaic pe o coloana interioara (in bucatarie). Coloana, are profilul (in sectiune) patrat si este din lemn. AM vazut eu la tv cum se face mozaic dar inca nu m-am apucat de asta desi prietenul meu imi tot zice ca arata urit asa lemn nefinisat si ca trebuie sa fac ceva cu ea.De aici mi-a venit iddea http://www.painted-house.com/episodes/12/158/I-o veni si ei rindul. va doresc o saptamina buna fetelor.
nematics spune:
Lu, Gorges du Daluis imi suna sublim! Ceva de vis, maret si impresionant - am fost de mult pe-acolo, deja parca e intr-o alta viatza!
Fetelor, sa va povestesc, n-am timp sa-mi trag sufletul si n-am reusit sa stau acasa si sa dorm (in patul meu si in general, sa dorm) de cind am venit!
Simbata am fost in orasul tineretii, sa-l vad pe tata, si l-am vazut pret de 2 ore ca apoi am plecat la crishma cu colegii si colegele de liceu, care auzind ca am plecat din Bucuresti au facut mobilizare pe loc si in 2 ore s-au adunat vreo 6. Si-am stat pina dupa miezul noptii, cind m-au dus mai mult dormind acasa la tata - care m-a pazit pina dimineata cind m-am intors la Bucuresti, ca altceva ce sa faca saracul!!
Am mai apucat sa dorm un pic de la 8 la 9 seara duminica - greseala lui fimiu ca m-a sculat din somn sa-mi prezinte pe prietena lui (Adrienne? ce mai nou pe la voi?) - eu buimaca, deja incepusem sa ma intreb pe ce meridian oi fi si de ce, am vrut sa fiu politicoasa si sa fac conversatie cu fata.
Si-am intrebat-o IN CE CLASA E!!!! Saraca, pierduta, mi-a zis ca e intr-a noua (ceea ce stiam de fapt de asta iarna) si eu continui, si mai buimaca - da' cum, n-ai reusit sa treci clasa intr-a zecea?? La care ea - nu, ca stiti, nu s-a terminat scoala inca!!!
well, cam asta e starea natiunii - Bucurestiul e la locul lui, asa cum il stiii, Adrienne
va pup si pe curind!!!