40 cu + sau - (cap.10!!!)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, Liliana !

Bine ai venit, Craciunitza !

La mine s-a facut frig, cadeau si niste fulgi amariti, sper sa nu-mi strice florile. In rest, nimic extraordinar.

Va pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

La multi ani, Liliana, si din partea mea! Sper ca profiti din plin de pitica ta!
Craciunitza, bine ai venit in lumea buna!
Kuki,nu mai plange "dupe" masina, o sa-ti iei alta mai vanjoasa si mai frumoasa !
Mik, ma dai gata cu fulgii... ce vreme...
Eu sunt intrata pe sfert intr-un mare rahat, despre care nu am timp sa va povestesc acum, dar promit sa vin mai tarziu... poate-mi dati un sfat de bine sau macar o sa-mi spuneti cum ati face voi daca ati fi in locul meu. Continuare, mai incolo (sper sa-mi fac timp).
Iar acu' plec la datorie.
O zi frumoasa (si fara zapada... )

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

La multi ani, Liliana!
Imi fac curaj sa citesc toate cele 10 capitole

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

La multi ani, Liliana!
Bine ai venit, Craciunita!
Io n-am o perioada prea roz, am intrat doar sa va pupacesc

victoria si minunea mea Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Craciunitza ,iertare pliz.Am uitat ieri sa-ti spun bine ai revenit.
Io-s tot pe fuga.

Nomi

Mik,m-ai omorit cu zapada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Buna dimineata fetelor. La noi a fost memorial Day weekend (inceputul oficial al verii) si am avut lunea libera. Tot weekendul a fost o caldura torida (asta-I vremea ce-mi place) si am fost plecata. Simbata am fost la un parc de distractii unde ne-am dat in toate cele (inclusiv un rolercoaster in care am zis ca nu mai ma sui in viata mea). Duminica am facut ceva cumparaturi si gatit. Luni am fost cu barca pe lac si am facut gratar si plaja intr-un alt parc la vreo ora distanta de oras. Prin urmare acum am spatele ars (ca nu mi-a trecut prin cap sa iau lotiune cu mine) si probabil ca o sa ma cojesc.Asta e o saptamina scurta pt. mine pt. ca joi si vineri imi iau liber: mergem in Tampa Florida pina marti ( o sa fac poze). Astia la scirbici ne calaresc cu lucrat peste program ca au atitea lucururi pe care le vor in noua versiune de software iar lista de erori nu va spun cit e de lunga… ne cumpara sandwichuri sau mincare chinezeasca doar ca sa stam peste program sa lucram dar asa sint americanii munca, munca si iar munca…. Eu nu mai pot sa lucrez ca ei. Ori e virsta, ori mi s-au schimbat priorotatile, nu stiu dar simt nevoia sa nu lucrez mai mult de 9-5 si nu in ritmul asta infernal desi platesc destul de binisor. Fetele, e vara, deja imi miroase a vacanta…

Mergi la inceput

Nici eu n-am zis bine v-am gasit, dar se-ntelegea, nu? :)
Recunosc, nu am avut rabdare sa citesc cele 10 capitole, incerc sa va cunosc din mers, daca o iau pe aratura sa ma trageti de maneca :)
Marele meu of pe ziua de azi este calculatorul, ma ustura ochii si mai am cateva ore pana inchid monitorul si deschid tv-ul, alta sursa de chioreala. Voi cum stati cu ochii, aveti ochelari?

Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Liliana, la multi ani cu intirziere sanatate si sa ti se indeplineasca toate visele. Bine ai revenit craciunitza. Evident ca am ochelari caci de profesie sint programator…. Mergi la un control la ochi poate iti trebuie ochelari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Eu am ochelari/lentile de corectat miopia. De aproape nu am deloc probleme sa vad, dar mi-ar placea sa am ochelari de baba sa par si eu mai in etate.
(nu dati cu rosii).

Aici a fulguit toata dimineata si acum a reaparut soarele. Asta e o veste buna !

Mik.

Mergi la inceput

A fulguit ?!??? Asta este mesaj codificat sau e pe bune? :)
Sper sa-mi fac timp sa merg la oftalmolog, ma ingrijoreaza faptul ca nici cu monitor LCD nu am scapat de usturime. Si o sa fiu urata cu ochelari :)

Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput