Oltencele, poftiti la povesti! (18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Doris, pupici la puii bolnaviori. Imi pare rau ca treceti printr-o perioada grea cu Oti. E totusi o perioada normala cand fiecare vrea sa se afirme... si sa caute limitele adultului. Multa bafta si sa ne tii la curent.

Asa e, creste fiu-meu... trece asa repede timpul... Chiar aseara vb cu ta-su' ca mai e un pic si face 2 ani... si-i serbam la gradi cu copii multi!!!

Azi am fost sa confirmam inscrierea la gradi si apoi am fost la caluti si la tobogan. Am murit de cald! si nu e soare... sta sa ploua dar e zapuseala!!!

Pupici la toate!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

In fuga si io pe-aci ca sunt suparata.... varzaaaaaaaaaaaaaa

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Ce patisi, Georgi?! sa treaca!

Trecu?!

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Trebuie sa depun dosarul pt concurs.Si maine e ultima zi.Si io azi am aflat.Asa ca maine... maraton dupa gartoage.

Mersic de pupic.si io

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Georgi, succes la alergatura si la concurs! Tinem pumnii stransi! Pe ce post e concursul?

Mey, iar disparurati? Ma duc dupa !

Fetelor, nebunica al meu vrea acum sa puna pana pe soare, pe luna si pe dungile pe care le lasa avioanele pe cer! Nu pot sa-l fac sa priceapa ca nu se poate, ma exaspereaza zilnic cu treaba asta. Ii explic in fel si chip, ca-i departe, ca arde soarele, nimic. Uite, asta da problema pe noi!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,fetele!
Andreea,m-am spart de ras la faza cu papa,ti-a raspuns destul de justificat baiatu',ciorbitza trebuie gustata...
Ciuf,stai linistita ca asta-i abia inceputul,cu doi copii e imposibil sa-i impeci pe amandoi!Georgiana mea e mare iar seara cand merg sa-l culc pe Mihai nu adoarme pana nu vin sa stau cu ea,sa o mangai si s-o alint...!Uneori isi manifesta si gelozia cand vrea sa iesim afara iar vremea nu-mi permite sa-l scot si pe Mihai,vrem sau nu,trebuie sa ramanem in casa!
Georgi,bafta la concurs si cu rezolvarea dosarului,iti tin pumnii!
Doris,si eu o mai scutur pe Georgi iar Mihai stie de na-na,doar ii arat palma si i-o mai si dau la fund...asta e,trebuie sa-i mai scoatem din "transa" altfel ni se urca in cap!Stai linistita ca nu-i doare...

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fetelor,am si eu o intrebare: -are cineva dintre voi vreo afacere de tip MLM,cum merge si la ce firma este rentabil?Am cateva oferte si nu ma pot hotara pe care sa o aleg...as vrea un sfat,plisss!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

la oltence dragi!!
Tinem pumnii stransi Georgiii!!
Lianooo stiu ca esti fomeie ocupata..da' ete asa..iti dau si io strigare..sa te stresez..
Ciuf felicitari pt.minunile tale!!
Bertha cumpara-i lui Darius o Luna si un Soare..d'alea fosforescente..I le lipesti in camera pe perete si at. o sa le poata atinge cand vrea el..... pe fruntea frumusetii rare!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Bey!
Daca n-ati vazut filme cu prosti, va povestesc io unul .
Dupa cum va ziceam, ieri am auzit la radio ca azi e ultima zi de depunere a dosarelor.Intru repede pe site la Ministerul Educatiei...Negru pe alb: dosarele se dpun in per 15-17 mai.
Dimineata la 7 ma trezeste soata si fuge repede la liceu sa-mi ia adeverinta.Ma suna secretara sa-mi spuna ca nu-mi poate da daca nu are copie de pe cartea de munca(pe care nu o aveam acasa).

Vine soata acasa, o iau pe Stef si o depun la cumnata mea, fugim la Dir.Muncii sa iau cartea.Acolo afis mare: cartile se elibereaza la 10 zile de la data depunerii cererii .Dupa ce ma plimb de la parter la et 1 apoi la 2, inapoi la parter si iar la 1, isi face ala mila de mine si-mi da cartea pt 5 minute sa fac copie de pe ea.IN CARTE NU SE MAI OPERASE DE LA 1 SEPT 2004!.O iau asa si vad io ce strambe bag la inspectorat.

Fac copii, fug la scoala.Imi da aia adeverinta si pe la 10.30 ajung in sfarsit la inspectorat.NIMENI pe acolo.Ce draq, imi zic...sa fi fost ieri ultima zi? Cand intreb portarul...stupoare: DOSARELE SE DEPUN DE MAINE PANA PE DATA DE 28 MAI

Mi-a cazut fataaaaaaaaa.....Uitati-va si voi...am alergat ca tampita si de fapt era asa cum stiam io.se depun dosarele pana la sfarsitul lunii

Asa ca nu mai dati cu biciul ca io n-am nici o vina.

V-a placut filmul cu prosti?Sau cu olteni...cum vreti voi.

Bertha e vorba de concursul de titularizare in invatamant.Pe catedra de limba engleza ca asta e specializarea mea.

pe toate si revin.

Avem si POZE

Avem si POZE

Mergi la inceput

Aoleu Georgi... citii cu sufletu' la gura ce-ai patit... Si la cat erai de suparata ieri am zis ca ai ratat inscrierea... Uf, bine ca se termina cu bine! Bafta si sa ne tii la curent!

Bertha, tare faza si lasa de gandit... sper sa nu-i treaca si lu' fiu-meu prin cap... ca nu stiu ce sfat sa-ti dau...

La noi toate bune altfel.

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput