Oltencele, poftiti la povesti! (18)
Raspunsuri - Pagina 8
camelia72 spune:
Bertha, multumesc!Deocamdata vad ca merge afacerea mea si chiar ma incanta...v-as da detalii ca ma mananca limba sa ma laud cu ele,da' mi-e ca nu am voie sa fac reclama,daca vreti vi le "arat" pe mess!
S-o vedeti pe fie-mea ce incantata e...are "stofa" de afacerista ,le-a facut reclama la toti prietenii ei iar mamele,bineinteles,se executa,mai ales ca sunt multe pt. copii si naturale!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
bertha spune:
Mihaela, te-ai acomodat repede in Bucuresti? Te intreb pt ca si noi o sa ne mutam in Buc, nu stiu exact cand, poate la incep. anului viitor. E asa de greu cum se spune? Cam cat iti ia sa te prinzi pe ce lume te afli?
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
lorena_andreianu spune:
Salutare oltencute dragi!
La noi ploua de sapt trecuta si vant si frig... poate va mai racoriti
Vreau si eu caldura, ca m-am saturat!
Bertha, fiu-meu doarme toata noaptea (ptiu, sa nu-l deochi!) de vreo cateva luni bune! Nu-mi fac griji de asta... Aflai ca azi e gata masina si sa te tii bucurie pe el diseara, cand o aduce ta-su acasa! De cand n-a mai sters-o el...
Va pupacim cu drag!
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
Liana30 spune:
bertha mama am un mag micut cu de toate de care ma ocup..nu e cine stie ce ..dar mie imi place...
in rest...prinsa cu o gramada de treaba..
acu gatesc fasui!!..in rest bineee!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
'neatza!!!
"La multi ani Rodica!!!!!"
...Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu.
La multi ani!!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
bertha spune:
La multi ani Rodica! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii si impliniri!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
clauf1000 spune:
buna diminata fetele...imi cer scuze ca aterizez si eu ca musca in lapte...dar am o mare rugaminte...daca aveti cateva secunde...pe www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html la pagina 10 este BOXI2 o fetita boxer de 11 luni care va roaga sa o ajutati sa devina vedeta...cum? daca o votati ZILNIC luna mai ...este gratuit si va ia doar cateva secunde...ea este mica si cuminte, dar dulaii cei mari vor sa o ia inainte...promite ca face cinste...cu laptic..ca altceva nu consuma...
smmiha spune:
La multi ani, Rodica!Sa ai parte de tot ce=ti doresti si sa fii fericita alaturi de baietii tai dragi!Mihaela si bebe David Andrei (18.03.2005)
Poze cu comoara noastra: http://pg.photos.yahoo.com/ph/smmiha/my_photos
anais8 spune:
Aici sunt dar cu caldura asta stam mai mult prin parc si pe calc mai putin. Fetita mea are 8 luni jum, nascuta pe 12 sept 2005 si se numeste Maria Alexia. E cam pispirica, deh mancarea nu-i de noi, tinem la silueta Ii da si primul dintisor acum si avem nopti mai agitate dar nu mai rau ca de obicei, ca deh e vioaie rau si nu sta locului nici noaptea. La cate treziri a facut pe noapte timp de peste 8 luni ar fi trebuit sa aiba gagica vreo 200 si ceva de dintzuci
Ma bucur ca v-am gasit, poate ne vedem pe la Panda ca eu sunt topita dupa dulciuri
georgi75 spune:
LA MULTI ANI RODICA
Cum va decurcati cu caldura?
Io nu am mari noutati.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE