Oltencele, poftiti la povesti! (18)
Raspunsuri - Pagina 4
Liana30 spune:
oltencelor sunt aci'
pe fuga ca de obicei...sunt tare ocupata dar in 3..4 zile sper sa termin si sa revin la normal...
va pupacesc pe toate si ma bucur mey ca nu ma uitati
si NU m'am suparat pe voi camelia doar ca sunt foarte ocupata..plec dimineatza la 7 si ajung acasa dupa 22.00..
de aceea am lipst si o sa mai lipsesc cateva zile..acum sunt rupta dar nu am rezistat tentatiei..pt ca va iube mult ..
"Nimic nu-i imposibil!"
sirod spune:
Oltencelor...sint mai bine...adica m-am gindit in gindul meu ca nu sint copiii cu nimic vinovati pentru nervii mei!Si am skimbat tactica...nu ma mai enervez cind Oti tipa si se strimba...uneori ma stimb si eu...ea ride, Irina ride...trecem peste moment.
In loc sa-i spun scurt:mai, intelege ca trebuie sa te duci la baie inainte de nani!...o invalui in pupice si 'abureli'...si mergem la baie...si nu ne mai enervam...
Ma intrebam...ce intelege copilu din cuvintu 'trebuie'?nu intelege nimic...Multumesc de incurajari si ginduri bune!
Bertha - povestii colegilor despre dorintele lui Darius si riseram ...mama-mama!Asta nu am patit-o cu Oti...nu a atentata la astrii!!!
Miha - bine ai revenit printre noi...ce mai faceti?
Cami - sa stii ca e greu si la trei ani la camin...io zic sa va mai ginditi cu cresa Mihaiului...acelasi gind si pentru Georgi cu Stefania!In locul cresei eu am preferat sa caut pe cineva cu care sa o las pe Oti si am fost f multumita...
va pupicesc cu drag...un we superb
DORIS cu doua minuni
georgi75 spune:
oltencele.
Am dormit amandoua pana la 10.45 si acum ma intreb daca mai doarme dupa amiaza...Cred ca o scot afara sa o alerg putin.
Doris io sunt Stan patitul in sensul ca pe mine m-a furat o nepoata pe care am crescut-o.Dar furturi de milioane, nu asa...Asa ca nu mai am incredere sa gasesc pe cineva sa o aduc in casa.Asa ca tot caminul ramane de baza. Imi mai facusem putin curaj.Iar m-ai speriat... Dar nu am alta solutie.Nu as putea sa o duc la tara la mama sa stau fara ea o saptamana...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
sirod spune:
Oltencutelor....hai sa va povestesc...:
Aseara citesc Maxiplodului 'Piticii din padure''...un fel de fata babei si fata mosului!Cica piticii astia din padure arunca un blestem asupra fetei rele a babei sa-i sara din gura o broasca la fiecare cuvant...Eu citeam...Oti ma asculta miscata, cu okii la poze...
- Mami, de ce e asa suparata fata babei?(era o poza cu fata asta si broastele aferente...)
- Pentru ca-i sar broaste din gura...tie ti-ar placea sa-ti sara broaste din gurita cind vorbesti?
Ea...cu okii sclipind de fericire....
- Mie mi-ar placea sa-mi sara iepurasi!!!!
....mai tirziu, comentam povestea:
-Mami, mie nu-mi place de baba si de fata ei....
- De ce mama?
- Pentru ca fata babei e urita si rea si baba...baba...baba, umbla desculta!!!!Nu are nici strampi, nici papucei cu toc....
DORIS cu doua minuni
georgi75 spune:
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
zozela spune:
acesc oltencele si ..ca am tone de treburici!!
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
anais8 spune:
Buna fetelor!!! Mi-au dat si mie in sfarsit unda verde la cont, ca mi-a crescut copilul mare de cand m-am inregistrat De la Camelia stiu de voi, cum organizati o intalnire venim si noi... Sorry acum sunt pe fuga ca bebela mea nu mai are rabdare... Promit sa povestesc mai multe!!!
Bine v-am gasit!
georgi75 spune:
Nimeni...
Ca de obicei...
Avem si POZE