Mamici casnice (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

noapte buna fetele,
noi ne chinuim tura asta cu ,caninii....pana nu dau cred ca liniste nu mai am...
va pup....sper sa ne vedem curand.
Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

bine ai venit adita sa-ti traiasca copilasii

wow cum te descurci cu trei si destul de mici?

treci la povesti ca aici sunt cele mai super fete.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Adita bun venit, chiar ca te admir si eu ca si pe mamicile cu 2 copilasi..bravo voua si sa ne ziceti mai multe despre voi!
Fla uite... mai bine ca nu ai luat si acum, te dereglai si data viitoare nu cred ca mai stiai pe ce lume esti si care e data corecta... in ziua nuntii m-au apucat rau durerile de burta ca-n ziua cand imi vine ciclul, am luat o fiola de vit K apoasa (gustul mi s-a parut ca de lemn dar suportabil) si intr-o ora mi-a trecut orice semn. Repet, nu-mi venise inca nimic. A saptea zi de la nunta eram pe creste la 2400m si acolo cine se chinuia sa escaladeze, eu si rusii. Acum 2 sapt am luat de la farmacie, cerand vit K apoasa, uleioasa sau cum i-o zice, fiole cu alt nume care in prospect cica ar contine tot vit K insa precis aveau alt gust c cele de acum 5 ani, si anume unul mentolat parca, dar groaaaaaznic. Dupa ce am pus limba pe solutie mi-am luat un miezuc de paine si am turnat pe el apoi am inghitit, ei bine, nu mi-a intarziat ciclul nici o ora. Probabil ca trebuia sa astept sa-mi vina? Habar nu am, ma depaseste. Tu mai bine intreaba la farmacie si dca tanti e amabila iti zice.
Ma cu masina naspa rau, imi pare rau, ce oameni tampti exista.... Fostul meu sef innebunise, avea niste prieteni la care de 2 ori a fost cu masina s a parcat-o in fata blocului si de ambele ori a patit belaua, o data o roata si a doua oara portierele tuturor masinilor scrijelite frumos... asta e omul, n-ai ce-i face

Eu m-am suparat ca mi-a iesit checul necomestibil, am scapat prea mult amoniu ca desteapta... si asa frumos arata si a crescut.... ata ete...

Sanatate bolnaviorilor, sa va treaca repejor

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Hihi, in sfarsit prima, ia luati de aici:) Suc si restul mai tarziu ca ma grabesc:)

Bun venit adita si sedere indelungata
Felicitari pt cei 3 copii si toata admiratia noastra, mai ales a ma care ma chinui cu 1 :) Mai povesteste-ne despre tine, cum e viata de casnica la voi:)

andora azi mai astept sa aflu cate ceva apoi sigur ma duc la farmacie, ca tre sa le vin de hac:) Mersi mult

Nico bafta cu caninii, sa iasa cat mai repede si sa scapati de chin

Pup pe toate, ma duc sa pregatesc mancarica pt Sara, il salvez si eu pe sotz intr-o dimineata :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Neata feteleeeeeee nu mai pooooooooot, ma doare burtikaaaaaaa, nu mi-a mai venit de 2 luni jum si acum sunt o arteziana

Offff

mmiha

Mergi la inceput

Pai bine fetelor, ma trezesc cu noaptea in cap sa va servesc cu cafea si voi nici nu va treziti?:)
Nu-i nimic, o beau tot eu si nu va mai las nimic, sic

Mergi la inceput

mmiha am postat deodata.
Nu fi suparici ca si mie tot azi mi-au venit "nashii", de fapt aseara, noroc ca nu ma simt rau si n-am probleme din astea.
pup sa treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Pe pagina 2? Hai inapoi unde vii locul si revin si io!

Cafea mai aveti?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Flavaaaaa nu mai poooott am fost la farmacie, mi-a dat nurofen tablete am papat ceva si acum astept sa-mi treaca.... ma doare cat pentru 2 luni jumate la un loc

mmiha

Mergi la inceput

Te si eu preventiv...sa nu te doara

Mey....4 pastile de nurofen 50.000???????

mmiha

Mergi la inceput