Oltencele, poftiti la povesti! (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Pai atunci sa-i zicem deja BINE AI VENIT IRINA.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Irina, bine ai venit intre noi!

Fetelor, la noi ploua de ieri. Da' nu asa, 10 min e bezna si ploua, peste alte 10 e soare si cald. Bate un vant de innebunesti...

Am fost ieri sa vad gradi a lu' fiu-meu. Super! M-au amenintat cucoanele ca are doar 4 zile de acomodare si apoi gata, trece la program complet! brrr, vai de noi!

Doris, super faza cu iepurasii!

We placut si mai vb!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliana spune:

LA MULTI ANI ELENELOR SI CONSTANTINILOR.
Irina bine ai vnit si te asteptam la intalnire cand o sa fie.
Doris e scumpa Oti foc.

VA PUPACIM PE TOATE SI INTALNIREEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

neliana anghel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

La Multi Ani celor ce-si serbeaza azi ziua numelui sau au sarbatoriti in familie!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

La multi ani pentru Elene si Constantini!

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

'Neata oltencutelor!
Heeeeeelp.....
cine ma ajuta si pe mine sa-mi fac o fisa medicala pentru permisul de conducere?va roooooog....ca nu-mi inmatriculeaza aia masina daca nu mut si permisul pe noua adresa...

DORIS cu doua minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Irina, bine ai venit! Da-ne detalii despre tine si bb si te trec si pe listuta imediat.

Doris, am inteles ca la policlinicile pariculare platesti si faci tot, mai putin ce tine de LSM. Nu stiu cat costa, din pacate.

Liana, eu zic sa n-o superi pe Georgi, ca, pe urma,iti pune sotul termopane expiarate.

Fetelor, noi am rezlovat partial cu soarele si luna, adica acum avem stelute fosforescente si am avut noroc cu soacra-mea ca are un tablou cu un soare mare, l-a mangaiat Darius putin si s-a mai linistit.
Mai spun una tare: aseara a inchis televizorul, apasand pe butnul de la telecomanda. Cand l-am intrebat de ce a stins tv, a zis ca nu el, ca bate vantul prin casa si s-a stins singur![O] Eu nu inteleg de unde atata imaginatie. Cand o avea 4 ani, o sa ma termine!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Bey...n-a mai aparut Irina?Se lasa asteptata?

Salutari ca am si uitat.

Bertha m-ai spart cu replicile lui Darius.Cum frate ca fi-mea e cu 4 luni mai mare si abia acu a inceput sa lege cate 2 cuvinte....Da mai bine sa mai astepte cu chestiile alea incuietoare. Ma bucur ca ai rezolvat cu stelele si soarele

Nelianaaa abia v-ati intalnit.Iar vrei intalnire?

Doris si pe tine si minunile si bafta cu masina si permisul.

Io nu am noutati.Asa ca mai povestiti voi de la voi.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

o zi minunata!!!
camelia am un mag si ma ocup de el...sunt tareee ocupata!!!!
bertha nu o supar ca mai stiii?
bun venit irina sper ca nu ne lasi sa te asteptam ca data trecuta
fugggggg ca am treaba!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Ia lasati fata (Irina) ca intra mai greu, n-auzira-ti ca e moderata?! Pai deh, noi astea mai vechi scriem ce vrem... cei mai noi la coada... sau cum s-o proceda! Haide Irina!!! Facem galerie, ce naiba?!

Aaaa, pai se ingroasa gluma, Bertha! Super replica!

Fetelor, la noi e belea! Fiu-meu prinse drag de ta-su (ca a fost liber si joi si vineri) si acu' il striga prin toata casa. Plus ca se mai si pune pe plans cand ii spun ca de fapt e plecat cu trenul, nu cu masina, ca de obicei (nu mint copilu' ca masina e in revizie la garaj). Ma innebuneste cu masina, fetelor! Ce sa-i mai fac?! Mai are vreo 2 zile de asteptat cred. Da' si cand o aduce-o acasa, sa te tii! Cred ca o sa doarma in ea!

Altfel, ne laudam cu cuvinte noi: "atz" (hatz), "adi" (haide), plus "nu, nu, nu" la orice Ar mai fi "bo" (bon), "oh là là" sau "bla bla bla" si sa faca cu mana cand ii aude pe astia cu "au revoir"

Pupici si o saptamana buna la toate!

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput