Oltencele, poftiti la povesti! (18)
Raspunsuri - Pagina 7
Rodica P spune:
Salutare tuturor!
Vad ca aveti activitate nu gluma! Am reusit si eu sa salvez pozele de la intilnirea de la cofetarie apropo ati vazut cum arata la Panda acum. Sac nu va spun va las sa va duceti sa vedeti va spun doar ca ... e paradisul copiilor.
Mihaela ma bucur ca ai mai scris si tu ce mai faceti dragilor?
Doris super isteatza Oti am ras o gramada!
Valeria se vede ca esti fericita pupicei si voua!
Irina bine ai venit la oltence!
Chatonel tu ce mai faci superbe pozele cu insula corsica (iti spun un secret mi-am pus pe desktop poza cu apusul de soare)
Cornelia mi-ar fi placut sa mai aflu vesti si despre voi!
Ma scuzati ca scriu asa de telegrafic dar sunt pe fuga!
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi
Liana30 spune:
o zi minunata!!!
maine eo zi speciala..Rodica implineste o frumoasa varsta!!!
....Lucrurile mici pe care le facem si le spunem au mare importanta in timp ce noi ne urmam calea.Un gest frumos poate sa ia povara umerilor obositi pe drum.O vorba buna poate indulci inima precum o ploaie de vara peste florile insetate.Cata bucurie tasneste deodata din lucrurile mici si simple,deci simplu dar din suflet "LA MULTI ANI!"Rodica sa fii iubita si fericita!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
camelia72 spune:
Salutare,fetele!
V-am gasit pe pagina 4...e frumos!
Andreea,ce faci,mai ai un pic si incepi serviciul?Mai,cu piticii astea te prapadesti de ras...mai vrem sa ne povestesti de "perlele" lui Darius...!Unde plecati in concediu?
De cand s-a incalzit vremea,noi numai la concediu visam...anul asta il luam si pe Mihai,s-a facut si el baietel mare si suporta calatoriile!!!
Liana,aaa...asa deci,te-ai facut patroneasa,de asta esti asa ocupata!Te inteleg,de curand am inceput si eu o mica "afacere" si sunt tare mandra ca este a mea si am "clienti"!
Fetelor...ce faceti,haide-ti ca vine canicula si stam mai mult prin casa,asa ca...la povestit!!!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Liana30 spune:
ahaaaa...asa deci???adica pe mine ma pui sa zic si tu camelia nu zici nika???hai ca ma facusi curioasa
"Nimic nu-i imposibil!"
camelia72 spune:
Eeee,Liana...am un MLM,vand produse cosmetice si aromoterapie,daca intereseaza pe cineva sa strige...Sunt mai ieftine si muuult mai bune decat cele de la Avon,naturale 100%,hai ca fac si reclama!
Tu pe unde ai mag.,poate colaboram!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
bertha spune:
Salutare!
Bag repede un mesaj, de azi-dimineata incerc, da' nu stiu ce draku' are calc. asta, se blocheaza mereu, ma saturai sa scriu acelasi lucru de 3 ori. E al 4-lea mesaj pe care-l scriu. Da' nu ma mai fraiereste el, acum scriu pe bucati!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
bertha spune:
Bucata a 2-a: il fraieri deja cu prima, sa vedem cat tine!
Camelia, succes in afaceri! Ne intereseaza clar, da detalii, preturi etc, cand ne intalnim, vii si cu produsele (noi cu banutii)
La serv. o sa ma duc pe 9 iunie. In concediu o sa mergem la mare, in iulie sau august, depinde cand poate Lau sa-si ia liber, la mine nu conteaza, ca n-am dreptul la concediu anul asta, asa ca-mi iau fara plata. Daca mi-or da, da' nu se poate sa ma refuze, la termopane, abia le-au pus, sa aiba si soata lui Georgi de lucru.
Georgi, tu sa nu crezi ca Darius chiar asa a zis cum am povestit eu. NUuuuuuuu, el a spus pe dariuseste, eu am tradus romaneste! darius a vorbit mai greu, da' acum ma asasineaza, pe bune! Nu mai putem vorbi nimic in casa de el, se baga in taina si nu tace pana nu-i dai atentie. De vreo luna a inceput sa lege binisor cuvintele, desi are o logica si o topica...senzationale. De ex, daca nu poate ceva zice "nu pot", cand reuseste zice "pot da".
Rodica, hai ca m-ai facut curioasa rau cu Panda! Hmmm, ce-or mai fi facut pe-acolo?! Mai bine povesteste-ne, cine stie cand mai ajungem, daca s-a facut frumos afara mergem prin parcuri la plimbare. Stefan ce mai face? Mai poveseteste-ne despre el!
Lorena, pai daca doarme copilul in masina e bine, o noapte intreaga sa dormi linistita...iuhuuuuu!
Liana, neaparat detalii despre afacere! Nu fi secretoasa, ca iar scot
Sper sa nu se blocheze cand expediez mesajul, ca ma oftic rau de tot. Nu stiu ce-o avea, l-am devirusat, cred ca i s-a urat cu binele!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
georgi75 spune:
Mai grau, da aparui si io sa va . Dimineata mi-a fost lene sa va caut....Am fugit repede afara ca s-a stricat tel fix si ieri am cumparat altul care bineinteles nu mergea.Si am fost sa-l schimb.
Noi deja ne aratam bulanele la trecatori ca au venit caldurile....Da avem probleme cu kk.Azi a facut tare, tare, dupa ce am pus supozitor bineinteles
I-am dus joi proba pt copro si cica dupa 16.30 e gata .Maine ma duc la dr. neaparat ca m-a disperat.
In rest, toate-s vechi si noua toate, vorba poetului.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
smmiha spune:
Scumpele mele oltence, aici e o caldura de innebunesti, dar cred ca si in Oltenia la fel
Ce sa va mai spun despre noi....nu fac altceva decat sa stau dupa David, sa fac curat si sa gatesc....Nimic palpitant, decat cand face David cate o boacana.
La Craiova o sa venim in primul weekend din iunie, dar nu stiu cat stam, totusi poate reusim sa ne vedem, mai ales daca e si vremea buna.
Si aici la Bucuresti am dat peste o gramada de oltence, dintre prietenele mele din parc ( unde iesim cu copii), una este tot din Craiova, iar alte doua au facut facultatea la Craiova, una are un frate acolo...Asa ca ma simt oarecum tot ca acasa.
Doris, pitica ta Irina a inceput sa mearga? Si zice ceva, ca la cat de vorbareata e Oti, are de unde invata...
Mariana, Davidutu tau ce mai face? E baiat mare acum!
Rodica, sa stii ca David al meu are parul cum il avea Stefan cand ne-am cunoscut, numai ca mai blond. Voi ce mai faceti?
Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa in continuare!
Mihaela si bebe David Andrei (18.03.2005)
Poze cu comoara noastra: http://pg.photos.yahoo.com/ph/smmiha/my_photos