Oltencele, poftiti la povesti! (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Revin si io cu acelasi sfat pentru Bertha. Zozela are dreptate.Eu am cumparat stelute de diferite marimi si semilune pe care le-am lipit pe tot tavanul.Seara la culcare daca trag draperiile si se face intuneric in camera, se vad de parca ar fi cerul deasupra noastra.Nu sunt scumpe deloc, vreo 20-30 mii punguta cu vreo 15 stele si cateva semilune(na ca nici nu mai stiu daca asta e pluralul)

Tu le poti lipi pe perete.Efectul e acelasi.Se vad la fel. Se gasesc si ingerasi, pestisori etc.

Sa nu te apuci sa le cauti prin papetarii.Se gasesc in celebrele magazine cu marfa la 38.000 unde stii tu ca se vand si jucarele.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Andreea,sa pui acele forme fosforescente undeva mai jos ca daca vrea sa se urce dupa ele trebuie sa-i iei costum de alpinist...si Mihaita escaladeaza mobila si canapelele non-stop!
Mai,fetelor,nu aveti nici una afacere MLM sa-mi ziceti si mie ce si cum?Imi fac eu curaj si ma bag in una... sa ma vedeti mare patroneasa

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Scumpele mele oltence, am reaparut si eu in peisaj.
Abia acum am reusit sa rezolv cu internetul, parca stateam la Cucuietii din deal.Sa nu credeti ca daca nu mai stau in Craiova nu ma mai consider olteanca, sunt si voi ramane si va iubesc la fel de mult si-mi cer scuze ca n-am fost aproape de voi atata timp.
Dar am citit o veste super, Valeria sa-ti traiasca minunea Eva, acum ma uit pe pozele voastre, e superba! Sa fie sanatoasa! Vreau si eu o puiuta, dar mai aman un an. Si Luca a crescut mult, dar tot scump a ramas.
David al meu e un nazdravan si-mi ocupa tot timpul, deja merge si sunt numai dupa el, ca il gasesc numai pe unde nu trebuie.
Va pup pe toate si de acum incolo nu mai scapati de mine.

Mihaela si bebe David Andrei (18.03.2005)

Poze cu comoara noastra: http://pg.photos.yahoo.com/ph/smmiha/my_photos

Mergi la inceput

Salutari oltence

Ce faceti mey?Ocupate ca de obicei?

Mihaela ma bucur ca ai rezolvat cu netul si ca ai revenit.Nu stiu cat de vorbarete erau fetele inainte, dar in ultimul timp sunt cam scumpe la vedere sa stii.

gacicile si va astept la barfe.

Hai bey! Ca vreau s-o dau pe Stef la cresa si am nevoie de sfaturile voastre...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Avem si POZE

Mergi la inceput

Aoleu,pe pagina 3...rushinica!!!
Georgi,si eu vreau sa-l dau la cresa pe Mihai dar de cate ori ma hotarasc sa-l inscriu,ma razgandesc...am auzit atatea pareri contra ca ma ia durerea de cap!Dar nu prea avem de ales,va trebui sa-l duc,Georgiana incepe scoala din toamna si sunt disperata...!Ideal ar fi sa aiba bunici sau pe cineva de incredere...altfel,ne luam inima in dinti si sa incercam si cresa!Ce bine ar fi fost sa stam 3 ani acasa cu copiii,erau si ei mai maricei iar la camin sunt alte conditii!
Hai ca te-am incurajat!!!

POZE

Mergi la inceput

Daca mai stau mult, ma razgandesc si io...
dar trebuie.Numai ca nu gasesc acum.Doar din toamna.Io vreau acum... ca vine examenul peste mine si io sunt paralela....

Avem si POZE

Mergi la inceput

Mai,da' de Liana nu mai stiti nimic,s-a suparat pe noi de nu mai vrea sa ne "vada"?
Si Rodica,unde esti Rodica...nici tu nu ne mai vizitezi?
Georgi,pai daca vrei de acum de ce nu o inscrii,te-ai interesat ce analize le trebuie ca sunt tare curioasa...noi vrem din toamna sa-l dam,sa mai creasca putin!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mii de la oltence!!
Liano hai odata..ca ne asteapta Georgi de-o saptamana in fata blocului sa ne dea cafeaua aia

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Asea Zozelo iti adusashi aminte ca m-ati pus sa fac cafea... si acu nu mai veniti...

Camelia inca nu stiu nik.Stiu sigur ca tre coproparazitologic.Chiar am recoltat o proba din pampers acu o ora si maine il trimit pe tati cu ea.
In rest nush ce analize ar putea cere.Ca doar nu ne-or pune sa facem analize de sange....

Va .Imi astept soata sa dam o tura pe la tara pe la ai mei.

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

Mihaela m-am bucurat tare mult cand am vazut un mesaj de la tine.Mi-a mai aratat Rodica poze cu David si imi era dor de tine.
Bine ai revenit printre noi!!
Ai o scumpete de baiat,parca acum erai cu burtica si tu si Doris si acum ma uit la pozele voastre si ma minunez.
Valeria si pozele cu Eva sunt superbe.

Mariana si David

Mergi la inceput