40 cu + sau - (cap.10!!!)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Pe bune ca e sub papuc. Deh, asa-mi trebe daca am vrut baiat. poate rideti dar eu in prostia mea cit am fost gravida m-am rugat in fiecare zi ca sa fie baiat, caci am zis eu ca o fata se chinuie prea mult pe lumea asta iar un baiat trece mai usor prin viata (pe vremea aia nu stiam nimic despre teenagers ca eu de abia depasisem virsta si mi se parea totul normal).Roxanne imi place si Ploiestiul pt. ca acolo e copilaria mea si toate timpeniile tineretii insa dintotdeauna am considerat ca Ploiestiul e un apendix al Bucurestiului si ca ar trebui sa existe metrou Buc.Nord Ploiesti Sud.Eu stau la ... tara si lucrez la tara, liniste, verdeata, pisici, serpi, capre, cirtitoi... si mi-e dor de oras. M-am plictisit de tuns iarba de adunat frunze de udat florile, de dezapezit... De-asta simt nevoie de o portie de bucuresti sa-mi revin...Iuliana, cum sa nu fie draga vegetatie? Cel putin in Dr. Taberei (unde am stat eu) trebuie sa fie superb. Mergi draga in Herastrau, in Cismigiu pe o banca sau in coltul pensionarilor (stii unde joaca sah). Ei acolo poti sa iei pulsul politic. Nu stiu cum stai tu cu greutatea dar eu in Bucuresti intru in cofetarii si maninc pe saturate caci prajituri ca acelea nu gasesc aici. taica-meu imi cumpara in fiecare zi savarine. In plus maninc papanasi cu smintina si dulceata si dupa aia merg pe jos sa dau jos caloriile. Fac si eu papanasi dar nu sint ca aceia... Dar la Laptarie ai fost? M-as mai duce in parcul carol, pe cheiul dimbovitei, in gradina Botanica.... am eu stradutele mele unde vreau sa ma duc, inclusiv in Ploiesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

iar ati scris si iar n-am reusit sa va citesc. Mama, da harnice ati fost.
lu.more, frumoase poze!!!
Oare cand o sa pot sta aici mai mult? Dar ma bucur ca pot intra macar 1 sec. sa va salut, ca de 2 spatamnai imi merge treaba ca 'unsa', adika din rau in mai rau, dar incerc sa fiu optimista si sa nu pun la suflet ninik. E greu, dar cu putin efort merge. Noroc cu voi, ca uite mai scriu si eu 2 randuri aici si...aproape imi trece. Gata,nu ma mai plang atat,ca risc sa devin penibila.
la toate.
Ne revedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Si eu am vrut baiat si ...baiat am ! Care se transforma vazand cu ochii in barbat cu toate dezavantajele de rigoare
E din ce in ce mai distant, mai dur...nu cu rautate, dar duritatea aia a lor, specifica varstei cand inca isi mai cauta fagasul si nu stiu cum vor sa fie.
Si mie mi-e asa de dor de el cand era mititel si dulce si alintat...

Care a zis mai sus ca e ieseanca? Aaa, Mik.
Eu nu-s ieseanca dar am locuit cativa la Iasi si mi s-a lipit de suflet. Nu cred sa fie oras mai frumos. Mi-e dor, in fiecare zi mi-e dor si fac comparatii cu Galati-ul asta prafuit si ingramadit.

Asa ca Adrienne, probabil ca fiecare viseaza la ce n-are. Eu una te invidiez pentru iarba pe care o ai de tuns si frunzele pe care le ai de strans...

Despre serviciu...vad pe-aici ca mai toate ne vaitam ca nu ne place. Urata treaba dimineata sa-ti fie lehamite sa te duci la birou. Uffff...

Hai ca m-am lungit....uite-asa cica de la o varsta devenim mai vorbarete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Vine cineva la cafea??? Sau o limonada cu frunze de menta proaspete aruncate intr-o doara in canoi si, bonus, cuburi mari de ghiata
E si racorica la mine, chef de vorba am avut si am har Domnului, chef de munca asa ca va astept

victoria si minunea mea Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Eu prezent la cafea.

Eu sunt cele care nu ma plind de job, imi place, dar imi vine greu cind ajung acasa si sunt luata de odihnita. Par exemple, ieri intoarsa acasa la 6 am scos rufe din masina (programate de dimineata), am facut lectiile cu cel mare, am gatit, le-am facut dus la toti 3, i-am hranit, am strins rufele de pe fringhie, am mincat, curatat bucataria, calcat cite ceva. La 10 si ceva m-am pus in fata televizorului si de obosita ce eram nu aveam destule forte sa ma duc la culcare.

O zi cu soare la toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

buna diminata fetele...imi cer scuze ca aterizez si eu ca musca in lapte...dar am o mare rugaminte...daca aveti cateva secunde...pe www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html la pagina 10 este BOXI2 o fetita boxer de 11 luni care va roaga sa o ajutati sa devina vedeta...cum? daca o votati ZILNIC luna mai ...este gratuit si va ia doar cateva secunde...ea este mica si cuminte, dar dulaii cei mari vor sa o ia inainte...promite ca face cinste...cu laptic..ca altceva nu consuma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

hai s-o iau la rind

Noemi: DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
multumesc mult! ca numai asta ne mai scapa de aviara
dar nu-i graba inca - deabia ma lupt cu fusul orar si cind ma dezmeticesc dau eu un semnal!!!

Mik - Bacau dar la origini Piatra Neamt

PS: Luni poate trec prin Iasi!!

Tango, am primit PM - cu mare drag dau un semn, stai sa-mi despachetez valizele, ca n-am apucat inca!!!

Adrienne, frunza nu mai e frunza si iarba nu mai e iarba, ca la mioara ciobanului moldovean....

ieri mi-am bifat portiile de plins, asta e, hai ca mai trec ca m-apuca iar

va pup si pe curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Mik, cand esti asa in mana ca ieri, da o fuga si la fata. Toata admiratia pentru tine...3 prunci, woooow... si io visez sa-l am si pe al doilea, acu' cum o vrea Cel de sus.
Gata cu cafeaua.... ramane limonada si salata maaaare, de pranz.

victoria si minunea mea Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Io vreau limonada din aia cu frunze de menta si cuburi de gheata. Suna promitator, mai ales la caldurile care se anunta.

Mik, chiar esti mama eroina cu 3 bebei si atata energie. De unde o iei ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Fetelor, nici nu stiu cum trece ziua, am o multime de treaba acasa ramasa in urma. Am inceput sa refuz 'evenimente' stil : invitat cumnata puturoasa in week-end (cu sot, alta putoare, copii si catel).

Da' vine miine sora-mea miine (pe ea am reusit sa o educ nitel si-si face patul cind e la mine, ce pentru restu'...).

Mik.

Mergi la inceput