40 cu + sau - (cap.10!!!)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

'Na ziua la natiune!
Cafeaua am baut-o de mult, dar nu zic nu la o a doua.
Eu nu pot sa dorm ma tarziu de 6.30-7.00 nici sa ma bati. Asa ca-s printre primii la datorie... inainte doar Gabi mi-o lua inainte, acum vad ca mai e o harnicuta printre noi
Ma intrebam ce mai face Nematics, cum o mai duce cu palinca, si ma gandeam la Liliana (Polux), are cineva vreo veste???

Kuki, succes si sa vii cu vestea cea buna!

Va pup si va doresc o zi minunata!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Lu,

multumesc de gindul bun!!!

abia incep si eu sa fac ochi!!

am terminat rezervele strategice de palinka in lupta cu fusul orar si acum imi numar muschii ramasi intregi de la cositul de martzi - greu greu cu batrinetzile!! Si se pare ca nu a fost numai munca fizica ci si inconstientza mea sa cosesc pe caldurile alea - e, acu' a trecut. Da nu era loc sa intru in casutza noastra de la tzara daca nu coseam - crescuse stevia cit trestia, pe cuvint!!!

va sarut si pe curind, ca inca n-am apucat sa beau cafeaua si nu mi-e limpede e ce lume sunt

n-am apucat sa desfac nici bagajele

aaa, aseara am fost la opera la nunta lui Figaro - mi-a placut foarte mult - a fost un spectacol de calitate si sala plina; erau si o gramada de copii de scoala generala de la o scoala din Militari si erau si vreo 20 de copii venitzi cu invatatoarea

dupa aia am fost la un spital cu un prieten drag, la un medic pe care-l cunosc si era de garda - prietenul meu din copilarie din pacate este grav bolnav de inima...

Nema-nema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

buna fetelor!
Am fost si eu pe baricade dimineata, dar a mers prost netu` asa ca am renuntat:((( La noi nimic, nici o noutate... rutina zilnica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

N-am vesti bune, deci nu sunt buna de cinste, desi mi-ar prinde bine o tarie la cat sunt de suparata, mi-as mai ineca amarul, uite-asa !

Dar cum nu prea le am eu cu alcoolul am sa ma dreg cu o inghetata de vanilie.
Care mai doreste, care mai pofteste?

Nematics, ce program diversificat ai:la coasa, la opera, la spital...bine ca n-apuci sa te plictisesti.

Eu vorba lui Gabi...rutina zilnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Kuki te astept si eu cu vestea cea buna si iti tin pumnii sa fie cum vrei tu. In rest acum ploua desi e cald. In seara asta le-am promis celor 2 teenagers ca le fac clatite. AH, am uitat sa va spun ca fata s-a intors in cele din urma la ai ei, dupa ce inchiriase garsoniera si a zugravit-o vernil! I-a dat proprietarul banii inapoi. A convins-o frate-su ca e zona rau famata si se pot intimpla multe… Asa incit ca sa sarbatorim evenimentul le fac clatite. Weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

hmmm, vreu si eu inghetata de vanilie si clatite... Dar trebuie sa ma multumesc cu painea graham, ca altfel iar o iau razna cu kilele
Dar am mancat un Dots azi dimineata. Si merg peste o ora la piscina, promit ca o sa trag tareeee!!!!
Fetelor, io dau semne de batranete... azi dimineata la 5 m-am trezit si mi-am adus aminte ca nu mi-am inchis calculatorul ieri la servici... cred ca nu sunt normalaaaaa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Semne de batranete or fi si la mine? Aseara am adormit de la 8.
Acum m-am trezit cu noaptea-n cap ca trebuie sa plec la serviciu, caci altfel as mai fi dormit pana pe la 10, asa...

Ma uitam la baiatul meu cum doarme, e cat patul de lung. Mi-e drag de nu mai pot, sunt asa de mandra de el, dar...mi-e dor de el cand era mic.
Sentimentalisme de dimineata ! Ce m-o fi apucat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Fetele, buna dimineata...asa pe la pranz...

Iar ati scris mult, am citit repede cat si cum am putut, si vin sa dau si eu raportul, dar mai intai va multumesc de incurajari si urari!
Va sa zica, am fost la Bucuresti pt 2 zile, am avut ceva de rezolvat la firma unde sunt angajata...Am stat f putin, am ajuns miercuri la pranz si am plecat inapoi a doua zi la 5 dupamasa...La firma am rezolvat in prima zi, dar am mai stat ca sa colind prin Europa, dupa ochelari de carnaval, baloane si animalute de lipit pe pereti...
Imi era dor de Bucuresti, nu am fost deloc de cand am plecat, adica de asta vara, din iunie...As fi vrut sa colind peste tot pe unde imi placea, dar nu am ajuns nicaieri, doar unde am avut treaba...As fi vrut sa ma plimb cu 331 din Damaroaia in Romana, imi place mult traseul, dar nu am apucat...nici cele cateva prienene pe care le am acolo nu i-am vazut, ele fiind la munca...In disperarea mea am facut poze non stop, din autobuz, din tramvai, pe stazi, prin Europa...dar numai poze fugarite, nimic artistic... Le-am descarcat in calculator, nu e nimic extraordinar, dar pun un link, poate mai alina dorul de Bucuresti al Adrianei...

Nematics, acum realizez ca am fost foarte aproape de tine, am trecut prin Obor de cateva ori...nu mi-a dat prin cap sa te convoc la o intalneala scurta, si nici nu stiu daca ne-ar fi reusit operatiunea in asa scurt timp, dar inca nu-i totul pierdut daca vii la Iasi...eu aici sunt si m-as bucura sa te cunosc...Stii Iasul, ai rude aici, sau cum se face ca vii? Am trecut si eu prin Bacau la intoarcere, caci am venit cu un autocar al firmei Massaro. A fost chiar bine, comod, aer conditionat, muzica, vreo doua popasuri...m-am simtit ca in excursie...oricum mi-a priit mai bine decat cu trenul...

Revin imediat cu linkul... la toate!

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Iata si linkul, nu am apucat sa pun decat cateva, din zona Chibrit, dar revin cu Unirii, Baba Novac, Gara, Europa
Bucuresti

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

buna fetelor.
adrienne, frumoase poze, minunate. Mi-au placut si alea cu baiatul tau. Nora e draguta, pare fata de treaba, asa de la distanta, chiar si cu cerceii aia.
Am dormit azi pana la 8 si deja ma simt altfel, mai fresh, ca am avut o saptamana groaznica. Dar ma voi odihni in wek.
Gabi, o fi de la varsta?
la toate.

Mergi la inceput