40 cu + sau - (cap.10!!!)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetelor sinteti tare dragutze voi... o fi virsta asta frumoasa pt. ei. Pt. mine e cumplita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Lu chipmunksii nu sint veveritze (am si de-alea). Veveritele sint marisoare (10-15 cm) si o coada mare si stufoasa. Chipmunksii adulti sint cam de 3-4 cm si au o coada nici de soarece nici de veveritza, doar lunga si cu ceva perisor pe ea. In plus au 2 dungi albe de-a lungul spinarii. De regula veveritele ii alunga pe chipmunks pt. ca si unii si altii maninca alune si ghinde iar eu am cam 7-8 stejari in gradina.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Haideti fetelor pe chat, cafea trebuie vorbita

victoria si minunea mea Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Sunt veverite cu dungi, dupa cum spune netu'
Chipmunks are small striped squirrels (genus Tamias) in North America.
daca am inteles gresit scuze, ca io mai mult frangleza decat altele

victoria si minunea mea Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Chat la Prieteni : Victoria + Lulu + KUKI, da' cica nu sta mult...

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Cica-i zicea Tamia la animal. Tamia sau "elvetian". Acest al doilea nume ar veni din asemanarea dintre dungile lor si dungile de pe imbracamintea garzilor elvetiene de la Vatican. Scotocesc in romana, sa vad daca are vreun nume.
http://fr.wikipedia.org/wiki/Tamia

Dragii de noi
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Fetele, scuze ca am disparut asa de pe chat, fara o vorba.
Dar m-am trezit out, nu stiu de ce si pe urma au inceput sa se agite spiritele si pe aici pe la serviciu, asa ca am zis sa am cumintesc si sa las chat-ul in timpul programului.
E suficient ca fac ce fac si mai arunc un ochi pe forum

Sa vedem cum punem cap la cap fusele orare si poate ne intelnim intr-o seara la o barfa live.

Acu fug, ma cheama tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Eu zburd pe net in loc sa gatesc si sa fac menaj. Sa-mi fie rusine.

Adrienne, ai copii frumosi ! Nora nu pare fata rea. Cind ma uitam la poze cu Marghiolitza din dotare in brate, a ramas uimita puica mea de fiarele norei tale, da' spune a nu-i urit.

Mik.

Mergi la inceput

Tango si Kuki, mi-a facut placere, fie si pe fuga!
Adrienne, frumosi copii si (par) cuminti, lasa-i in pace si... pot sa spun ceva? Spuneai pe undeva ca fata e cuminte, ca toaca legume si sterge pe jos cand ii cade ceva din mana. Foarte bine, dar sper ca nu stai cu ochii pe ea cand vine pe la tine...

Eu m-am trezit, dupa 3 ore de somn! S-a dus naibii plaja mea.
Dimineata a dat harnicia-n mine si dupa ce am vorbit cu voi m-am apucat de o tarta cu mere. Cum n-aveam mere (!)am coborat la magazinul din colt, apoi am facut tarta, m-am apucat de facut tiramisu (c-am vazut in frigider o cutie de mascarpone : asa m-a-nteleg eu cu sotul meu, din semne : el cumpara mascarpone, eu fac prajitura...), am coborat din nou la magazin ca nu aveam biscuitii pt.tiramisu, mi-am facut legume inabusite pentru diseara, spalat 2 masini + intins la uscat (fii-mea s-a trezit la 11.30)... Am mancat de pranz pe la ora 1 apoi m-am pus in pat si am adormit ca un bebelus, uitindu-ma la un film cu Louis De Funès.
Si m-am trezit adineauri. Dupa care ne imbracam si iesim pe afara, ca Anca si-a pus deja rolele.

Va pup!

Dragii de noi
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna dimineata, abia v-am gasit.

Harnicuta ca de obicei, sunt prima la cafea.
Cei care sunt si liberi azi (persoane importante, nu dam nume) probabil ca mai dorm inca.
Eu azi am o zi cu emotii. Trec mai tarziu sa va povestesc si sper sa fiu buna de cinste.

Pana atunci, va pup si sa avem o zi buna.

Mergi la inceput