40 cu + sau - (cap.10!!!)
Raspunsuri - Pagina 12
lu.more spune:
Prezent!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
gabibarta spune:
si io prezenta, dar am fost la piscina azi dimineata:) pe frig si ploaie, era tare bine, ca n-a fost nimeni, doar noi...
nematics spune:
quote:
Originally posted by Danna_36
Fetele, buna dimineata...asa pe la pranz...
Nematics, acum realizez ca am fost foarte aproape de tine, am trecut prin Obor de cateva ori...nu mi-a dat prin cap sa te convoc la o intalneala scurta, si nici nu stiu daca ne-ar fi reusit operatiunea in asa scurt timp, dar inca nu-i totul pierdut daca vii la Iasi...eu aici sunt si m-as bucura sa te cunosc...Stii Iasul, ai rude aici, sau cum se face ca vii? Am trecut si eu prin Bacau la intoarcere, caci am venit cu un autocar al firmei Massaro. A fost chiar bine, comod, aer conditionat, muzica, vreo doua popasuri...m-am simtit ca in excursie...oricum mi-a priit mai bine decat cu trenul...
va pup, de=abia am picat in Bucuresti, am "socializat" intr-un week end cit n-am facut in 4 luni de America, si-asta asa, din pura intimplare
Dana,
nu mai merg la Iasi miine ca au intervenit alte prioritati - pacat ca n-ai zis de Obor, ca ne vedeam - nu era o problema
craciunitza spune:
Demult, intr-o alta viata, m-am inscris si eu la subiectul asta. L-am abandonat din cauza ca nu am crezut ca suntem asa multe cu +/- 40. Si uite, ati ajuns la capitolul 10!!!!
Felicitari.
Ma reinscriu, data nasterii 27 aprilie.
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
Roxane spune:
La multi ani! Polux, sanatate si numai bucurii
pupici la tinerele si o saptamana cat mai buna sa aveti
noemi marian spune:
Intru scurt ca ma cheama datoria
Liliana La Multi Ani si multe multe bucurii.
Fetele va pupicesc pe toate si fug ca am tare multa treaba.Cind voi apuca sa mai suflu si eu mai mult, intru sa va prind din urma.
Nomi
KUKI spune:
Buna dimineata spun si eu tot pe fuga.
Nu stiu cine e Polux, dar ii spun si eu La Multi Ani sa fie sanatoasa, si fericita.
Craciunitza, bine ai venit
Eu am un lung sir de zile proaste, sper sa se termine curand.
Ieri mi-am vandut masina si am patit ca-n bancul ala, dupa ce am spalat-o si am inceput sa i-o prezint cumparatorului cat e de frumoasa si ce stie sa faca imi venea sa n-o mai vand
Nu-i nimic, visez la alta mai frumoasa. Doar ca pana atunci, azi trebuie sa ma duc cu tramvaiul la serviciu si plouuuuuaaaa cu galeata
Cam atat din estul tarii, cine preia legatura ?
V-am pupat
craciunitza spune:
Eu nu fug nicaieri, servus. Am luat din bucatarie, in fuga, o punguta in care am aruncat o bucata de branza si doua rosii, cand am ajuns in fata blocului am vazut ca fusta era toata patata cu rosu, m-am enervat, am inspectat, punguta este de vina, era murdara de capsunile cumparate ieri, acum asa stau la birou, bravo mie.
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele